reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ania śpi już od godzinki, zmęczyła się troszkę zabawami z mamusią:-).

Szkoda mi Waszych dzieciaczków, że takie siniaczki, guzy i rany mają. Ale masz rację Lubiczanko to taki chleb powszedni. Wiadomo, z dziewczynkami chyba łatwiej, ale i tak przy nauce chodzenia na pewno jakieś guzy będą

Ania śpi już od godzinki, zmęczyła się troszkę zabawami z mamusią:-).

Szkoda mi Waszych dzieciaczków, że takie siniaczki, guzy i rany mają. Ale masz rację Lubiczanko to taki chleb powszedni. Wiadomo, z dziewczynkami chyba łatwiej, ale i tak przy nauce chodzenia na pewno jakieś guzy będą

No nie wiem czy z dziewczynkami łatwiej:-D:-D:-D moi rodzice często lądowali ze mną na pogotowiu ...a to zmiażdżony palec...a to dziura w udzie do kości o średnicy 5cm .....o rozcięciach głowy guzach i siniakach nie wspomnę :-D:-D:-D

Witam i ja:-)
Misia biedny Al:-(
Tichonku nie ciekawie Radzio wygladal z tym czolem:-( niezle musial przywalic:-(
Paulette:-D:-D
Pralka mi wreszcie odmarzla HURRRRA!!!:-D:-D:-D m jej pomagal w tym od wczoraj;-).....
Szym spi juz 45 min ale znajc zycie zaraz wstanie.....

Wrocilismy od lekarza. Orzekl, ze to jakas infekcja wirusowa ale nic bardzo powaznego. W kazdym razie nie byly potrzebne zadne leki na recepte. POwiedziala, ze moge go nasmarowac Vickiem i uzywac Olbas Oil. No i wszytsko byloby pieknie gdyby nie to, ze kupilam obie te rzeczy, a na nich jest info, ze Olbas oil nie powienno byc uzywane ponizej 5 lat a Vick ponizej 2 lat...:baffled::baffled: No i sie teraz tak zastanawiam...co mu sie moze stac jesli bede uzywac..?? Jak myslicie?

Szlag mnie trafia troce na tych lekarzy ( i mowie tu teraz o polskich). Idziesz, jeszcze ci jakies zle leki kaza kupowac i 50 jurkow kasuja...a jakze za 5 minut wizyty). Strasznie to frustrujace. A etarz jeszcze musze kupic inne leki...!:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry