lady_Zgaga
Fanka BB :)
Larcia, domyslam sie, jak sie musialas wsciec!!!
My wczoraj sobie pojechalismy do Knock do kosciolka. Ada siedziala caly czas w wozku i usmiechnela sie do przechodzacej 5-latki (tak na oko) a ta wstretna irlandzka malpa pokazala Adzie jezyk
Chcialam jej cos powiedziec ale wszedzie cisza i miejsce niezbyt stosowne na prawienie bachorzycy moralow:-)
Andziulina, nie ma problemu. Zabiore Was obie, tylko wytlumaczycie mi pozniej, gdzie mieszkacie:-)
My wczoraj sobie pojechalismy do Knock do kosciolka. Ada siedziala caly czas w wozku i usmiechnela sie do przechodzacej 5-latki (tak na oko) a ta wstretna irlandzka malpa pokazala Adzie jezyk

Chcialam jej cos powiedziec ale wszedzie cisza i miejsce niezbyt stosowne na prawienie bachorzycy moralow:-)Andziulina, nie ma problemu. Zabiore Was obie, tylko wytlumaczycie mi pozniej, gdzie mieszkacie:-)
Teraz mi sie przypomnialo jak bylam w 38 tyg ciazy i jechalam autobusem do szpitla na wizyte i mialam lekko rozdarte 5 E (nic drobniejszych, bo takie w sklepie mi wydali) i mnie kierowca nie wpuscil do autobusu. Taki mialam do niego zal ze jak wyszlam to sie rozplakalam bo musialam w deszczu czekac 15 min na nastepny i jeszcze sie spoznilam na wizyte...aaaa szkoda gadac...
QUOTE]
Wierzyc sie nie chce!!! Niech tego kierowce myszy zjedza!!!
Wiazanka bardzo ladna ale faktycznie te sterczace badyle popsuly caly efekt. I jeszcze ta powalajaca cenaMisia taka mialam.
Ona byla zwiazana tylko u gory taka cienka tasiemka,wszystkie kwiatki lataly we wszystkie strony![]()
No wlasnie Anineczko... Sprawa sie jakos skonczyla? Mniemam, ze nie, bo my chyba bysmy pierwsze wiedzialy o tym...A propos buraków!Przypomnieli mi się jedni!Anineczko,jak się skończyła sprawa z tymi burakami,którzy po Was zamieszkali na starej chatce?Oddali antenę i resztę szpargałów?
A tak swoja droga, to czytalam te wypowiedzi na www.gazeta.ie i nie trudno sie domyslic, ze wszystkie posty "przeciwko Tobie" byly pisane przez ta sama osobeA Ty tez mnie rozbroilas, jak w odpowiedzi uzywalas malo pochlebnych ale bardzo kulturalnych epitetow pod adresem "glownego bohatera afery" czyli zarazem osoby piszacej posty
Ale musial miec wk... czytajac to
Lubiczanko, fajne fotki. I gratulacje dla Malego Aniolka, ze juz nie jest... Malym Diabelkiem
A tak w ogole, to witam sie z Wami :-) i milego dnia dla kazdej zycze![]()
A Ty tez mnie rozbroilas, jak w odpowiedzi uzywalas malo pochlebnych ale bardzo kulturalnych epitetow pod adresem "glownego bohatera afery" czyli zarazem osoby piszacej posty

Za szybko ten czas leci
Jakim cudem?Tak poupychane chyba miałam
Idę kończyć póki młody chętny do współpracy i dzielnie znosi przymierzanie...
, teraz za każdym razem też znowu coś odkładam. A jeszcze ile na nią czeka, jak będzie większa. Ja to robię tak, że jak popiorę, poprasuję to wkładam je na dno szuflady, pod inne, żeby ubierać też w inne, bo w kilka rzeczy mogłaby się nie ubrać. Tylko pozazdrościć cierpliwości Radziowi i mamusi