andzulina
Fanka BB :)
tak jak myślałam - temat przewodni - IMPREZKA MISI
a być, to napewno będę
już rozmawiałam z moim A i stwierdził, że mogę iść wcześniej, a on sam wykąpie i położy małego, a potem nawet po mnie przyjedzie...:-)
i współczuję tego zajścia w tesco - nie ma co - buraki są wśród nas...

agusiek - gratulacje dla Nikosia!!!
aaniaa - dobrze, że z Kacperkiem lepiej. możeuda ci się wyrwać w niedzielę, to pojedziemy razem???
tabasia - zdrówka dla ciebie i Maluszka
oszczędzajcie się teraz. niedużo wam zostało
spokojnej nocki Mamuśki;-)

Larcia - zmotoryzowana jestem i dziękuję za chęć podwózki, ale nie będę cię fatygować na drugi koniec miasta. z tego, co widzę, to julia i mama ady będą jechać przez moje okolice, więc się "doczepię"andzulina a jezdzisz samochodem?Bo jesli nie, to moge podjechac po Ciebie, zebys potem nie powiedziala, ze Cie nie bylo, bo nie mialas jak dojechac!Ale bylabym po Ciebie lekko po 7.
a być, to napewno będę
już rozmawiałam z moim A i stwierdził, że mogę iść wcześniej, a on sam wykąpie i położy małego, a potem nawet po mnie przyjedzie...:-)i współczuję tego zajścia w tesco - nie ma co - buraki są wśród nas...

martuśka - lios an uisca??? chyba tak to się pisze....Hej jesli ktoraś jechał by Dublin road moze zgarniecie mnie po drodze/tak dokladniej to ja mieszkam osiedle przed piekarnia Alex.?????;-)

agusiek - gratulacje dla Nikosia!!!

aaniaa - dobrze, że z Kacperkiem lepiej. możeuda ci się wyrwać w niedzielę, to pojedziemy razem???
tabasia - zdrówka dla ciebie i Maluszka
oszczędzajcie się teraz. niedużo wam zostało
spokojnej nocki Mamuśki;-)

ale za to spi od 20:30 caluska nocke,wczoraj wstal o 7
Wczoraj zrobiłam,ale jak pisze w przepisie ponoć najlepsze na drugi dzień.Zresztą czekam na mojego P z degustacją,co tak będę sama wcinać
Ale jak już rozpoczniemy to dam znać jak wyszło