reklama

Mamy z Irlandii!!

witam w ten pochmurny dzionek:sorry2:
MartaF - teraz z dnia na dzień Szymonek będzie cię zadziwiał nowymi umiejętnościami:tak:

Tichonku - wszystkiego naj naj naj i spełnienia marzeń,a w szczególności fasolki;-)

Misia - tak jak pisały dziewczyny - nie pierwszy i nie ostatni raz Al nabił sobie guza:sorry2: jak zacznie chodzić, to wtedy się zacznie...

aaniaa - ty może lepiej idź do tego lekarza... tylko teraz pytanie - do którego???

coś nie mam weny do pisania dzisiaj - to chyba ta pogoda :baffled: miałam zabrać teściową do centrum, ale w taką pogodę, to nie ma co z domu wychodzić...
aaaa - i idę oglądać dzisiaj chatkę:tak:

reklama
Andzulina,dziękuję bardzo:-)
Tichonek Wszystkiego Naj i pochwal sie jakie ciasto ci wyszlo ;-)
Dziękuję,a ciasto jeszcze nie naruszone:blink:Wczoraj zrobiłam,ale jak pisze w przepisie ponoć najlepsze na drugi dzień.Zresztą czekam na mojego P z degustacją,co tak będę sama wcinać:-pAle jak już rozpoczniemy to dam znać jak wyszło:tak:
Tichonek - a jakby go tam przywiazac do loza? :D i upic :D ze niby taka zabawa... :D:-p:-p
No,aleś teraz wymyśliła:-DRaz,że mój P jak wypije to dostaje małpiego rozumu i mnie wk ***ia,czepliwe o wszystko ma:sorry2:,a dwa:Tak bym mogła jeździć,aż on zaśnie,albo ja padnę z wysiłku:-DPo pijaku odpada:sorry2:

Powiedzcie czy dajecie swoim maluchom danonki, bakusie, danio, tego typu deserki?
od kiedy mozna podawac w ogole?
Co do Danonków to je powinno się podawać jak dziecko skończy 2 latka wcześniej nie ze względu że one są robione metodą jakiejś fermentacji a do tego posiadają zbyt dużą ilość wapnia jak dla takich maluszków. Ja Wiktorkowi jak już to daje Danio i jogurty wszelakie ale nie pamiętam od którego miesiąca zaczęłam mu to wprowadzać:sorry2:
Tichonek - a jakby go tam przywiazac do loza? :D i upic :D ze niby taka zabawa... :D:-p:-p
Tichonek jak coś to ja mam zestaw materiałowych kajdanek do nóg i rąk i opaskę na oczy :tak::tak::tak: jak coś to służę pomocą:-D:-D

Tichonek - ale tak na maxa go upijac to nie, bo rzeczywiscie moglby nie wspolpracowac calym soba:-p:-p:-p ale wiesz tak na rozluznienie...zeby nie byl taki spiety i skoncentrowany ...a tak z drugiej strony metoda ktora obecnie stosujecie jest jedna z najbardziej zawodnych,. takze chocby nie wiem jak uwazal to zawsze jest szansa...

Co do Danonków to je powinno się podawać jak dziecko skończy 2 latka wcześniej nie ze względu że one są robione metodą jakiejś fermentacji a do tego posiadają zbyt dużą ilość wapnia jak dla takich maluszków. Ja Wiktorkowi jak już to daje Danio i jogurty wszelakie ale nie pamiętam od którego miesiąca zaczęłam mu to wprowadzać:sorry2:

Sa tez danonki od 4 miesiaca,robione na mleku modyfikowanym.:-)

Tichonek - ale tak na maxa go upijac to nie, bo rzeczywiscie moglby nie wspolpracowac calym soba:-p:-p:-p ale wiesz tak na rozluznienie...zeby nie byl taki spiety i skoncentrowany ...a tak z drugiej strony metoda ktora obecnie stosujecie jest jedna z najbardziej zawodnych,. takze chocby nie wiem jak uwazal to zawsze jest szansa...
Więc tak(wiem,wiem,nie zaczyna się zdania od więc:-D)Takie napojenie na rozluźnienie nic nie da,bo on na prawdę BARDZO uważa:baffled:Wie kiedy i jak ten,tego...No!
A,że to jest zawodna metoda to ja doskonale wiem i dlatego jak głupia mam co miesiąc nadzieję,ze może jednak jakaś jedna kropelka umknęła uwadze mojego męża:sorry2:I tak już 3 miesiąc czekam:wściekła/y:A poza tym przed Radkiem tośmy tak samo"uważali" i przez 1,5 roku się nam udało:sorry2:A Radek jest,że tak powiem nie wykapany tylko z pełnego:sorry2:Tzn.poszliśmy na całość,a że tyle co przyjechaliśmy do Irlandii to pewnie mi się organizm rozregulował i dzień miał być bezpieczny,a tu bach i mamy syneczka:tak:Tak więc,nie sądzę,żeby mi się udało wpaść:baffled:Musi być strzał w dziesiątkę,a nie obok tarczy:sorry2:

reklama
A ja dzisiaj w koncu usiadlam i zrobilam laurki na dzien babci i dziadka:-) Leci moj brat do pl to im poda. A z reszty ozdob co mi zostaly zrobilam napis nad lozeczkiem:-D:-D:-D Tak jakos nie mialam co z tym zrobic:-) Ale moj syn ma pomyslowa mame:-D:-D:-D

Załączniki

• LGIM0098.jpg
    LGIM0098.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 80
  • LGIM0099.jpg
    LGIM0099.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 73
  • LGIM0100.jpg
    LGIM0100.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 71

Nowe wątki

reklama