reklama

Mamy z Irlandii!!

...Tichonek ja tam nie będe podpowiadała jak zbałamucic męża ,a gadałaś z nim tak poważnie,na poważnie :confused:
Jakie ma argumenty teraz po odstawieniu przez Ciebie tabletek?
Teraz to on musi zobaczyć jak z pracą tu będzie:wściekła/y:A rozmowa była poważna jeszcze przed końcem roku,ale zdaje się,że następna się odbędzie bo ja szału niedługo dostanę:angry:
Wilwia,mamo_ady,dzięki:tak:
A brzuch,to faktycznie na razie mam duży od jedzenia:confused2:

reklama
Hej dziewczynki
Ominelam kilka dni ale moj Olus do spokojnych nie nalezy. Cycki nadalbola a ten on stop na nich lezy:no: Dzis np od 10 rano do prawie 16 wisial na cycku a ja cierpialam. Chwilami juz mysleo butelce ale zaraz potem mam wyrzuty sumienia:zawstydzona/y: Napiszcie mi na w azie czego jakiego mlka uzywacie dla takich maluszkow i jakiego w szpitalu uzywali jesli wiecie. Jesli sie poddam bede wiedziec po co do sklepu leciec:zawstydzona/y:
Milego wieczru i spokojnej nocki:tak:

Jola, tyle godzin na piersi non stop?? on po prostu chce sobie ssac, daj mu smoka, wiekszosc z nas daje Aptamil i jest w porzadku

Dziewczynki mamy opiekunke!!! :-):-):-) Bardzo fajna dziewczyna, studentka inzynierii biomedycznej, przychodzi w niedziele na probe zostac z Erykiem

zmykam na Majke

Hej dziewczynki
Ominelam kilka dni ale moj Olus do spokojnych nie nalezy. Cycki nadalbola a ten on stop na nich lezy:no: Dzis np od 10 rano do prawie 16 wisial na cycku a ja cierpialam. Chwilami juz mysleo butelce ale zaraz potem mam wyrzuty sumienia:zawstydzona/y: Napiszcie mi na w azie czego jakiego mlka uzywacie dla takich maluszkow i jakiego w szpitalu uzywali jesli wiecie. Jesli sie poddam bede wiedziec po co do sklepu leciec:zawstydzona/y:
Jala a próbowalaś silikonowych nakładek na sutki?? ja z W. od samego początku musiałam ich używać bo nie potrafił moich złapać bo mam wklęsło-płaskie :-(:dry: ale dzięki tym nakładkom nie wiem co to jest boląca brodawka :tak::tak::tak:

No,aleś teraz wymyśliła:-DRaz,że mój P jak wypije to dostaje małpiego rozumu i mnie wk ***ia,czepliwe o wszystko ma:sorry2:,a dwa:Tak bym mogła jeździć,aż on zaśnie,albo ja padnę z wysiłku:-DPo pijaku odpada:sorry2:
Tichonku - nie poddawaj się ;-) faceci zawsze się boją i mają wymówkę - że to praca, że pieniądze itp a potem jak się okaże, że jest fasolka, to chodzą dumji jak pawie:tak: spróbuj porozmawiać...

Tichonek jak coś to ja mam zestaw materiałowych kajdanek do nóg i rąk i opaskę na oczy :tak::tak::tak: jak coś to służę pomocą:-D:-D
Pauletta - oj szalona kobitko;-)

Andzulina a gdzie ta chatka?? no i co to za "Twoje dziewczyny" ja myslalam ze ty mezatka jestes, a to jakies trojkaciki, czworakaciki :-p:-D
Moniadan i Wilwia - chatka jest na tym samym osiedlu, tylko po drugiej stronie ulicy... ale jest tansza. jedyny minus - sąsiedztwo...:sorry2: nie żebym była rasistką, ale często chodzę tamtędy i widzę te biegające i wrzeszczące od rana do wieczora dzieci... i ciągle myte samochody pod domem... moniadan - mężatką jestem od ponad 5 lat:tak: hehehee... a tutaj mieszkam jeszcze z 2 koleżankami...

A ja dzisiaj w koncu usiadlam i zrobilam laurki na dzien babci i dziadka:-) Leci moj brat do pl to im poda. A z reszty ozdob co mi zostaly zrobilam napis nad lozeczkiem:-D:-D:-D Tak jakos nie mialam co z tym zrobic:-) Ale moj syn ma pomyslowa mame:-D:-D:-D
Aaniaa - no zdolna mamuśka:-) a jak Kacperek dzisiaj?

Hej dziewczynki
Jola - tyle czasu na cycu??????:szok: to bardzo długo - za długo... on widocznie ma potrzebę ssania, więc próbuj ze smokiem. żeby nie nauczył się zasypiać przy piersi, bo będzie potem problem...

Witam!
Ja jak zwykle ostatnio ostatnia!

Tichonku zycze Ci fasolki w brzuszku a nie w garnuszku.....a takze wszystkiego naj!

Misia nie obwiniaj sie ,kazde dziecko predzej czy pozniej zaliczy opadek z lozka...
Jola ale masz malego glodomorka....
Moniadan oby opiekunka przeszla "probe":tak:

wiecej nie pamietam:sorry2:

Aaa Anineczka Ty szpiegu;-):-D

Kupilam wczoraj Szymkowi buty bo juz chodzi jak ta lala.....smiechu bylo w sklepie jak mu zaloylam ...normalnie zwial:-D.
Chodzil na poczatku dziwnie,ale teraz juz jest ok.
Przyzwyczail sie

Lece nalesniki smazyc

Dalam mu smoka ale wypluwa, on chce cyca:sorry2: Wiem ze nie powinnam takdlugo go trzymacprzy cycu ale juz teaz to ciezko mi wyczuc kiedy n jest glodny :no:
No coz dziekiza rady, bedziem walczyc:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry