reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzień doberek :-)

Śniadanko spałaszowane...zaraz jadę odebrać klucze do nowego mieszkanka i zacznie się zabawa w przewożenie :sorry2: MartaF łącze się z Tobą w bólu :tak:
Mam nadzieję że jutro mi podłączą internet :dry: bo bez tego jak bez ręki ;-) chciałabym żeby już wszystko było na miejscu i było po przeprowadzce a to dopiero wszystko przede mną :baffled: wczoraj w trakcie pakowania to tylko mi ciśnienie skakało w górę i w dół mam nadzieję że dzisiaj będzie spokojnie chociaż z tym:sorry2: do zobaczyska później kobietki :-D

reklama
I ja się witam.
MartaF,dzięki:tak:
...Tichonku to co ty za chacinę masz?
Nic landlord nie zrobił od poprzedniego zalania? :szok:...
:no:Nie,nic nie zrobili:wściekła/y:Tydzień temu miałam mokro i wczoraj znowu:wściekła/y:P ma dziś zadzwonić do nich,ale pewnie znów facet z aparatem przyjedzie i tyle będzie:dry:
KasiuIrlandko,miłego pobytu Twojej "siostry";-)..Aaa..chciałam powiedzieć,że przeszłam Wasz Quiz na szóstkę:-DZaznaczając w pierwszym pytaniu,pierwszą odpowiedź:-D:-D
Dobrze,że pogoda się uspokoiła,bo muszę Radka wlec na drugi koniec miasta(bagatelka-godzinka drogi:wściekła/y:)do pracy:dry:,a on nadal kaszle:baffled:
Do później,miłego dzionka!

Tichonek a gdzie TY jezdzisz do tej roboty?
A jak w pierwszym pytaniu zaznaczylas pierwsza odpowiedz to dalej juz nie musialas rozwiazywac. Masz zaliczone :) ;)
A tak wogole dzien dobry wszystkim., Tylko sie witm i zmykam troche chalupke ogarnac bo dzis jak juz wspomnialas Tichonku mam goscia.
Postrafiam ..pa

Tichonek a gdzie TY jezdzisz do tej roboty?
A jak w pierwszym pytaniu zaznaczylas pierwsza odpowiedz to dalej juz nie musialas rozwiazywac. Masz zaliczone :) ;)
A tak wogole dzien dobry wszystkim., Tylko sie witm i zmykam troche chalupke ogarnac bo dzis jak juz wspomnialas Tichonku mam goscia.
Postrafiam ..pa
Chodzę,chodzę,nie jeżdżę:tak:No,do opieki nad maluchem.Na pewno wiesz,ale zapomniałaś:sorry2:
Matko jedyna,widziałyście to?: http://www.gadu-gadu.pl/5429192517112913754

Ostatnia edycja:
Hello
Ale sobie dzisiaj pospalam:zawstydzona/y: :zawstydzona/y:Obudzilam sie o 10.!!!
Moj A. jak wychodzil do pracy, to Ada jeszcze spala. Przyniosl dla niej mleko i zostawil na komodzie kolo jej lozeczka. No i jak sie obudzilam, to Ada byla juz po mleczku. Chyba nie chcialo jej sie czekac az sie szanowna mamusia obudzi i obsluzyla sie sama:-D Siedziala sobie i bawila sie cichutko:-) A moze nie cichutko, tylko ja mam taki mocny sen:confused::confused:
Ide wziac sie za robote, pozniej na jakis spacerek skoczymy a po drzemce do Tuam na kawke:tak:
To milego dnia dla Was wszystkich

Ja szpieg?
Eee pewnie połowa z nas czasem tak ma,że nie chce im się pisac,a czytają,co nie?
Już nie wspomnę o tych kobitkach,które nas podczytują ,a nawet się nie przedstawią,co nie babki podczytujące?
Nie o to mi chodzilo:-p
O Twoich nowych sasiadow:-D
Ale zesmy sie dogadaly;-)...

Mamo-Ady ale masz bystra corcie...
Moj Szym wstawal ostatnio o 6:42 pozniej 6:43 raz mus ei zdarzylo o 6:20 a wczoraj i dzis o 6:40 normalnie budzik ma zamontowany w sobie...
Z jednej strony to super bo m nie zasypia do pracy;-):-D.
W lozeczku sam nie chce sie bawic musze go zabierac i schodzic na dol......

po ostatnich mrozach wczoraj pralka calkiem odmowila posluszenstwa i dzis mamy miec nowke sztuke:-) no tak Heniek powiedzial...mam nadzieje ze sie postara...

Witam sie troche pozno.Spalam az 16 godzin:szok: Jestem nie do zycia:baffled:

Didi- Ja dzis busy dzien. Wypelniony towarzysko po brzegi. Kumpeli synek pojechal do PL i okazalo sie, ze podlapal rotawirusa jeszcze przed wyjazdem. Poszla do jego przedszkola (tu w Irl) i pani powiedziala, ze dwojka dzieci w szpitalu i jeszcze kilka w domu z tym samym, takze chorobsko panuje!! Dobrze, ze Al szczepiony!!:tak:

Misia
a szczepilas na rotawirusy tutaj czy w pl?
Wogole do jakiego wieku mozna szczepic?

Zycze milego dzionka,u nas sloneczko wiec u was pewnie tez.:-)

witam

Misia a szczepilas na rotawirusy tutaj czy w pl?
Wogole do jakiego wieku mozna szczepic?
rotawirusa chyba do pol roki z tego co pamietam...
Wiem ze Agulusia szczepiła Nikosia tez tu i placila 80e. Ale pospałas...

Ja juz na nogach o 7

Ewelcia pierwsze buciki super, no mnie tez to czeka ale moj jeszcze sama nie biega...

Ewelcia, Anineczko i reszta To kiedy jakies spotkanko ??????????????????????? :-D

reklama
Dziewczyny,gdzież Wy?:szok:Mały śpi,Radek się bawi,myślę-zajrzę,nadrobię,a tu nie ma co nadrabiac:baffled:Dzwoniłam do karolinynicoli,wiedzą nadal tyle co do tej pory,ale za to Karolina od dwóch dni nie miała gorączki:tak:
A dyta13,zrobiła mi dziś niespodziankę:szok:Przyszła rano i przyniosła mi prezent na imieniny:tak:Perfumy i body lotion;-)Ale mnie zaskoczyła,do tego stopnia,że jej nawet ciasta nie dałam:zawstydzona/y:Wstyd jak nie wiem:zawstydzona/y:Burak ze mnie:sorry2:Edytko,jeszcze raz dziękuję:tak:
A propos ciasta:dobre wyszło:-pale dużo się go nie da zjeśc bo prawie sama masa:blink:Zasłodzic się można.Ale i ja i P bardzo lubimy kokosowe ciasta:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry