Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Andzulina, a może Igorek tak na kolejne ząbki się budzi???

I tyle by było ze spania
Śniadanie właśnie wcina
Ja też coś zaraz na ząb zarzucę i pomału się zbieram
Jak rano odslanialam rolety, to zastanawialam sie tylko czy jeszcze mieszkamy w Dunmore czy moze juz w jakims innym miescie
, ja wywalam do smieci ona mi wyjmuje, ja mowie A a ona co wielkieB
. Juz mojemu zaczynaja puszczac nerwy. A do tego buzia jej sie nie zamyka a ona ma donosny glos wiec ja na tabsach przeciwbolowych i kawce
Zreszta Pauletta miala okazje ja poznac wymiekla po 10 min
Dobra wylalam troche jadu;-)
. A w niedziele maz podrzuci mnie do Agusiek wiec nie bedziesz musiala specjalnie po mnie podjezdzac:-)

niestety wytracila mnie z rytmu i nie wiem co jeszcze mialam napisac
Znam ten bol!Bo moja mama taka jest
Tzn eee mam na mysli,ze pedantka hehe. Wszystko musi byc na glanc posprzatane. Dlatego takiego hopla dostaje od 2 dni
I zawsze...ja wytre stol,mama tego nie widziala, po 5 minutach wchodzi do pokoju ze sciereczka i wyciera.Ja mowie-mama...wycieralam przed chwila.A On a na to-to widocznie zle,bo zobacz jakie plamy sa itp itd. Normalnie... AH

Moja tesciowa to nawet przestawia mi moje rzeczy po swojemu kwiatki i podwiazuje a ja uwielbiam moj rozlozysty kwiatek
. Ja wyrzucilam stara scierke juz dwa razy a ona wyciaga mi ja za moimi plecami wczoraj przyczailam ze schowala ja z tylu za kiblem wiec ja znow do smieci na sam spod
. Najbardziej mnie wkurza ze ja nie mam syfu a jak ona tak szaleje to czuje sie tam jak by byl ten syf nie wiadomo jaki
Szkoda slow....