Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
O,ja!No to pięknieno wiec załapaliśmy wirusa od Oliwki,ja i Kmasakra:-(zjadam dzisiaj tylko parówke
![]()
Też masz tendencje do uzewnętrzania się
?Nie ma problemu,jak już przyjdzie co do czego to się znajdziemy,spokojna Twoja matczyna głowaAha, pytam, tak jakbym miała do Was jechać kiedyś, żebym wiedziała co i jak:-)
Ania usnęła, chyba zaczynają jej zęby iść, bo smoczek tym plastikiem bierze do buzi i pociera dziąsełka. Posmarowaliśmy Bobodentem i padła

No widzisz!Tak to jest jak się weekend bez mężowskiego spędza:-(Zawsze w weekendy gdzieś wybywaliśmy,a dziś przekuchciłam cały dzieńHello
A ja glupia sie balam, ze bede miala tyyyyyyle do nadrobienia, ze ho ho....
A tu dzisiaj tak spokojniutko, glownie Tichonek na posterunku, bo to jej postow tu dzisiaj najwiecej...:-)
A ja wrocilam z tak dlugiego spaceru, ze nogi mi juz nie tylko w d...e weszly ale moze i gdzies glebiejSzlam jednym ciagiem przez ponad 2,5 godz. i juz myslalam, ze ta cholerna droga sie nigdy nie skonczy. Taka sobie trase wybralysmy z kolezanka
Ale za to ile kalorii spalilam
No to ja teraz uciekam, bo goscie sie nam szykuja a Wam zycze milej soboty.
Zrobiłam roladki na jutrzejszy obiad i ciacho.No i na dziś,ale tak skromnie bo to tylko dla mnie i Radka
Jeszcze odkurzyłam na szybko i trzy prania trzasnęłam(teraz tylko patrzę coby mi suszarka pod ciężarem nie trzasnęła
).Musiałam się czymś zająć bo bym chyba zasnęła
Mój P jutro na obiad już będzie więc trza było jakąś pokazówkę zrobić,tak więc roladki+kluski
i ciacho,rzecz jasna,żeby mąż czuł,że warto do domu,do żonki wracać
Ale się stęskniłam
Raptem jeden dzień go nie ma
Szlam jednym ciagiem przez ponad 2,5 godz. i juz myslalam, ze ta cholerna droga sie nigdy nie skonczy. Taka sobie trase wybralysmy z kolezanka
, jak Karolcia dojdzie do siebie, zrobi się cieplej i Ania przesiądzie się do spacerówki to się spikniemy