reklama

Mamy z Irlandii!!

no wiec załapaliśmy wirusa od Oliwki,ja i K:baffled:masakra:-(zjadam dzisiaj tylko parówke:baffled:
O,ja!No to pięknie:baffled:Też masz tendencje do uzewnętrzania się:sorry2:?

Aha, pytam, tak jakbym miała do Was jechać kiedyś, żebym wiedziała co i jak:-)

Ania usnęła, chyba zaczynają jej zęby iść, bo smoczek tym plastikiem bierze do buzi i pociera dziąsełka. Posmarowaliśmy Bobodentem i padła
Nie ma problemu,jak już przyjdzie co do czego to się znajdziemy,spokojna Twoja matczyna głowa:-D

Hello
A ja glupia sie balam, ze bede miala tyyyyyyle do nadrobienia, ze ho ho....:-D:-D:-D:-D
A tu dzisiaj tak spokojniutko, glownie Tichonek na posterunku, bo to jej postow tu dzisiaj najwiecej...:-)
A ja wrocilam z tak dlugiego spaceru, ze nogi mi juz nie tylko w d...e weszly ale moze i gdzies glebiej:szok: Szlam jednym ciagiem przez ponad 2,5 godz. i juz myslalam, ze ta cholerna droga sie nigdy nie skonczy. Taka sobie trase wybralysmy z kolezanka:baffled: Ale za to ile kalorii spalilam:cool2:
No to ja teraz uciekam, bo goscie sie nam szykuja a Wam zycze milej soboty.
No widzisz!Tak to jest jak się weekend bez mężowskiego spędza:-(Zawsze w weekendy gdzieś wybywaliśmy,a dziś przekuchciłam cały dzień:sorry2:Zrobiłam roladki na jutrzejszy obiad i ciacho.No i na dziś,ale tak skromnie bo to tylko dla mnie i Radka:blink:Jeszcze odkurzyłam na szybko i trzy prania trzasnęłam(teraz tylko patrzę coby mi suszarka pod ciężarem nie trzasnęła:baffled:).Musiałam się czymś zająć bo bym chyba zasnęła:dry:
Mój P jutro na obiad już będzie więc trza było jakąś pokazówkę zrobić,tak więc roladki+kluski:-pi ciacho,rzecz jasna,żeby mąż czuł,że warto do domu,do żonki wracać:-DAle się stęskniłam:sorry2:Raptem jeden dzień go nie ma:baffled:

reklama
Tichonku, ale ten P ma z Tobą dobrze:-D:-D:-D. Na pewno się jakoś znajdziemy w Swords:tak:, jak Karolcia dojdzie do siebie, zrobi się cieplej i Ania przesiądzie się do spacerówki to się spikniemy

hej ja tylko na chwilę..
wpadam pochwalić się umiejętnościami mojej 2 miesięczej niuni :)
nadal nie mam neta więc nie siedzę wogóle prawiena bb
[video=youtube;U8ZbN7KKfDU]http://www.youtube.com/watch?v=U8ZbN7KKfDU[/video]

hej ja tylko na chwilę..
wpadam pochwalić się umiejętnościami mojej 2 miesięczej niuni :)
nadal nie mam neta więc nie siedzę wogóle prawiena bb
YouTube- MOV00760.MPG
:szok:No to ładnie,młoda szaleje jak nie wiem:-DLeżeć nie chce,tylko bach do siadania:-DPewnie coś bardzo ciekawego w tv leciało:-D:-D
Martuś,pozostaje tylko życzyć rychłego powrotu do zdrówka:sorry2:Dla Karmelka wielkie brawka,że taki silny już:happy2:
Dziś tu tak spokojnie,to co to dopiero jutro będzie?:szok:Tyle foremek wybędzie na wieczór panieński misi:happy2:

no wiec załapaliśmy wirus od Oliwki,ja i K:baffled:masakra:-(zjadam dzisiaj tylko parówke:baffled:
Biedactwo :-( życzę szybkiego powrotu do zdrówka:tak:

Ja dzisiaj miała bardzo miły dzień spędzony w super towarzystwie mamusiek :-D:-D:-D dziękuję dziewczynki :tak:

Teraz dziecię me na krok mnie nie odstępuje i dosłownie włazi mi na głowę i po mnie depcze przez co młoda się buntujea ja piszę w ciemno bo W musi siedzieć miedzy mną a kompem na tej super dla niego półce czyli moim brzuchu:sorry2: dobrze że mała zsunęła się trochę niżej :dry:

Witam!
Chyba jako ostatnia:cool2:....
Zaraz spobuje cosik nadrobic...
Zla jestem bo dwa nety w domu a od pol godziny z zadnym nie moglam sie poloczyc:wściekła/y:

EDIT:\
Witam nowa foremke-to akurat wczoraj czytalam ;0
Co do tesciowych to sie nie wypowiadam.....moge ja sprzedac jakby ktos chcial hehe....
Dyta zdrowka dla malenstwa zycze.
Ja bylam w Medicusie u pediatry dr.Sochackiej jak dla mnie ok....
Ty tez do niej idziesz?
Marta no to czeka wsz zakup nowego lozka,no albo jak Lubiczanki dzieci w tym uczestniczyly to przytargal loze od niej hehe
Tichonek,Pauletta ja tez dzis ledwie zyje....chociaz spalam do 8 od 24:30 z diwma pobutkami o 1:30 i 6 ale wczoraj ze znajomymy wypilam dwa drinki....

Spadam,bo zaraz kolezanka przyjedzie z mala Nicola:)

Tak ,też byłam u dr.Sochackiej i muszę powiedzieć,ze jestem w miarę
zadowolona.:tak:
Dominiki niestety ma antybiotyki:-(Biedactwo moje strasznie się męczy:no:
Kaszel mu tak dokucza,ze się cały czas wybudza:-(
Mam nadzieję,ze dobrze będzie je przyjmowal i szybciutko dojdzie do zdrowia:-(

Oj,a ja strasznie jestem wyczerpana....zmykam za chwilkę przytulić się do mojego aniołeczka:tak:

Widzę dziewczyny,ze o spotkanku w Swords rozmawiacie:-)Ja się z miłą chęcią piszę:tak:

Tichonku ale z Ciebie prawdziwa gospodyni:tak:Posprzątane,ugotowane i jeszcze ciasto upieczone:szok::szok: Spryciarz z Ciebie:tak:Ja ostatnio na nic nie mam siły,ale tłumaczę to mało przespanymi nockami:sorry2:przynajmniej mam wymówkę:-D:-D

Misia i reszta dziewczyn życzę Wam udanej imprezy jutro:tak:Wybawcie się za nas wszystkie:-D:-D Oj,przydałoby się i mi takie wyjście....:sorry2:

reklama
hej laski!
Ja juz mam rodzicow przy sobie,wiec spoko. Jutro bez zmian ze spotkaniem?

Larcia super ze juz masz rodzicow teraz bedziesz miala wesolo w domku. Spotkanie jak najbardziej aktualne i bez zmian ja czekam u Agusiek zebys specjalnie po mnie nie podjezdzala.

Reni witaj wsrod nas:-)

Witam sie i ja

Czasu brak SZOK wyszlam na miasto 30 min maz dzwoni z pralki sie leje (przed wyjsciem wstawilam pranie jak zawsze) tesciowa stwierdza ze mlody cos wcisnal. Przyjezdzam do domu sprawdzam pralke i CO???? Pralka dziala i woda sie wcale nie leje:wściekła/y: A teraz zle sie czuje i mam wyrzuty ze zostawilam ja sama w domu i pozwolilam wyjsc z mlodym na spacer :no:

Moja tesciowa dopoki Wiktor sie nie urodzil byla tesciowa naprawde do rany przyloz nie ta z kawalow. Ale jak tylko dziecko sie urodzilo i w niej tez sie cos narodzilo co doprowadza mnie do szewskiej pasji...

Dyta kochana kup nurofen dla dzieci, multivitamine Abidec do 1 roczku i jak masz mozliwosc to flegamine ona jest dla dzici od 6 mies. Wlasnie tym wyleczylam mojego synka z kaszlu ktory ciagnal sie za nim od poczatku grudnia. Ten nurofen nie tylko jest na goraczke ale przeciwbolowy i przeciwzapalny wiec nie musisz czekac az dostanie goraczki tylko by spokojniej znosilo dziecko chorobe. Mam nadzieje ze choc troszke pomoglam. Zdrowka dla synka

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry