Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a ja właśnie miałam się pytać czy zdecydowaliście się przyjechac w ten weekend ale już się nie wychylam 

hehe lubiczanka słaby z ciebie szpiegwyjeżdzałam do sklepu ale o 9
i wczoraj o 22;-)
pauletta dziewczynki rodzi sie łatwiej i krócej![]()
Marta obyś miała rację ;-)![]()
Noooo:-) Ja lubieDzięki za doping, ale nie mówcie, że aż tak lubicie czytać moje wywody![]()

Ja chyba bede chetna;-)Moze ktos jeszcze bedzie chetny. Zrobie ciacho jakies czy cos :-)
O Jezuuuuu!!! To ile ja sie teraz bede meczyla, jesli faktycznie okaze sie, ze bedzie chlopiecpauletta dziewczynki rodzi sie łatwiej i krócej![]()

W sumie, to juz nie pamietam, bo to sie szybko zapomina, ale na porodowce zarzekalam sie, ze Ada bedzie jedynaczka
To *** i *** **** **** i jeszcze zeby im *** ***Wyrażę teraz moje emocje-pozwólcieQrwa mać!!!!!!!!!!!!!!Wyobrazcie sobie,że te bydło,z którym byłam na dziś umówiona w moim domku wynajęło komuś mój domek-mój śliśniuchny i wymarzony...(płaczę).Pojechaliśmy z całą rodzinką na 10ta-tak jak się umówiliśmy z kaską,a tam-ech-nikogo nie ma.Więc dzwonię a sucz mi coś chrzani,że nie mogą wynająć domku
że co Qwa????Dałam tel J ,bo mi się słabo zrobiło-a ona mu pieprzy,że może za 6miesięcy,bo zima wyrządziła takie szkody-wa-bo uwierzę...Wczoraj jak oglądałam było super i cacy i pewnie w nocy sie dopatrzyli usterek
Idę w p.zdu...Wyć,płakać,lamentowac i co tam jeszcze kto lubi
Normalnie kląć mi się chce i bić każdego,kto się zbliży.koniec wywodu-idę.

Noooo!!!

Mąż mówi,ze pyszniutki,ja go omijam szerokim łukiem,bo chcę parę kilo zrzucić
To dopiero ból,zrobić coś pysznego i nie móc spróbować
To po kiego grzyba daje ogłoszenie,że chce wynająć,a potem takie rzeczy wyprawia?!
Nie mówiąc już,że nawet jak Was do wiatru wystawił to choć mógł zadzwonić rano i nałgać cokolwiek,żebyście na darmo nie jechali

Mój J tak się starał,żeby mi nastrój poprawić,że mu się udało.Wam również dzięki za słowa otuchy.Ech-świat sie przecież nie kończy
:-))