reklama

Mamy z Irlandii!!

Monia ja mam probiotyk wiec jak chcesz to ci emoge dac jak w aptece nie znajdziesz.
Hmmm ja jednak nie pojechalamna kregle kolezanki wymiekly wiec siedze w domu i obejrze jakis film.
Wlasnie obejrzalam finał Kowalczyk zajela 3 miejsce spoko
milego wieczoru ale widze tu cisza

reklama
Mamuśki poczuły weekend:-D:-D:-D
a co ty Paulettko - myślisz, że to już tuż tuż:szok:
Ja nie myślę ja wiem :tak: nawet dzisiaj babka do mnie w sklepie mówi " o widze już brzuszek pani opada także to już zaraz " ...no ale nigdy nie można byc pewnym na 100% ;-)
Moniadan "Infant's Blend Probiotics " one są od 0-5 lat w słoiczku proszek który rozpuszczasz ....chciałam napisać że mam ponad pół słoiczka i mogę dać ale właśnie sprawdziłam i straciły ważność więc sorki :sorry:

Kamcia, dzieki, ale myśle ze powinni miec w aptece, tylko nie widziałam jak to sie nazywa, ja tez zawsze mam w domu, ale wazny do stycznia, juz dawno mój Erys nie byl taki chory :-( dobrze ze Emcia sie jakos trzyma
pokropiłam jej pokoik karvolem i lepiej spi

Widzę większość dziś na mopie...heh - ja też.
Jola24 - zima :szok: a gdzie Ty mieszkasz? U mnie dziś tyćku cieplej niż przez ostatnie dni ale tylko dlatego, że słońce świeci pięknie.. właśnie miałam Ci napisać, że pewnie wycofali loty..bo chyba w takim razie zmiany od kwietnia bo mi zmienili godzinę odlotu z Wrocka :wściekła/y: a tak dobrze mi się leciało z Wrocka do Shannon z rana..a od kwietnia właśnie będą na wieczór :angry: więc widocznie zmienili od kwietnia harmonogram..:crazy:
Aaniaa.. - eh..no widzę, że faktycznie jakiś pech Was prześladuje czy co :eek::sorry:
Ale trzymam kciuki by w końcu było OKi :tak:
Wolfia - Patryk jak tylko widzi, że otwieram laptopa to też już chętny do klikania.. czekamy na ten Twój mega post..:tak:
Ewelcia - mój też jak je banana to wygląda extra czysto :eek: a teraz idę salmona usmażyć bo bardzo mu rybki smakują :tak:

Ano w Irlandii w kerry mieszkam i sypal jak cho... no wlasnie skasowali to polaczenie i wogule juz nie mam wyboru, wizzair zostal:sorry: Dobranoc

Pauletta - jak to mówią - nie znasz dnia ani godziny...:sorry:
Moniadan - zdrówka dla Eryczka;-)
u mnie w domu już dwoje chorych:eek: mam nadzieję, że mały nie załapie...

Dobry wieczór:-)

Urwisy śpią, więc mam nadzieję, że uda mi się na spokojnie skończyć tego posta:-p
Dzięki za doping, ale nie mówcie, że aż tak lubicie czytać moje wywody:rofl2:

Jakoś przed tym wylotem do PL jestem trochę zabiegana, a i wieczorami testy klikam:-p Tak się zastanawiam czy ta zima w PL odpuści czy jednak powinnam wziąć jeszcze zimowe i cieplejsze rzeczy? Patrząc na pogodę długoterminową to wielkich zmian nie widzę i ubytku śniegu, choć niby ma być deszczowo i na plusie:sorry: Dlatego tym bardziej muszę przygotować dzieciaków:tak:

Szkoda, że mnie nie będzie jak będziecie spotkania organizowały:-( Ale na wszelkie po 22 maja pisze się z wielką chęcią:-):tak::tak:

Gastone cudne zdjęcie dwóch Fasolek:-) Jak tak dalej pójdzie, jak piszesz z tymi USG, to całkiem pokaźny album będziesz miała pt. Twins - życie w brzuszku Mamusi;-) Rośnijcie zdrowo całą Trójką:tak: Jeszcze raz gratuluję:tak:

Anineczko widzę, że udany zakup małego i zwinnego autka:rofl2: Jakie by nie było życzę, aby sprawowało się bez zarzutów i mało paliło;-) Usiądziesz za kierownicą i zakochasz się w swojej Astrze i nie będziesz chciała jej zmieniać;-) Swoją drogą to może jak już jesteś mobilna, to będziesz mnie odwiedzać na Esker Hills:-) Serdecznie zapraszam:-)

Tichonku drogi doczekałaś się jak widzę... super, bardzo się cieszę:tak::tak: Teraz dbajcie o siebie, zażywajcie folik, a potem korzystajcie miło z życia:rofl2: Jak widzę Radziu też już w pelni gotowy na przyjęcie rodzeństwa, będzie z niego super Starszy Brat:tak:

Lubiczanko bardzo się cieszę, że udało Ci się znaleźć dom swoich marzeń:tak: Oby wszystko poszło pomyślnie i bez problemów, abyście mogli zamieszkać tam w przyszłym tygodniu;-) Super chatki tam macie, a z pracą też tak dobrze, bo może warto się tam przeprowadzić?:-p:rofl2: Choć mi w Portlaoise też pasuje mój domek:tak:
Ostatnio znaleźliśmy taki jak nasz, na tym samym osiedlu, tylko w bliźniaku/szeregówce za rewelacyjnie niską cenę 135tys.euro, jeżeli chodzi o kupno;-)
http://www.daft.ie/searchsale.daft?search=1&s[agent_id]=470&s[p]=upsxyvpw&s[search_type]=sale&s[furn]=&s[refreshmap]=1&offset=0&limit=10&search_type=sale&id=497526
A i poczytajcie sobie jak łatwo w IE wybudować dom:-p Swego czasu zastanawialiśmy się jak to tu wygląda;-)
Che Kupic Dzialke ... - Forum Gazeta.ie

Aaniaa ale Wam się super zaczął ten rok:sorry: Trzymam kciuki, żeby to fatum już odpuściło:tak: W ogóle to my już nauczeni nie pożyczamy dużych kwot, żeby potem się nie wkurzać, bo przecież myśleliśmy...

Misiu dużo wytrwałości i cierpliwości Wam życzę Bidulki:tak: Na pocieszenie powiem, że jak Victor ząbkował dość ciężko przy jedynkach i dwójkach, tak później prawie bezobjawowo:tak: Trzymajcie się dzielnie... jeszcze trochę i będzie po wszystkim:tak: Miłego wypadu do kina:-) Sama bym się chętnie wybrała:sorry:

Ewelcia, Joann mój Oli też lubi banany, ale ja nie znoszę plam po nich, ta samo jak i po pomidorowych rzeczach:confused2:

Pauletta 3h prasowania... wow:szok: Musiałaś tego trochę mieć dla tej małej Damy;-)

Reszty nie pamiętam i spróbuję jutro odtworzyć, bo teraz to już padam trochę:sorry:
W niedzielę za to jadę na 45. urodziny teściowej, więc muszę być wypoczęta i promienna;-)

Dobranoc:-)

Ostatnia edycja:
Ja tylko na chwilke.

kamcia ojjj a ja nie mialam tel i nie wiedzialam :-( Milo mi :-) Zapraszam, oczywiscie :-) Ale teraz to juz po 15marca, jak M do usa poleci. Wtedy moze wieczorkiem na drinka zaprosze,co ? :-) Co ty na to?Moze ktos jeszcze bedzie chetny. Zrobie ciacho jakies czy cos :-)

Ostatnia edycja:
reklama
d.dobry!
a Wy co?spicie ;-)czy sie krzatacie od rana? ja na wqrwionej z powodu malza,ale nie smęcę bo nie warto. Z jednego sie ciesze-Wikta spala dzisiejszej nocy w lozeczku:-):-)do 4.30.Nie bez przerwy,bo wiadomo,ale po 2-3h :tak:
Pauletta-czyli koniec Twej ciazy bliski..Oby lekko poszlo w takim razie:tak:
Mialam dzis jechac na shoping ale w tej sytuacji to jakos mi sie nie chce:no:Moze jutro..albo pozniej;-)will see.
Milego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry