Dobry wieczór:-)
Urwisy śpią, więc mam nadzieję, że uda mi się na spokojnie skończyć tego posta

Dzięki za doping, ale nie mówcie, że aż tak lubicie czytać moje wywody
Jakoś przed tym wylotem do PL jestem trochę zabiegana, a i wieczorami testy klikam

Tak się zastanawiam czy ta zima w PL odpuści czy jednak powinnam wziąć jeszcze zimowe i cieplejsze rzeczy? Patrząc na pogodę długoterminową to wielkich zmian nie widzę i ubytku śniegu, choć niby ma być deszczowo i na plusie

Dlatego tym bardziej muszę przygotować dzieciaków
Szkoda, że mnie nie będzie jak będziecie spotkania organizowały:-( Ale na wszelkie po 22 maja pisze się z wielką chęcią:-)

Gastone cudne zdjęcie dwóch Fasolek:-) Jak tak dalej pójdzie, jak piszesz z tymi USG, to całkiem pokaźny album będziesz miała pt.
Twins - życie w brzuszku Mamusi;-) Rośnijcie zdrowo całą Trójką

Jeszcze raz gratuluję
Anineczko widzę, że udany zakup małego i zwinnego autka

Jakie by nie było życzę, aby sprawowało się bez zarzutów i mało paliło;-) Usiądziesz za kierownicą i zakochasz się w swojej Astrze i nie będziesz chciała jej zmieniać;-) Swoją drogą to może jak już jesteś mobilna, to będziesz mnie odwiedzać na Esker Hills:-) Serdecznie zapraszam:-)
Tichonku drogi doczekałaś się jak widzę... super, bardzo się cieszę

Teraz dbajcie o siebie, zażywajcie folik, a potem korzystajcie miło z życia

Jak widzę Radziu też już w pelni gotowy na przyjęcie rodzeństwa, będzie z niego super Starszy Brat
Lubiczanko bardzo się cieszę, że udało Ci się znaleźć dom swoich marzeń

Oby wszystko poszło pomyślnie i bez problemów, abyście mogli zamieszkać tam w przyszłym tygodniu;-) Super chatki tam macie, a z pracą też tak dobrze, bo może warto się tam przeprowadzić?

Choć mi w Portlaoise też pasuje mój domek

Ostatnio znaleźliśmy taki jak nasz, na tym samym osiedlu, tylko w bliźniaku/szeregówce za rewelacyjnie niską cenę 135tys.euro, jeżeli chodzi o kupno;-)
http://www.daft.ie/searchsale.daft?search=1&s[agent_id]=470&s[p]=upsxyvpw&s[search_type]=sale&s[furn]=&s[refreshmap]=1&offset=0&limit=10&search_type=sale&id=497526
A i poczytajcie sobie jak łatwo w IE wybudować dom

Swego czasu zastanawialiśmy się jak to tu wygląda;-)
Che Kupic Dzialke ... - Forum Gazeta.ie
Aaniaa ale Wam się super zaczął ten rok

Trzymam kciuki, żeby to fatum już odpuściło

W ogóle to my już nauczeni nie pożyczamy dużych kwot, żeby potem się nie wkurzać, bo przecież myśleliśmy...
Misiu dużo wytrwałości i cierpliwości Wam życzę Bidulki

Na pocieszenie powiem, że jak Victor ząbkował dość ciężko przy jedynkach i dwójkach, tak później prawie bezobjawowo

Trzymajcie się dzielnie... jeszcze trochę i będzie po wszystkim

Miłego wypadu do kina:-) Sama bym się chętnie wybrała
Ewelcia,
Joann mój Oli też lubi banany, ale ja nie znoszę plam po nich, ta samo jak i po pomidorowych rzeczach
Pauletta 3h prasowania... wow

Musiałaś tego trochę mieć dla tej małej Damy;-)
Reszty nie pamiętam i spróbuję jutro odtworzyć, bo teraz to już padam trochę

W niedzielę za to jadę na 45. urodziny teściowej, więc muszę być wypoczęta i promienna;-)
Dobranoc:-)