reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Nalseniki zjedzone:)
Pobawilismy sie ciastolina z Olivierem on to uwielbia:)
Potrzebowałam troche ruchu hihi no i poszłam posprzatac auto i juz jest czyste:)
Zaraz jedziemy do znajomej w odwiedziny :)
Super pomysł tylko to pózno na parapetówe moze cos szybiej zorganizujemy:) a w lecie bedziemy drilowanie urzadzac:))))
zmykam
Oczywiście popieram:tak::-)
Madbebe-pewnie-każdy patrzy,żeby jemu było dobrze,to dlaczego ja miałabym mieć skrupuły?A ja na wizycie u GP zapytam o coś tutejszego na włosy:sorry:
Dyta-nie wiem ,nie znam Swords,ale widziałam całkiem przyzwoite 3sypialniane z ogrodem za ok 850-900e.Nie wiem też ile i za jakie mieszkanie teraz płacicie,ale fakt-wyobrażam sobie Wasze ceny(dublińskie)za taki dom:eek:

reklama
Pauletta-a co tak hurtowo tego prasowania?
Eeee to tylko 3 pralki ciuszków małej :tak: bo nic innego raczej nie prasuje chyba że na prawdę tego wymaga ;-):sorry:
Dyta ja też czeakm na swojego jak na zbawienie :sorry: mały niby chory a nakręcony jak jakaś katarynka i króliczek Duracella nie dość że biega po całej chacie jak nakręcony skacze po meblach to jeszcze drze się w niebogłosy :eek::eek::eek: :sorry: jak mój przyjedzie jadę do sklepu się odstresować :tak:

Hej

Lubiczanko, ja tez sie pisze na imprezke:tak: Moze jak sie troche ociepli, to sie jakies mama-party na ogrodzie zorganizuje? Bedziemy mogly grilla zapuscic i kazda z nas jakas walowe przywiezie. A Anineczka ma duza fure, to troche krzesel ze soba przywiezie:-D

Ide wywiesic pranie, wstawic nastepne i wziac sie za prasowanie:rofl2:
no swietny pomysl z tym grillem....my tez mamy duzy samochod ale krzesel jak na lekarstwo:-D:-D:-D

To mamy to samo-słodycze i włosy:tak::-DJuż wpadłam na pomysł-J mu powie,że jego znajomy wyjeżdża do australii na rok i daje nam chatę-żebyśmy opłacali rachunki i tyle co 200euro extra(np.)mu na konto wpłacali:eek:Może być?
Didi-lubiczanka sie zgadza-pod warunkiem,że w pierwsze dni maja-bo od połowy nas nie ma-WAKACJE
Dobry pomysl....napewno uwierzy:tak::tak::tak:

No to Wy planujcie a ja juz zapowiem mojemu m ze w maju mamy male grillowanie u Lubiczanki;-)

My juz po spacerku teraz sosik robie a pozniej kluski slaskie....mojemu mezowskiemu sie zachcialo;-)

Moj Szym jadl banana i wyglada jakbym mu z tydzien ubran nie zmieniala,a zmienialam mu przed 14 bo sie herbata zalal:eek:

Widzę większość dziś na mopie...heh - ja też.
Jola24 - zima :szok: a gdzie Ty mieszkasz? U mnie dziś tyćku cieplej niż przez ostatnie dni ale tylko dlatego, że słońce świeci pięknie.. właśnie miałam Ci napisać, że pewnie wycofali loty..bo chyba w takim razie zmiany od kwietnia bo mi zmienili godzinę odlotu z Wrocka :wściekła/y: a tak dobrze mi się leciało z Wrocka do Shannon z rana..a od kwietnia właśnie będą na wieczór :angry: więc widocznie zmienili od kwietnia harmonogram..:crazy:
Aaniaa.. - eh..no widzę, że faktycznie jakiś pech Was prześladuje czy co :eek::sorry:
Ale trzymam kciuki by w końcu było OKi :tak:
Wolfia - Patryk jak tylko widzi, że otwieram laptopa to też już chętny do klikania.. czekamy na ten Twój mega post..:tak:
Ewelcia - mój też jak je banana to wygląda extra czysto :eek: a teraz idę salmona usmażyć bo bardzo mu rybki smakują :tak:

Oczywiście popieram:tak::-)
Madbebe-pewnie-każdy patrzy,żeby jemu było dobrze,to dlaczego ja miałabym mieć skrupuły?A ja na wizycie u GP zapytam o coś tutejszego na włosy:sorry:
Dyta-nie wiem ,nie znam Swords,ale widziałam całkiem przyzwoite 3sypialniane z ogrodem za ok 850-900e.Nie wiem też ile i za jakie mieszkanie teraz płacicie,ale fakt-wyobrażam sobie Wasze ceny(dublińskie)za taki dom:eek:

No, tu ceny są niestety wysokie.My w tej chwili placimy 1100 za 3 pokojowy domek.To tak normalnie na tutejsze ceny.Za taki domek jak ty masz na oku nawet nie chce myślec ile by wolali:confused2:

Eeee to tylko 3 pralki ciuszków małej :tak: bo nic innego raczej nie prasuje chyba że na prawdę tego wymaga ;-):sorry:
Dyta ja też czeakm na swojego jak na zbawienie :sorry: mały niby chory a nakręcony jak jakaś katarynka i króliczek Duracella nie dość że biega po całej chacie jak nakręcony skacze po meblach to jeszcze drze się w niebogłosy :eek::eek::eek: :sorry: jak mój przyjedzie jadę do sklepu się odstresować :tak:

Oj,jeszcze z godzinkę i mam nadzieję,ze mój S sie zjawi i tez uciekam z domu,bo mam kilka rzeczy do kupienia,zdjęcia odebrać i takie tam ,a z małym to się nawet nie chciałam w dzien wybierać.U mnie to za sprawą ząbków:eek:ale zastanawiam sie skąd to dziecko ma tyle energii:sorry:nie mam nawet czasu spokojnie zrobić siusiu:eek:

Witam wieczorkiem
Spotkanie u kolezanki w Moycullen sie udało:)
Zaraz sie wybieram z koleżankami na kręgle i drinka:)
Larcia dzwoniłam do Ciebie chciałam Cie odwiedzic:)

Aha laski ja w przyszłym tygodniu mam urodziny i może chciałybyscie w sobote lub niedziele wyjsc na drinka ze mna , jest okazja i spotkac sie można?:)

Oki ide cos zjeść:)

Oj babeczki, ale poszalałyście dziś z postami :-)
Jak ja sie cieszę, że już weekend
Mój Eryś się rozlożyl na maxa, orientujecie sie czy tu sa jakies osłonowe priobiotyki i jak to sie nazywa?? cos jak acidolac w PL?

Ja własnie pieke sernik na jutro. Dobranoc mamuski

reklama
moniadan miałam właśnie probiotyki z apteki ale gdzieś wsiąkło mi opakowanie :confused2:
Wystarczy,że powiesz w aptece probiotic i pani da jakieś odpowiednie dla dzieci.Ja miałam w saszetkach za jakieś 7 jurków.
Może w aptece znajdziesz to:
BioGaia |

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry