dyta13
Mama kwietniowa 2009
Hallo wszystkim!
Gastone przesłodkie fasoleczki nosisz w sobie
Jeszcze raz życze duuużo zdrówka dla Waszej trojki
A wogóle przypomniałam sobie ,ze mi sie śnily dzisiaj ciąże bliźniacze.Maja kumpela z Pl była w ciąży a co najlepsze to

Tichonek też

Może to jakiś sen proroczy

Karolinko życze powodzenia w szukaniu pracy
Ja doskonale Cię rozumieć...
Kamcia fajne fotki
Słodkiego masz synka
Aaniaa przykro slyszeć,ze u Ciebie znowu pod górkę,ale tak to już jest,ze jak się pip... to wszystko na raz
Głowa do góry,będzie lepiaj....a z tymi znajomymi przykra sprawa:-( Skąd ja to znam...........
Lubiczanka super chatka
tylko pozazdrościć!A jaka niska cena
tez tak bym chciała...
Tichonku to,że Twój Raduś słodki chłopak to ja już nie raz sie osobiście przekonalam
Dobry bedzie z niego brat:-)
Joann duuużo zdrówka życzę
A u nas z butlą już dużo lepiej, tylko teraz znowu dokuczają chyba ząbki
Mały marudny,nie chce jesc,źle sypia....Och,jak nie to to co innego i tak w kółko....Nic,taki to juz urok bycia mamą

Gastone przesłodkie fasoleczki nosisz w sobie
Jeszcze raz życze duuużo zdrówka dla Waszej trojki
A wogóle przypomniałam sobie ,ze mi sie śnily dzisiaj ciąże bliźniacze.Maja kumpela z Pl była w ciąży a co najlepsze to

Tichonek też

Może to jakiś sen proroczy

Karolinko życze powodzenia w szukaniu pracy
Ja doskonale Cię rozumieć...Kamcia fajne fotki
Słodkiego masz synka
Aaniaa przykro slyszeć,ze u Ciebie znowu pod górkę,ale tak to już jest,ze jak się pip... to wszystko na raz
Głowa do góry,będzie lepiaj....a z tymi znajomymi przykra sprawa:-( Skąd ja to znam...........Lubiczanka super chatka
tylko pozazdrościć!A jaka niska cena
tez tak bym chciała...A,zapomniałam Wam wczoraj opowiedzieć,jak mój Radek mnie rozczuliłPoszłyśmy z Dytą na kawkę,ona zostawiła Dominisia ze mną i poszła kawę zamówić,a Radek zaczął go głaskać,smoczka mu podawać i mówić:"No i co powiesz,Misiaczku?"
:-)Wiem,że to nic takiego,ale Radek pierwszy raz się tak zachował,aż mi łzy w oczyska napłynęły
A w domu stwierdził,że już nie musi być koniecznie braciszek(do tej pory tylko on wchodził w rachubę
)bo siostrzyczką też by się ładnie opiekował
![]()
Tichonku to,że Twój Raduś słodki chłopak to ja już nie raz sie osobiście przekonalam
Dobry bedzie z niego brat:-)Joann duuużo zdrówka życzę

A u nas z butlą już dużo lepiej, tylko teraz znowu dokuczają chyba ząbki
Mały marudny,nie chce jesc,źle sypia....Och,jak nie to to co innego i tak w kółko....Nic,taki to juz urok bycia mamą

Poszłyśmy z Dytą na kawkę,ona zostawiła Dominisia ze mną i poszła kawę zamówić,a Radek zaczął go głaskać,smoczka mu podawać i mówić:"No i co powiesz,Misiaczku?"
I na uszy mi padlo- zatkaly mi sie i kiepsko slysze

.Mam nadzieje,że jutro kluczyki bedą w naszych rasiach...Tylko problem-jak wytłumaczyc obecnemu landlordowi,że ni z gruszki ni z jabłka chcemy się wyprowadzić