reklama

Mamy z Irlandii!!

Hallo wszystkim!

Gastone przesłodkie fasoleczki nosisz w sobie:tak:Jeszcze raz życze duuużo zdrówka dla Waszej trojki:tak:
A wogóle przypomniałam sobie ,ze mi sie śnily dzisiaj ciąże bliźniacze.Maja kumpela z Pl była w ciąży a co najlepsze to :-D:-D:-DTichonek też:szok::szok::szok:Może to jakiś sen proroczy:tak::-D:-D

Karolinko życze powodzenia w szukaniu pracy:tak:Ja doskonale Cię rozumieć...

Kamcia fajne fotki:tak:Słodkiego masz synka:tak:

Aaniaa przykro slyszeć,ze u Ciebie znowu pod górkę,ale tak to już jest,ze jak się pip... to wszystko na raz:confused2:Głowa do góry,będzie lepiaj....a z tymi znajomymi przykra sprawa:-( Skąd ja to znam...........

Lubiczanka super chatka:tak:tylko pozazdrościć!A jaka niska cena:szok::szok:tez tak bym chciała...

A,zapomniałam Wam wczoraj opowiedzieć,jak mój Radek mnie rozczulił:sorry:Poszłyśmy z Dytą na kawkę,ona zostawiła Dominisia ze mną i poszła kawę zamówić,a Radek zaczął go głaskać,smoczka mu podawać i mówić:"No i co powiesz,Misiaczku?":sorry::-)Wiem,że to nic takiego,ale Radek pierwszy raz się tak zachował,aż mi łzy w oczyska napłynęły:sorry:A w domu stwierdził,że już nie musi być koniecznie braciszek(do tej pory tylko on wchodził w rachubę:-D)bo siostrzyczką też by się ładnie opiekował:sorry2:

Tichonku to,że Twój Raduś słodki chłopak to ja już nie raz sie osobiście przekonalam:tak:Dobry bedzie z niego brat:-)

Joann duuużo zdrówka życzę:tak:

A u nas z butlą już dużo lepiej, tylko teraz znowu dokuczają chyba ząbki:confused2:Mały marudny,nie chce jesc,źle sypia....Och,jak nie to to co innego i tak w kółko....Nic,taki to juz urok bycia mamą:-D:-D

reklama
Hej
Witam sie troche spozniona ale lepiej pozno niz... pozniej:-)
Chata wysprzatana. Nie ma sie do czego przyczepic... No chyba, ze...:confused2: ale w sumie nie ma sie nawet kto przyczepic, wiec niech stanie na tym, ze w domu blysk:tak:
Ada juz zdrowieje, nie ma temperatury tylko zostal jej ten kaszel i katar.
A. dalej jak stary gruzlik kaszle a ja mam straszny katar i kaktusa w gardle:eek: I na uszy mi padlo- zatkaly mi sie i kiepsko slysze:sorry:

Lubiczanko, ja tez sie pisze na imprezke:tak: Moze jak sie troche ociepli, to sie jakies mama-party na ogrodzie zorganizuje? Bedziemy mogly grilla zapuscic i kazda z nas jakas walowe przywiezie. A Anineczka ma duza fure, to troche krzesel ze soba przywiezie:-D

Ide wywiesic pranie, wstawic nastepne i wziac sie za prasowanie:rofl2:

Staramy się, że to był taki czas. A że mi dziecko dorasta to wiem, tak sobie myślę, że jakby umiała mówić to wiele ciekawych rzeczy by powiedziała:-D:-D:-D

Jola a może nie ma biletów??? Bo M sprawdzał np. na czerwiec i lipiec i już większość lotów zabukowana

A gdzie M sprawdzal? Bo ja przed chwila sprawdzilam w ryanair i nie ma wogule ani na maj ani na czerwiec ani na lipiec wiec nie sadze zeby wszystko bylo zarezerwowane, wydaje mi sie ze moze jeszcze nie wrzucili w system:sorry: ale nie wiem bo kwiecien to juz nie dlugo i chyba powinny juz byc:wściekła/y:

Hej
Witam sie troche spozniona ale lepiej pozno niz... pozniej:-)
Chata wysprzatana. Nie ma sie do czego przyczepic... No chyba, ze...:confused2: ale w sumie nie ma sie nawet kto przyczepic, wiec niech stanie na tym, ze w domu blysk:tak:
Ada juz zdrowieje, nie ma temperatury tylko zostal jej ten kaszel i katar.
A. dalej jak stary gruzlik kaszle a ja mam straszny katar i kaktusa w gardle:eek: I na uszy mi padlo- zatkaly mi sie i kiepsko slysze:sorry:

Lubiczanko, ja tez sie pisze na imprezke:tak: Moze jak sie troche ociepli, to sie jakies mama-party na ogrodzie zorganizuje? Bedziemy mogly grilla zapuscic i kazda z nas jakas walowe przywiezie. A Anineczka ma duza fure, to troche krzesel ze soba przywiezie:-D

Ide wywiesic pranie, wstawic nastepne i wziac sie za prasowanie:rofl2:
Ależ świetny pomysł-a ogród jest dużo większy niz ten obecny:tak:.A z krzesłami damy radę-kilka ich tam widziałam.A jakby było mało my mamy jeszcze takie składane z ogrodu i...leżaczki też
Dytko-a na obrzeżach miasta patrzyliscie?Bo ceny domków naprawdę się różnia w stosunku do tych w centrum:sorry:

A gdzie M sprawdzal? Bo ja przed chwila sprawdzilam w ryanair i nie ma wogule ani na maj ani na czerwiec ani na lipiec wiec nie sadze zeby wszystko bylo zarezerwowane, wydaje mi sie ze moze jeszcze nie wrzucili w system:sorry: ale nie wiem bo kwiecien to juz nie dlugo i chyba powinny juz byc:wściekła/y:

Niedawno sprawdzaliśmy na stronie ryanaira.

Edit; Przed chwilą weszłam i od nas z Rzeszowa są normalnie loty

Ostatnia edycja:
witam

piekan pogoda ... oby byla coraz lepsza
Allleluja Dziewczynki-zaraz jadę oglądnąć ten domek Old Road, Knocksaintlour, Cashel, Co. Tipperary - Apartments and Houses for Rent in Cashel, Tipperary - Rent.ie
Już się cieszę....Może wreszcie trafiliśmy na to,czego szukamy:-D:-D:-D:-D:-D
Asieńko-ależ córunia Ci psikusy robi(cicha woda);-):-)

dom rewelka..i jaka taniocha...moze kiedys przeprowadze sie w Wasze strony haha...bo u mojego w pracy rozne ploty o zwolnieniach itd...hmm..kto wie kto wie

:rofl2:

pomysl super ja sie pisze...i jaki teren dookola nowego domku ...wiec jesli Lubiczanka nie ma nic przeciwko ...to moze jak pogoda dopisze Majóweczka:sorry:

Andzulinko-eeee-nie wiem czy taka bezsłodyczowa dietka by u mnie przeszła-ja jestem urodzony słodyczoholik:zawstydzona/y::laugh2:.Mam nadzieje,że jutro kluczyki bedą w naszych rasiach...Tylko problem-jak wytłumaczyc obecnemu landlordowi,że ni z gruszki ni z jabłka chcemy się wyprowadzić:sorry:
ja bez slodyczy tez nie istnieje;-)szczegolnie jak sie zdenerwuje lub generalnie na poprawe humoru.Tylo staram sie obzerac za dnia,bo mam tendencje do odkladania tluszczyku na bioderkach (co nie znaczy ze mi to wychodzi;-))
Na landlorda recepta jedyna-sciema:-DNp. ciecie kosztow bo nie wracasz do pracy i potrzebny tanszy domek:tak:Nie wiem ile placisz teraz,ale podaj mu,gdyby pytal,cene do ktorej raczej nie zejdzie.A z prawdziwych powodow-ciezko ogrzac obecna chate i tyle,a przy dzieciach musi byc cieplo:tak:Macie umowe?My uprzedzilismy chyba tydzien przed,ale watow nie mial,bo nie dosc ze wody brak,to jeszcze ta wczesniejsza powodz:szok:
Dzizas ja to powaznie zaczynam sie bac ze wylysieje.Wlosy moje sa WSZEDZIE:szok::szok:ze juz o kapielach nie wspomne-garsciami mi wtedy wylaza.Czy to sie kiedys skonczy i czemu jeszcze nie teraz...?:eek:;-)

ja bez slodyczy tez nie istnieje;-)szczegolnie jak sie zdenerwuje lub generalnie na poprawe humoru.Tylo staram sie obzerac za dnia,bo mam tendencje do odkladania tluszczyku na bioderkach (co nie znaczy ze mi to wychodzi;-))
Na landlorda recepta jedyna-sciema:-DNp. ciecie kosztow bo nie wracasz do pracy i potrzebny tanszy domek:tak:Nie wiem ile placisz teraz,ale podaj mu,gdyby pytal,cene do ktorej raczej nie zejdzie.A z prawdziwych powodow-ciezko ogrzac obecna chate i tyle,a przy dzieciach musi byc cieplo:tak:Macie umowe?My uprzedzilismy chyba tydzien przed,ale watow nie mial,bo nie dosc ze wody brak,to jeszcze ta wczesniejsza powodz:szok:
Dzizas ja to powaznie zaczynam sie bac ze wylysieje.Wlosy moje sa WSZEDZIE:szok::szok:ze juz o kapielach nie wspomne-garsciami mi wtedy wylaza.Czy to sie kiedys skonczy i czemu jeszcze nie teraz...?:eek:;-)
To mamy to samo-słodycze i włosy:tak::-DJuż wpadłam na pomysł-J mu powie,że jego znajomy wyjeżdża do australii na rok i daje nam chatę-żebyśmy opłacali rachunki i tyle co 200euro extra(np.)mu na konto wpłacali:eek:Może być?
Didi-lubiczanka sie zgadza-pod warunkiem,że w pierwsze dni maja-bo od połowy nas nie ma-WAKACJE

Jolu, ja przed chwilka z ciekawosci sprawdzilam Dublin-Gdansk na maj i na lipiec i sa loty. Do jakiego miasta Wy latacie? Sprawdz dokladnie na stronie Ryanair'a, bo moze wycofali jakies loty "z" albo "do"...

Lubiczanko, ciesze sie, ze moj pomysl zostal przyjety:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry