D.dobry!Sniezek lezy i chyba kolejny zimny dzien sie zapowiada.
Już mam autko

Hmmmm co prawda zupełnie nie takie o jakim myślałam,miało byc małe,zwinne,a jest Opel astra i to w combi

M mnie przegadał,że lepsze,lepsza widocznośc i wcale nie takie długie jak mi się wydaje....zobaczymy

Szczerze? To peniam się jak cholera wsiąśc do niego....
anineczko :-)

ale jak najbardziej pozytywny :-)O markach sie juz nie rozpisuje i zycze zeby autko sluzylo dluuuugo,a przynajmniej tyle ile trzeba

;-)
Malz ma racje

sama zobaczysz. A miejsca parkingowe sa nawet;-) na vany przystosowane

Zmiescisz sie wszedzie i zaparkujesz tez. Duuzy bagaznik i full miejsca wewnatrz tez Ci sie przyda.Nie boj sie tylko i wsiadaj smialo!Ten duzy wbrew pozorom nie jest az tyyyle wiekszy od malego,a na pewno wygodniejszy i bezpieczniejszy

ale przeciez Ty to wszystko wiesz,tylko z tego podniecenia i radosci posiadania wlasnego autka boisz sie do niego wsiasc

:-)
widze ze jednak faceci to solidarnosc plemnikow maja w genach chyba..
moj mi tez trabi nad uchem ze wiekszy samochodzik bezpieczniejszy itd..a ja chce malutki zwinny ..a on mi tu o jakim vw ..bo taki lepszy itd..a ja mu ze malym czuje sie pewniej ..a on i tak swoje i strzelil focha i poszedl do lozka..haha...
moze skusze sie jednak na wieksze autko
A Ty didi nie badz gorsza i tez malza posluchaj,bo ci dobrze radzi. A jak chce ci kupic duze autko to tylko sie cieszyc ze nie skapi

:-)Bierz byka za rogi i wio!;-):-)
aania-bedzie lepiej,bo przeciez musi!Z reszta na pewno sobie ze wszystkim poradzisz! Co nas nie zabije...;-)Tak sie zamartwiajac mozna sie wykonczyc-sama wiem po sobie bo ja silnie przejmujaca jestem;-)

Ale moj A. naszczescie czuwa nad moimi histeriami (jak to sie pisze?

)

;-)
andzulina - fajnie ze Ci przyznali!Ciesz sie dziewczyno!bo teraz to chyba tak latwo nie przychodzi
Byłam dziś z Emilką u Gp ( a raczej u jej zastępcy bo nasza na urlopie). Bidulka ma egzeme(najprawdopodobniej), ostatnio długi czas było ok ale znów zaczeła drapać się po łapciach i ma czerwoną skóre. No i dostaliśmy zalecenie kąpiel 2 razy w tygodniu

Wiem że woda wysusza dodatkowo skórę ale zawsze ją natłuszczam po kąpieli. Oni tu trochę inaczej podchodzą do tego tematu. Wychodząc ze szpitala po porodzie też słyszałam że dziecko się nie brudzi i nie trzeba go codziennie męczyć kąpielą. Może któraś z Was miała podobny problem? Sama nie wiem co o tym myśleć
Muszę przyznać że przepis
Misi na ciacho z płatków owsianych i jabłek Mniam mniam Niedawno wyciągnełam z piekarnika ( to juz 3 blacha w ciągu ost 2tyg)
Zmykam do łózia bo już literek nie widzę ( sorki za błedy) Miłej nocki
Ze inaczej tu maja z tymi kapielami to fakt. Ja na poczatku sie stosowalam to rzadkich kapieli,pozniej zaczelam kapac co 2dni,ale z drugiej strony dla dziecka to nie jest kapiel sama w sobie,tylko relaks i zabawa;poza tym taka rutyna jak codzienna kapiel w miare o tej samej porze jest b.dobra

Moze i woda wysusza,ale ja tam dodaje kilka kropel parafiny i jest OK

Wiem jedno-im mniej chemii tym lepiej,wiec polecam jedynie plyn do kapieli z plynem do mycia w jednym i parafine plus wazeline do dupki-bez balsamowania po itp.Moze stad ta swedzaca skorka?
a ciacho tez robilam.Zacne

Witam
Przeczytałam wszystko i dopiero odpisuję

. Ja na nogach już dawno, bo wstałam M śniadanie zrobić, wyciągnęłam pranie, bo w nocnej taryfie taniej stwierdziłam, że już się nie kładę. Coś się stało mojej Ani, bo od kilku dni po kąpieli zamiast spać bryka i chce się bawić

, wczoraj przynajmniej grzeczna była i nie płakała.
widocznie cos sie jej poprzestawialo.Nie ma wyjscia jak to zaakceptowac i dac sie wyszalec;-):-)Wikta tezma dziwne pory na gadulstwo-dzis np.nie spie od 5tej,bo po przewijaniu i karmieniu chciala sobie jeszcze pogadac..;-)Zycie :-)
lubiczanko-gratuluje! super domek!najbardziej to ci zazdroszcze tej szopki z tylu.My tez mobilizujemy landlorda,ale sadze ze i tak bedzie duuuzo mniejsza.Fajnie!Niech Ci sie dobrze mieszka

I co?znowu malowanie??
Tichonku -slodziak ten twoj Radzio!pogratulowac ze tak synka slicznie wychowaliscie.Wiec opiekunke do dziecka juz masz w razie wu ;-);-)