reklama

Mamy z Irlandii!!

No właśnie to parkowanie...
ale didi polówki nie są takie duże :no::no:
To jest świetne autko dla uczących się i zobacz,masz więcej miejsca na foteliki niż w micra :tak::tak:
Myślę ,że to super propozycja,serio.
Ja chciałam Polo,ale mój chyba od początku czaił sie na coś większego,z myślą o sobie :confused2::-D
Jedź ,bierz...dobre autko :tak::tak:

reklama
taa..moj tez sie czai... i oby nie chcial swej zacnej dupci wozic w moich 4 kolkach.. jedyne co bedzi emogl to potrzymac kluczyki..hahah...

ok teraz ide juz do lozka..poprzymilam sie i powiem ze chce polowke

Wogole to teraz wieczorem jakiegos dola zalapalam....
wszystko mi na przekor... najpierw wymioty Kacpra, pozniej nas okradli, pozniej O zostawil 50 E w bankomacie, teraz ten moj palec... to przeciez jakas masakra jest:-( JA PIE***LE!!!!!!!!!!!!!!:angry: Tylko po szpitalach, lekarzach i gardzirzach w tym roku sie ciagam....:zawstydzona/y:
Popatrz na pozytywne strony :tak: masz super dzidzię i nie musisz pracować w Mariocie :-D:-D:-D
Już mam autko :tak:
Hmmmm co prawda zupełnie nie takie o jakim myślałam,miało byc małe,zwinne,a jest Opel astra i to w combi :eek::eek:
M mnie przegadał,że lepsze,lepsza widocznośc i wcale nie takie długie jak mi się wydaje....zobaczymy :szok:
Szczerze? To peniam się jak cholera wsiąśc do niego....:zawstydzona/y:

I o to to to właśnie ja też czuję!
Mniejsze czyli do opanowania na początku :tak:
Ale chyba my baby tak tylko myślimy :eek::eek:
Najgorzej będzie z parkowaniem,już to czuję w moczu :confused2:
No ale....jeśli jednak moje wypłynie na wierzch to sprzedam i tyle :tak:
Ja zaraz po prawku wsiadłam w skodę octavię no ona do małych nie należy kolubryna taka że hej też sie peniałam ale dałam radę to Ty kochana te dasz:tak::tak: i powiem szczerze że mi się nią jeździ o niebo lepiej jak małym zwinnym matizem mojego taty ja cholery dostaje w tym aucie:eek::sorry: także duże wcale nie znaczy gorsze ;-) wszystko to kwestia wyczucia a po paru jazdach wyczujesz samochód i będziesz śmigac jak ta lala :-D:-D
okaze sie w praniu jak to bedzie..chociaz mowia ze duzym wszystko latwiej ..haha..paruje sie itd..no zobaczymy ale malym zaparkuje w najmiejszej zatoczce..a wielkim jak ??
ide do lozka ..
musze mojego pomeczyc

bo on chce abym miala taki
VW Polo for sale for sale in Sligo: €850 - DoneDeal.ie
mowi ze moze nawet jutro jechac po niego jak go zechce..haha
moze sie skusze i pojedzie w niedziele po niego ..

papa..do juterka
Didi przecież to jest mały samochód :sorry::sorry::sorry:

Pauletta dzięki.Wierzę w siebie i w to auto...teraz...po pierwszym piwku na oblanie autka :-D:-D
Didi jeszcze jedna mała uwaga....ta polówka jest 3 drzwiowa :sorry:
Jeśli masz do zapięcia w fotelik małą Ewcię ( bo może Albert juz się sam zapina) to trochę się nagimnastykujesz by ją zapiąc,ale to tylko tyle,nie będzie źle ;-):tak::tak:

Ja po prawku wsiadłam w kombi i do wszystkiego da sie przywyczaic i z parkowaniem tez sie nabierze wprawy:)
Anineczka wysle ci na priva tel.
Milej nocki ja juz padam

Hejka
(...)
Joann a Ty masz prawko, bo nie pamietam??:sorry: Wsiadaj w cinkusia i hejaaa:-Dz boku wszystko wydaje sie trudniejsze, ale jak usiadze sie za kierownica to wszystko tak jakos mechanicznie sie robi:eek: Duzo zdrowka dla Was
(...)
Mam..i to od kilku dobrych lat..:sorry: ale nie miałam za dużo okazji pojeździć.. Jutro przyjeżdża teść i kusi mnie wsiąść do autka i pojechać na dworzec bo ode mnie to jest całkiem prosta droga..ale nie wiem czy się odważę i pewnie pójdę pieszo..:zawstydzona/y:
Gastone - ale czad :happy::happy: dwa maluszki..:-):-)
Kamcia
- gratuluję zdolności negocjatorskich
Jola24 - to super, że po linomagu schodzi :-)
Lubiczanko - chatka robi wielkie wrażenie ale ilością zdjęć to nie zachwycili..na dodatek brak najważniejszego dla mnie zdjęcia - kuchni:sorry: patrzę też na umiejscowienie..:szok: gdzie Cię tam pognało szukać mieszkania.. Może w Clonmel cosik znajdziesz? :tak::-)
Anineczko - ale zmiana..aczkolwiek wiem, że bardzo chwalą opla astrę..:tak: życzę by służyło bezawaryjnie :-)
a..i musimy razem sobie dodać otuchy i w końcu zacząć śmigać..:tak: :-D
AAniaa - popatrz tak: zawsze może być gorzej..:sorry: poszukaj pozytywów i nie myśl o tym co było bo teraz to już na pewno będzie lepiej :tak:

Hm..to chyba tyle co miałam napisać.. Post pisałam chyba z godzinę bo co chwilę Patryk się budził :eek: mam nadzieje, że choróbsko go też nie bierze..albo on przez ten mój kaszel się budzi..:sorry: dziś zrobiłam sobie syrop z cebuli - może on da radę bo antybiotyk jak na razie pomógł jedynie na gorączkę..chyba :eek: albo ja taka niecierpliwa..:sorry:

Anineczko super auto , jak ja kochan duze samochody ... pamietam moj pierwszy samochod MALUCHA:-D a potem sie przesiadlam do audi i juz nigdy wiecej małego auta...
Teraz nam sie marzy tez combi albo jakis terenowy ale jeszcze troche ;-)

Gastone ale boskie USG... pogłaskaj brzusio od cioci Sofik;-)

Kurde czytalam i mam metlik w glowie nie wiem co komu odpisac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Joann zdrówka i troche cierpliwosci antybiotyk nie działa tak od razu i pamietaj trzeba go do konca wziasc do ostanije tabletki...

Moj Fi chory :(

ooooooooo własnie młody wstał buuuuuuuuuuuuuuuuuu:angry:

Ostatnia edycja:
Przeczytalam gdzies ze to co mi sie zrobilo to ziarnina i to trzeba duzo wietrzyc i smarowac mascia. Wiec palec caly w masci, w skarpecie i kapciu dziura i palec na wierzchu. Ale smiesznie wygladam z tymi dziurami:-D

Popatrz na pozytywne strony :tak: masz super dzidzię i nie musisz pracować w Mariocie :-D:-D:-D
Tym Marriotem to naprawde mnie pocieszylas:tak:... jak sobie przypomne.. uchh:confused2:
AAniaa - popatrz tak: zawsze może być gorzej..:sorry: poszukaj pozytywów i nie myśl o tym co było bo teraz to już na pewno będzie lepiej :tak:
Tak wlasnie zawsze mysle "zawsze moze byc gorzej" ale za duze teraz tego sie nazbieralo... Same problemy.... Tylko mam nadzieje ze to po prostu taki nieciekawy miesiac a nie rok:szok:

reklama
Pocieszam się tym,że bratowa też wsiadła do combi z pierwszym prawkiem.Może nie będę gorsza :zawstydzona/y:
Auto pod domem a M do Cork pojechał odwieźc sprzedającego.
Tutaj jest zdjęcie,nie wiem tylko czy da się to otworzyc:
http://www.ogloszenia.gazeta.ie/media/Image/mieszkanie/image_1266497553-800x800.jpg
My takie mamy:tak::tak:Tylko kolorem i rokiem się różni;-)Żadnych problemów z nim nie ma,ale to pewnie dlatego,że tylko mój P nim jeździ:-DAutko pojemne,na dzieci i zakupy:-DFajnie się nim jeździ,ale mówię tu tylko z perspektywy pasażera,choć mój kierowca też z niego zadowolony:tak:
A kiedy ja w końcu zacznę czymś (i nie o rower tu chodzi;-))jeździć?:sorry:
Margaritta,Twoja córa chodzi do Polonijnej Szkoły w Dublinie przy Duszparterstwie Polskim w Dublinie,zdaje się?Tak?Co tam się porobiło? Gazeta.ie :: Co jest grane?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry