reklama

Mamy z Irlandii!!

gastone-powodzonka z fasolkami!sa takie slodziutkie!
lubiczanko-super chatka.Szkoda,ze w Co.Meath nie ma takich cen:wściekła/y:

A jesli chodzi o" BATONIKI " to ja tez sie pisze!!!!

Spadam na basenik z moja gwiazdka.

reklama
Hejo
Ja dziś miałam pobudke o 6, tzn o 4 Emma wstała ale to M do niej poszedł, a o 6 Eryk przyszedł ze smarkami do pasa do mojego łózka i godzine mi marudził ze ma chorobę "chrypka Stefan" nie wiedziałam o co chodzi, az to teraz, reklama cerutin :-D własnei mnie uswiadomił ze musze mu kupic cerutin i bedzie zdrowy :-D
Gdyby to bylo takie proste ach :rofl2:

MamoAdy u mnie tez bałagan nieziemki, Eryk robil "ciasto biszkoptowe" i mam pełno okruchow wszedzie
my zawsze sprzątamy w niedziele, zamiast odpoczywac to odkurzanie, prasowanie, mycie podłóg :sorry:
Miłego wieczorku

Nałaziłam się z Dytą po sklepach,pyszną kawkę wypiłyśmy a teraz stopy mi napieprzają jak wściekłe:eek:Szanowny zaraz do domu powróci więc skorzystałam z ostatnich chwil wolności i wpadłam do Was:happy:
Aaaaa! Tichonku czy w zwiazku z planowanym dzidziusiem zamierzasz zaczac brac kwas foliowy juz teraz? Pytam, bo mam troszke na zbyciu i gdybys chciala, to moge Ci go przeslac w kopercie:tak:

No i nic wiecej mi sie nie przypomnialo. Ale jak mnie najdzie jakas "madra mysl", to napisze:-)
Kochana,dziękuję Ci bardzo,ale biorę już od października albo listopada:tak:A od poniedziałku jeszcze mojemu P zapodaję:tak:Jestem zaopatrzona,ale to miło,że o mnie pomyślałaś:rolleyes2:
Zdrówka dla całej rodzinki życzę:tak:

Witam juz w lepszej formie
Widze że rospisałyscie sie zycze duzo zdrówka dla naszych chorowitków:)
Anineczka to przyjezdzasz w ten weekend ..? Bo nie odpuszcze ci spotkania:)
Gastone to prawda to musi byc podwójnie ekscytujace przezycie zobaczyc takie 2 fasolki w brzuszku:)

Ja jestem z siebie zadowolona.. Szukalam od kilku dni tanszej ubezpieczalni na moje auto poniewaz Quinn direct troche duzo mi wyliczyl 800euro, wiec dzwonilam do allianz(gdzie mamy jedno auto ubezpieczone) hiberniana , 123, i w sumie zaoferowali mi lepszego deala. No wiec dzwonie poraz 3 do Quinn i mowie czy na pewno nie moga mi obnizyc ze mam u nich 3 lata auto ubezpi itp..
a oni ze nie no wiec mowie ze chce zakonczyc polise, a babka na to ze mnie przelaczy moze uda sie cos zrobic, po chwili odzywa sie inna babka i prosi zeby potwtwierdzic detale bla bla i pyta czy jestesmy para a ja mowie ze tak a ona ze pozmienia dane bo niby ma inaczej wpisane (ściema) i pochwili mowi ze najlepsze co moze mi zaoferowac to 640 wiec sie ucieszylam bo nigdzie mi tak nisko nie zaoferowiali i nadal zostane z Quinn ale jakie to sa cwaniaki i kombinatorzy ale przynajmniej wywalczylam i zaoszczedzilam 140 euro:) haha ale sie rospisalam
Ale Wam tez proponuje jak Wam przychodzi odnowienie umowy to lepiej zadzwonic i jeszcze cos wynegocjowac bo teraz firmy walcza o klientow przy takiej konkurencji:)
No to na tyle ide cos zjesc

Witamy
Hejka

Jolu - mój szkrab miał na prawej rączce i nóżce taką suchą skórę..wyglądającą prawie jak strupek koloru żółtawego :eek: myślałam że to grzybica bo to mu się zrobiło w czasie gdy na basen chodziliśmy...ale powiedziano mi tu, że to od ubrań, sucha skóra, bla bla bla.. by nawilżać. A ja wiedziałam że skoro bepanthen nie pomaga to coś jest nie tak :baffled: I dopiero w PL zaleczyłam mu to :-) dermatolog od razu zdiagnozowała uczulenie :szok: aż mi kopara opadła..myślałam, że alergia to jakieś krostki..wysypka.. Zakazała pić mi mleka i jeść czekolady - wiadomo - bo to uczula najczęściej..ale tak naprawdę można sobie gdybać na co jest uczulone dziecko - ja mleczko piję dalej..czekoladę staram się ograniczać:sorry: i nic nie ma póki co:tak: więc musi mieć na coś innego uczulenie...tylko na co..:confused:
Radzę - idź do GP - może da coś na alergię..a to od niedawna ma? To może zdążysz domyśleć się na co uczulony? Tzn.coś nowego ostatnio jadłaś..?

Ale jak to? Serio w Irl.tak są podzielone pory roku? Znaczy się - tak uczą w szkołach? Coś czuję, że jak Patryk pójdzie do szkoły to ja też dużo się nauczę - przy okazji :-D

Bylismy dzis u gp na kontroli ale wczesniej posmarowalam mu to kilka razy linomagiem i zaczelo sie goic wiec kazala dalej smarowac a jakby sie nie goilo dala inny krem:tak: mam nadzieje ze mu zginie i nigdzie indziej nie wyskoczy:sorry:
Moje dziecko mi dalo w dzien sie zdrzemnac dwiegodzinki i az mi lepiej ide teraz z mezem sie powylegiwac bo juz zapomnialam jak to sie robi:-D
Dobrej nocy:-)

Hej hej
Czytam Wasze posty cofam co str i nie mogę za żadne skarby dopatrzyć się tego mieszkanka lubiczanki where is??????:rofl2:
gastone Kochana Ty to jesteś szczęściara. Masz w brzuszku dwie istotki ja bym na takim usg pewnie jak bóbr płakała niezwykłe przeżycie jest z jedną fasolką a co dopiero z dwoma. Niech rosną duże duże buziaczki dla nich.
Ja spędzam ostatnie przed wylotem dni z mamcią i najchętniej cofnełabym wskazówki zegara :happy:. Pozatym podjęłam pewną decyzję pyt czy w niej dotrwam, będe szukać sobie pracy :tak:. Wiem wiem że ciężko będzie jeszcze z moim kulawaym angielskim:eek: ale trzeba coś zrobić w tym kierunku. Mąż zadeklarował się że jakby co to on będzie mała się zajmował bo w pracy ma ruchomy grafik, a i możemy się wymieniać ja z pracy a on do. Co prawda nie zmusza nas sytuacja do tego ale wiecie jak to jest jak czlowiek siedzi w domu to dziczeje nie ma kontaktu z ludzmi. Więc trzymajcie kciuki by mi sie udało znaleść tą prace:-D:-DDzwoniłam w pare miejsc i się spóźniłam.:wściekła/y::wściekła/y:
Ok lece sobie barszcz zrobić coś mnie naleciało jakieś zachciewajki mi się włączyły:-p

reklama
:cool2:
A to coś dla poszukujących dom-na podniesienie ciśnienia(gdyby ktoś miał za niskie)...mnie prawie zalało(z zazdrości)
Toomevara, Nenagh, Co. Tipperary - Apartments and Houses for Rent in Nenagh, Tipperary - Rent.ie
kurcze co za loze ..i jaki tani domek..ja z wrazenia jak go zobaczylam i po chwili poszlam wrzucic frytki do garnak to trafilam na podloge ..bo ciaglemyslalam o tym lozku z filarami...hahaha jakie ono ma mozliwosci ,,:sorry::evil::evil::cool2:

zmykam dzieciaria polozyc bo mloda marudzi i wyje a mlody dostaje juz pier...olca.. wiec czas spac bo rano do przedszkola

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry