Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
własnei mnie uswiadomił ze musze mu kupic cerutin i bedzie zdrowy 

Ta mi mow kochana:-) chce parke!gastone usg cudowne. Az ciezko sobie wyobrazic pewnie,ze masz dwoje dzidziusi w brzuchu :-) Pewnie to parka-chlopczyk i dziewczynka :-)
Hehehehe, bo Gastone na dobra promocje trafilaCos jakby BUY ONE GET ONE FREE
![]()

lubie takie promocje:-)
Szanowny zaraz do domu powróci więc skorzystałam z ostatnich chwil wolności i wpadłam do Was
Kochana,dziękuję Ci bardzo,ale biorę już od października albo listopadaAaaaa! Tichonku czy w zwiazku z planowanym dzidziusiem zamierzasz zaczac brac kwas foliowy juz teraz? Pytam, bo mam troszke na zbyciu i gdybys chciala, to moge Ci go przeslac w kopercie
No i nic wiecej mi sie nie przypomnialo. Ale jak mnie najdzie jakas "madra mysl", to napisze:-)
A od poniedziałku jeszcze mojemu P zapodaję
Jestem zaopatrzona,ale to miło,że o mnie pomyślałaś

Ponoć kwas foliowy poprawia jakość nasienia (ilość zdrowych ruchliwych plemników) nawet o 75 procent. A już na pewno mu nie zaszkodzi;-)a to mezowskiemu tez sie zapodaje folik jak sie chce straac o dzidzie?
Pierwsze slysze![]()
Hejka
Jolu - mój szkrab miał na prawej rączce i nóżce taką suchą skórę..wyglądającą prawie jak strupek koloru żółtawegomyślałam że to grzybica bo to mu się zrobiło w czasie gdy na basen chodziliśmy...ale powiedziano mi tu, że to od ubrań, sucha skóra, bla bla bla.. by nawilżać. A ja wiedziałam że skoro bepanthen nie pomaga to coś jest nie tak
I dopiero w PL zaleczyłam mu to :-) dermatolog od razu zdiagnozowała uczulenie
aż mi kopara opadła..myślałam, że alergia to jakieś krostki..wysypka.. Zakazała pić mi mleka i jeść czekolady - wiadomo - bo to uczula najczęściej..ale tak naprawdę można sobie gdybać na co jest uczulone dziecko - ja mleczko piję dalej..czekoladę staram się ograniczać
i nic nie ma póki co
więc musi mieć na coś innego uczulenie...tylko na co..
Radzę - idź do GP - może da coś na alergię..a to od niedawna ma? To może zdążysz domyśleć się na co uczulony? Tzn.coś nowego ostatnio jadłaś..?
Ale jak to? Serio w Irl.tak są podzielone pory roku? Znaczy się - tak uczą w szkołach? Coś czuję, że jak Patryk pójdzie do szkoły to ja też dużo się nauczę - przy okazji![]()
mam nadzieje ze mu zginie i nigdzie indziej nie wyskoczy

. Pozatym podjęłam pewną decyzję pyt czy w niej dotrwam, będe szukać sobie pracy
. Wiem wiem że ciężko będzie jeszcze z moim kulawaym angielskim
ale trzeba coś zrobić w tym kierunku. Mąż zadeklarował się że jakby co to on będzie mała się zajmował bo w pracy ma ruchomy grafik, a i możemy się wymieniać ja z pracy a on do. Co prawda nie zmusza nas sytuacja do tego ale wiecie jak to jest jak czlowiek siedzi w domu to dziczeje nie ma kontaktu z ludzmi. Więc trzymajcie kciuki by mi sie udało znaleść tą prace
Dzwoniłam w pare miejsc i się spóźniłam.

kurcze co za loze ..i jaki tani domek..ja z wrazenia jak go zobaczylam i po chwili poszlam wrzucic frytki do garnak to trafilam na podloge ..bo ciaglemyslalam o tym lozku z filarami...hahaha jakie ono ma mozliwosci ,,A to coś dla poszukujących dom-na podniesienie ciśnienia(gdyby ktoś miał za niskie)...mnie prawie zalało(z zazdrości)
Toomevara, Nenagh, Co. Tipperary - Apartments and Houses for Rent in Nenagh, Tipperary - Rent.ie