pauletta82
Sexy Big Mamma
Moje dziecię chyba przepełniły wrażenia bo mi zasnął po Majce i obudził się na początku Na wspólnej
i teraz będzie śmigał do 24
całe szczęście P już jest to się nim zajmie bo ja skorzystałam z okazji i też się zdrzemnęłam a teraz mnie łeb nap****la ( hrabiną nie jestem więc nie piszę że to migrena
) no i Witia po drzemce jakiś taki mamłający się zrobił cały czas jęczy i marudzi ehhh
lepiej żeby nie spał już wolę jak go ze zmęczenia energia roznosi a on roznosi kanapy i całe mieszkanie niż jak się rzuca po ziemi i jęczy

także poproszę pączka

no i adres również..;-)

i teraz będzie śmigał do 24
całe szczęście P już jest to się nim zajmie bo ja skorzystałam z okazji i też się zdrzemnęłam a teraz mnie łeb nap****la ( hrabiną nie jestem więc nie piszę że to migrena
) no i Witia po drzemce jakiś taki mamłający się zrobił cały czas jęczy i marudzi ehhh
lepiej żeby nie spał już wolę jak go ze zmęczenia energia roznosi a on roznosi kanapy i całe mieszkanie niż jak się rzuca po ziemi i jęczy

A może ja wpadnę :-):-):-) o ile się będę dobrze czuła a nie planuje sie źle czućMoze Andziulina tez po 10 na kawke zawita???co ty na to???

także poproszę pączka

no i adres również..;-)Z tego co wiem jeżeli chcesz iść jednorazowo to musi wprowadzić cię ktoś kto ma karnet także musisz się ładnie uśmiechnąć do Agusiek lub Kamci ;-)Mam pytanko odnosnie basenu.Chodzi mi o basen w hotelu Clybaun hotel.CZy musze wykupic caly karnet,czy moge isc jednorazowo-chcialam najpierw isc sobie z Tobim i zobaczyc jak bedzie.

)przewiało mi łepetyne,przemyślalam wszystko i opisałam tam gdzie trzeba
Wiec polecam jednak Cudowa nawiedzic najpierw. Tylko ona pewnie Cie skasuje,a razcej na pewno.
I dopiero w PL zaleczyłam mu to :-) dermatolog od razu zdiagnozowała uczulenie