reklama

Mamy z Irlandii!!

A ja znowu na you tube przesiaduję i...ostatnio mowa była jakoś o latach 80tych.
Chyba nie ma osoby na świecie,której ten utwór nie urzekł
[video=youtube;JBjvY7VY7bY]http://www.youtube.com/watch?v=JBjvY7VY7bY[/video]
Kamcia-za słowo Was trzymam:tak:

reklama
Hejo mamuski
moje dzieciaki zakatarzone, smarkaja na zmiane :confused2: jak czytam o waszych dzieciach ze mozecie ubierac, rozbierac a one śpia :szok: Emma budzi sie jak wjade wozkiem do sklepu!!! osatatnio była bardzo padnieta i zasnela na spacerze, to byla 14, a od rana nie spala, a jak tylko weszlismy do pomieszczenia to odrazu oczy otwarte :eek: 10 min spala
poza tym moje dziecko stwierdzilo ze nie ma sensu spac nawet w nocy jak mozna stac!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wstaje caly czas na nogi, nie ma mowy o siedzeniu ani na chwile

dziewczyny! dzięki za porady co do leków, a moje dziecko spało w południe godz. przyszła ze spaceru z P, zjadła i potem ja z nią wyszłam i teraz już śpi 2godz:-D dlatego ja tez złapałam drzemkę a co?:-);-)
miłego popołudnia

sluze moimi zapasami masci i mydla szarego jak chcesz to podrzuce albo jak wolisz zaparaszam do siebie

mam ten sam problem tylko ze dla 31 latkow

Wiec ja mam ten sam problem co wy... 32 letrni brat ma w sobote urodziny:cool:
No a co do masci to juz mam od aguska (dziekuje jeszcze raz:tak:) ale szare mydlo:tak::tak::tak: jezeli bys mi troche odstapic:sorry: Wiec ja mieszkam na doughiska i jezeli mieszkasz blisko doughiska albo blisko centrum to moge dojechac a jezeli nie to slabo bo ja nie zmotoryzowana jestem.:nerd: A ty masz autko??? Bo jak tak to jak cos zapraszam do siebie:tak::-)

nastepnym razem od razu po umyciu wytrzyj samochod szmatka-specjalistycznej nie potrzeba,choc najlepsza.Jak bedziesz w lidlu/aldiku czy innym tesco(chyba ze masz na stanie)zakup takowa-szmatka kwadratowa,pakowane chyba po 3 (do kuchni) tzw. 'zmywaki' takie gumowane lekko;dobrze wchlaniaja wode.5min roboty i autko bedzie jak talala:tak:;-):-)
My juz po spacerku.Niby nie tak zimno ale troche chlodnawo,jakies z 5stopni pewnie.Zmarzlam w poliki,teraz mnie pala w cieple-wygladam jak ruska matrioszka:-D:zawstydzona/y::-D
A ja jeszcze polecam myciek szyb woda i gazeta taka szara (np. galway independent:-D).

No i po nalocie :-):-):-) dziękuję dziewczynki za odwiedziny i zapraszam częściej :tak::-D ja właśnie pałaszuje obiadek a Witia lata po mieszkaniu i nie wie w co ma ręce włożyć i wydziwia okrutnie :sorry:a P dzisiaj chyba później wróci bo pojechali do Westport na robotę ehhh :confused2:
My tez dziekujemy za goscine:tak::-)

A ja dzis juz w lepszym humorku,moze dlatego, ze i Amanda juz prawie zdrowa, wiec ani Ona sie nie meczy ani ja...tymi nieprzespanymi nocami :-)

Ja jestem za spotkankiem jakims, moze w przyszlym tygodniu?

Wiec ja mieszkam na doughiska i jezeli mieszkasz blisko doughiska albo blisko centrum to moge dojechac a jezeli nie to slabo bo ja nie zmotoryzowana jestem.:nerd: A ty masz autko??? Bo jak tak to jak cos zapraszam do siebie:tak::-)

:tak::-)

jeszcze autka nie mam alejuz niedlugo :) a mieszkam na renmore wiec nie mam daleko do Ciebie..moge jutro mydelko podrzucic jrsli pasuje ,,..zaprowadzam Alberta na 9 do przedszkola i musze go odebrac o 12 wiec moze jak maly bedzie w przedszkolu ..tylko napisz czy pasuje taka wczesna pora czyli po 10 moze a jak nie to po 12 ale to juz z mlodym chyba ze Ty chcesz wpasc do mnie na kawke

Dziewczynki teraz moczylam 2 godz tego palca w wodzie a mydlinamy i chcialam cos tam zagrzebac i nawet nie moge tego dotknac , tak boli....
Posmarowalam mascia i jezeli nie pomoze to bede jechac do lekarza, tylko teraz problem... do jakiego???:crazy:
Cudowa raczej odpada, moze od razu emegrency???? Jak mowicie? W Pl od razu bym poszla prywatnie do hirurga zrobil by to i juz! A ty? ciort wie? Podpowiedzcie mi, gdzie najpierw uderzyc??

Didi
Mi bedzie pasowalo o 10 bo ja z ta noga to chyba nie dojde...
O 1 chcialam na mastao jechac ale juz nie wiem czy pojade z ta noga:crazy:

Ostatnia edycja:
Dziewczynki teraz moczylam 2 godz tego palca w wodzie a mydlinamy i chcialam cos tam zagrzebac i nawet nie moge tego dotknac , tak boli....
Posmarowalam mascia i jezeli nie pomoze to bede jechac do lekarza, tylko teraz problem... do jakiego???:crazy:
Cudowa raczej odpada, moze od razu emegrency???? Jak mowicie? W Pl od razu bym poszla prywatnie do hirurga zrobil by to i juz! A ty? ciort wie? Podpowiedzcie mi, gdzie najpierw uderzyc??
ja pojechalabym odrazu na emergency

reklama
zauwazylam...
to ja zaprowadze malego i przyjade ..tylko powiedz mi jaka ulica i numerek a znajde ..

super..nie mam nic przeciwko..poznaniu andziuli..wiec kupie rano pączki haha.. tylko mow ile nas bedzie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry