Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co roku o tym słyszęPonoć lato ma być w Irlandii upalne i parne w tym roku,słyszałyście coś o tym?

:-)juz niedlugo na ten bęc bedziesz sie szczerzyc matrioszko jednaEeee,tam!Dla mnie pierwszy dzień wiosny 21 marca jestNa wagary się chodziło
A,że tu wszystko przesunięte w czasie to dlatego w lipcu już nie mozna kupić strojów kąpielowych,ale za to w marcu już tak
Obuwie letnie to już w sumie dostępne
A pączki na drzewach już są,faktycznieJuż z dobre 1,5 tygodnia:-)Ponoć lato ma być w Irlandii upalne i parne w tym roku,słyszałyście coś o tym?
I nie marudz ze Ty taka grubasna bo nie wierze.Poza tym co to za wynalazek,ze chude to niby lepsze,czy jak?Przeciez ciuchy w kazdym rozmiarze mozna dostac
Moja mama mowi ze jak sie dobrze wyglada tzn.ze sie zdrowym,wypoczetym itp. bo ja dla niej to zabiedzona,zamorzona i same najgorsze
;-)
ja właśnie pałaszuje obiadek a Witia lata po mieszkaniu i nie wie w co ma ręce włożyć i wydziwia okrutnie
a P dzisiaj chyba później wróci bo pojechali do Westport na robotę ehhh 

:-)
)

.Wczoraj było 4 miesiące i 10 dni
Liczy,liczy...
. Byłyśmy z Anią na długim spacerku i w połowie Ania spała. Najpierw zresztą zasnęła jak ją ubierałam, ale obudziła się. Zostawiłam ja na dworze i jeszcze godzinkę spała. A całe przedpołudnie czytałam Zmierzch, zresztą tak samo jak wczoraj wieczorem. Drugi tom już leci. W końcu... No ale jak ma się takie grzeczne dziecko jak moje

)przewiało mi łepetyne,przemyślalam wszystko i opisałam tam gdzie trzeba

kulal cały czas az mój były mi go ukradł i wywiózł