reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko-mopsy sa the best!!!na poczatku sama nie bylam przekonana do tych pieskow ale teraz wiem,ze to super rasa dla dzieciakow,moja mama wlasnie sobie takiego sprawila i za kazdym razem jak jedziemy do PL moja nati szaleje ze szczescia.

Załączniki

• 111.jpg
    111.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Ponoć lato ma być w Irlandii upalne i parne w tym roku,słyszałyście coś o tym?
Co roku o tym słyszę :tak::-D:-D

Ale tak szczerze,jeśli patrzymy na to,że lato jest tutaj w maju,czerwcu i lipcu to zawsze maj jest gorący.Zwłaszcza na wschodzie kraju typu Dublin i okolice. ;-)
Przynajmniej moje dzieci w maju i początkiem czerwca mają rozłożony basen na ogrodzie i w zasadzie często go używają.

Renni śliczny psiak :-)

Eeee,tam!Dla mnie pierwszy dzień wiosny 21 marca jest:tak:Na wagary się chodziło:-DA,że tu wszystko przesunięte w czasie to dlatego w lipcu już nie mozna kupić strojów kąpielowych,ale za to w marcu już tak:-DObuwie letnie to już w sumie dostępne:eek:
A pączki na drzewach już są,faktycznie:tak:Już z dobre 1,5 tygodnia:-)Ponoć lato ma być w Irlandii upalne i parne w tym roku,słyszałyście coś o tym?
:-)juz niedlugo na ten bęc bedziesz sie szczerzyc matrioszko jedna:-DI nie marudz ze Ty taka grubasna bo nie wierze.Poza tym co to za wynalazek,ze chude to niby lepsze,czy jak?Przeciez ciuchy w kazdym rozmiarze mozna dostac:tak:Moja mama mowi ze jak sie dobrze wyglada tzn.ze sie zdrowym,wypoczetym itp. bo ja dla niej to zabiedzona,zamorzona i same najgorsze:eek:;-)
ja to tesknie za upalami straszliwie:-(:-(:-(

No i po nalocie :-):-):-) dziękuję dziewczynki za odwiedziny i zapraszam częściej :tak::-D ja właśnie pałaszuje obiadek a Witia lata po mieszkaniu i nie wie w co ma ręce włożyć i wydziwia okrutnie :sorry:a P dzisiaj chyba później wróci bo pojechali do Westport na robotę ehhh :confused2:

Renni-śliczny psiak-my dream:tak::-D
Tichonek-oby lato było parne i upalne i jakie tam jeszcze chce byleby nie deszczowe i wietrzne...I najlepiej od czerwca-jak wrócimy z wakacji:tak::-)
Anineczko-no właśnie wiem,że kundelki są przekochane i baaaardzo oddane:tak:
Madbebe-dokładnie tak jak mówisz-ponadto jak szczuplutka o siebie nie dba to wygląda gorzej niż zle,więc nie rz\ecz w tym jaką się ma figure,tylko jak ją dobrze eksponować(tak się pocieszam:sorry:)
[video=youtube;5TwTHbwQxQA]http://www.youtube.com/watch?v=5TwTHbwQxQA&feature=related[/video] cos dla spragnionych wiosny:-D

Witam!
Lubiczanko super ze dzieciaczki juz zdrowe:tak::tak:
Misia wspolczuje ciezkiego zabkowania u Alencjusza....moj na szczescie spal w nocy jak mu szly dolne jedynki,ale w dzien byl troche marudny i walil 6 kup...goraczki tez nie mial....
Marta jak tam u Ciebie?

dzis mialam podpis w socjalu i znow szybciutko poszlo,nastepny amm dopiero w polowie kwietnia:-):tak:.
Po obiadku wyszlam z mlodym przed dom na rowerek,pozniej deser i teraz lula juz prawie godzinke.
U nas tez bylo slonecznie-teraz juz zimno sie zrobilo.....
Mam wrazenie ze mniej zadziej deszcze padaja niz rok temu czy dwa lata temu.
Jak przyjechalam tutaj 4 lata temu to non-stop padalo ale wtedy chyba wlasnie lato bylo sloneczne,ciekawe jak w tym roku bedzie

:no:Wczoraj było 4 miesiące i 10 dni:tak:Liczy,liczy...

Aha, wszystko jasne:-). Może coś źle zobaczyłam:-).

U nas wiosna:-D. Byłyśmy z Anią na długim spacerku i w połowie Ania spała. Najpierw zresztą zasnęła jak ją ubierałam, ale obudziła się. Zostawiłam ja na dworze i jeszcze godzinkę spała. A całe przedpołudnie czytałam Zmierzch, zresztą tak samo jak wczoraj wieczorem. Drugi tom już leci. W końcu... No ale jak ma się takie grzeczne dziecko jak moje:cool:

Ewelcia-ja też pamiętam właśnie baaardzo deszczową irlandzką zime,za to w tym roku było mrozno jak nigdy,więc właściwie ciężko prorokować jak będzie wyglądało lato:sorry:

u mnie juz ok kolezanka zabrala mnie na długi spacer poza miasto(na piechote z wózkami,ona podwóny:szok:)przewiało mi łepetyne,przemyślalam wszystko i opisałam tam gdzie trzeba:tak:

co do piesków to mialam yorka,cudny ale Oliwka przygniotła:eek::sorry:kulal cały czas az mój były mi go ukradł i wywiózł:crazy:

reklama
Witam laseczki
To prawda piekna wiosna nam sie robi oby lato było cieple, chociaz ja mysle tak jak anieczka ze najwieksze lato jest w maju:)

Lubiczanko jakos sie zorganizujemy z didi i wpadniemy:)

Anineczka bedziesz w Galway..?? Oczywiscie znajdziesz czas zeby sie spotkac z nami??

Zdjecia waszych pociech superrrr.

Mój L z kolega sprzataja i pastuja auto po domem jutro beda sie zabierac za drógie:)

Od razu lepiej sie czuje jak dzien dłuzej trwa jasno jest mozna cos jeszcze porobic:)

Misia współczuje ci Ala zabkowania.

Pauletta fajnie ze Wam sie spotkanie udało:)

Ok zmykam zjadlam spaghetti i czuje sie ociezała obejrze Majke:)

Milego popoludnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry