reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
adres odczytany ;-)
no to jutro widzimy sie rano ...
zaraz ide mydlo przecinac na pol:tak:bo jutro rano moge miec amnezje

a moj P pojechal wlasnie na licytacje samochodow...hmm..ale cos czuje ze wroci bez autka dla Danusi...ale coz ...a moze sie zdziwie..

Jezeli przyjdzie Andziulina to 4:tak: ( jeszcze mojego kuzyna laska)
boszzzzz Dziewczyny - ja na diecie jestem!!!!!!!:eek: z chęcią bym przyszła, ale muszę do tego małego socjala jechać, bo dzisiaj rano już miałam o to wojnę z moim A:-( i nie mam pojęcia, o której stamtąd wyjdę... ostatnio czekałam 3 godziny... jeżeli uda mi się szybko załatwić, to przyjadę prosto z socjala :tak:
Pauletta - bardzo dziękujemy za spotkanko:tak: i polecamy się na przyszłość;-)
Misia - współczuję problemów z ząbkowaniem Ala... Igor nie miał żadnych objawów (oprócz strasznego ślinotoku), ale ponoć przy górnych jest gorzej:-(
a moje dziecię padło - i już godzinę śpi:szok: a miałam plan położyć go szybciej spać i jechać z A na basen...:sorry: i chyba nici z mojego planu...

Hejka
Pauletta dzieki za spotkanko i pyszny serniczek:-)
Aaaaniu milo bylo Cie poznac:tak:i Kacperka i Paulinke;-)mam nadzieje ze masc przyniesie ulge:tak: a co do emergency to jesli nie masz medical card to chyba bys musiala zaplacic jesliby cokolwiek robili z paluszkiem, ale pewna nie jestem, wiem ze mojej kolezance wyciagali kiedys drzazge spod paznokcia pod miejscowym znieczuleniem i pozniej dostala rachuneczek do domciu ponad 100 e:wściekła/y:no i oczywiscie sie naczekala niesamowicie dlugo zanim ja przyjeli....
Lubiczanko super wybor z pieseczkiem...ja gdyby nie moj shar-pei napewno mialabym buldozka francuskiego - uwielbiam ich chrapanie hihih slodziaki. Ale pies tutaj to straszny obowiazek niestety:sorry:zwlaszcza gdy chcesz wybrac sie do Pl no chyba ze ma sie uprzejmych znajomych:-D
Andziulina powodzenie jutro:tak:nie daj sie zbyc:tak:iiiii strasznie Cie przepraszam, wiesz za co... taka gapa ze mnie, znow zapomnialam...:sorry::sorry::angry:
Larcia fajnie ze Amandzia juz sie lepiej czuje :tak:
Misia u nas na goraczke, a byla prawie 40 st. pomogly czopki Paralink :)

A u nas byla dzis niesamowita histeria zanim maly zasnal.....brrrrrrrrrr

Ostatnia edycja:
1 pączus to nie koniec a i dieta sie nie zawali
Didi - ja już dzisiaj skusiłam się na serniczek Pauletty:sorry: i mam wyrzuty sumienia...:eek:
Andziulina powodzenie jutro:tak:nie daj sie zbyc:tak:iiiii strasznie Cie przepraszam, wiesz za co... taka gapa ze mnie, znow zapomnialam...:sorry::sorry::angry:
Agusiek - nic się nie stało;-) ja też zapomniałam. będzie kolejny pretekst, żeby się spotkać:tak:
moje dziecię wstało i siedzi przed kompem z tatusiem:sorry: oglądają jakieś teledyski na youtube... i mają wielką radochę:szok: nie wiem tylko z czego...:confused2:

boszzzzz Dziewczyny - ja na diecie jestem!!!!!!!:eek: z chęcią bym przyszła, ale muszę do tego małego socjala jechać, bo dzisiaj rano już miałam o to wojnę z moim A:-( i nie mam pojęcia, o której stamtąd wyjdę... ostatnio czekałam 3 godziny... jeżeli uda mi się szybko załatwić, to przyjadę prosto z socjala :tak:
Andzia ja tez jestem na diecie, ale wiesz jakiej:-D:-D:-D:-D:-D Do godziny 18 jem wszystko i to duzo bo musze sie najesc bo po 18 juz nie moge :-D:-D:-D:-D To taka dieta cud:rofl2: Mysle ze ci szybko tam pojdzie i nas nawiedzisz... A o ktorej planujesz jechac?
Jezu.. teraz mi sie przypomnialo ze przeciez ja tez musze jechac ta aplikacje o MC zawiesc ale najpierw musze do agencji... ja to jestem super do zalatwiania roznych spraw, ten papierek to wioze juz chyba z miesiac. Masakra:crazy: Ale moze jutro sie zbiore jak mi noga na to pozwoli i po poludniu pojade do agencji... :confused2:

Hejka
Aaaaniu milo bylo Cie poznac:tak:i Kacperka i Paulinke;-)mam nadzieje ze masc przyniesie ulge:tak: a co do emergency to jesli nie masz medical card to chyba bys musiala zaplacic jesliby cokolwiek robili z paluszkiem, ale pewna nie jestem, wiem ze mojej kolezance wyciagali kiedys drzazge spod paznokcia pod miejscowym znieczuleniem i pozniej dostala rachuneczek do domciu ponad 100 e:wściekła/y:no i oczywiscie sie naczekala niesamowicie dlugo zanim ja przyjeli....
Mi tez milo bylo Cie poznac i oczywiscie Nikusia:-) Fajna babka z ciebie:tak::-)
Co do emergency to bylam tam juz pare razy i wiem ile tam sie czeka:angry: Wiec to jest ostatecznosc, tym bardziej ze nie mam MC wiec bede placic ale jak nie przejdzie to bede musiala. Cala nadzieje w tej masci i szarym mydle od Didi... Juz dzisiaj Kacpra nakarmilam i posmarowalam palucha i teraz Kacper nie bedzie juz piersi widzial przez pare dni:-( No ale trudno, musze zrobic porzadek z tym paluchem..

Witam mamuski.
Misia mam nadzieje,ze Al jak najszybciej przestanie cierpiec,biedactwo.
Maly wlasnie zasnal,nie zdazyl nawet dopic mleczka.Dzisiaj zrobilam mu tak na bardziej gesto z dodatkem kaszki manny,bo czesto budzi sie w nocy-zobaczymy czy to na dluzej zapcha jego brzuszek.
Mam pytanko odnosnie basenu.Chodzi mi o basen w hotelu Clybaun hotel.CZy musze wykupic caly karnet,czy moge isc jednorazowo-chcialam najpierw isc sobie z Tobim i zobaczyc jak bedzie.
A w nastepnym tyg,zapraszam na jakies spotkanko do siebie:tak:

reklama
Wilwia mozesz wejsc jednorazowo ale musisz isc wtedy z kims kto ma karnet (np ze mna;-):-D) - tak "z ulicy" to nie wpuszczaja:no:. Mozemy sie umowic w tygodniu jesli masz ochote;-)
A jaka kaszke manne robisz??? Bo mialam sie pytac o to wlasnie jak zrobic taka kaszke blyskawiczna??? Bo na opakowaniu pisze zeby gotowac dwie minuty, ale przeciez nie mozna gotowac mleka modyfikowanego???? A z tych dzieciecych to w pl sklepach sa tylko ryzowe i kukurydziane a tych moje dziecie nie chce:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry