reklama

Mamy z Irlandii!!

A może ja wpadnę :-):-):-) o ile się będę dobrze czuła a nie planuje sie źle czuć :-D:-D:-D także poproszę pączka:tak::tak::tak: no i adres również..;-)

Z tego co wiem jeżeli chcesz iść jednorazowo to musi wprowadzić cię ktoś kto ma karnet także musisz się ładnie uśmiechnąć do Agusiek lub Kamci ;-):-D

pączek zaklepany a moze nawet 2 bo Ty jeszcze 2 w1 wiec mozesz ;-)

no i widze ze znowu wracacie do członkow...hahaha

ja zmykam juz lulu

wiec laski do juterka papa

reklama
ja wam powiem,ze jestem zla na Was!Juz tyle razy zapraszam do siebie i nikomu sie nie chce przejechac te 15- 20 minut od Galway :-( A prawie wszystkie z autami! Zaraz wezme bicz i bede chlostala po kolei :-D Nie no, nie jestem zla, zartuje :-) Ale oczywiscie zapraszam i do siebie!

Powstrzymać mnie może jedynie poród, biegunka bądź zabójcze ciśnienie tętnicze :tak::tak::tak: a co masz??? :-D:-D:-D
niespodzianka, ale myślę, że będzie ci się spodoba ;-) nooo - mam nadzieję:sorry:

ja wam powiem,ze jestem zla na Was!Juz tyle razy zapraszam do siebie i nikomu sie nie chce przejechac te 15- 20 minut od Galway :-( A prawie wszystkie z autami! Zaraz wezme bicz i bede chlostala po kolei :-D Nie no, nie jestem zla, zartuje :-) Ale oczywiscie zapraszam i do siebie!
Larcia - chłostaj chłostaj...:tak: ale najpierw powiedz gdzie mieszkasz, bo ja na przykład nie wiem:sorry: ja zawsze mogę zabrać Aanię, bo mieszka obok i jest niezmotoryzowana;-) a wiem, że ona chętna na spotkania:tak:

andzulina w headford :-) 15-20 minut ciagle prosto od tesco express. Wiec nie tak daleko jak sie wydaje! A jakos wszystkie zaniemogly, no! Ja na spotkania tez chetna, ale ciagle to ja jezdze, a nikomu do mnie sie nie chce dojechac, no ! ;-) Nie bede wymieniac imionami :-D :wink: :elvis:... no !

Ostatnia edycja:
Larcia - no;-) to ja obiecuję przyjechać:tak: zabiorę Aanię i Kacperka. może jeszcze ktoś chętny będzie;-) ale to dopiero jak wrócę z PL, bo teraz to mam lekko napięty "grafik" :sorry:

Witam 'moją" porą:sorry::-D normalnie wiosna panie sierzancie :-D tyle,ze zmarzlam i tak :confused2: zdradliwe słonce.

Dobra - o pogodzie juz napisałam- taki "bezpieczny" temat :sorry::-D

Odwiedzaja sie ... i odwiedzają i odwiedzają...:rofl2: "zazdraszczam" :tak:

mi nawet i Kasia Irlandka "ucieknie" sprzed nosa pewnie :sorry: ale jak anineczka nabedzie swą brykę to zapewne zechce się "pobujać" po ulicach Dublina:cool2:prawda ??:sorry::-D

Dziewczynki moje...ja Was staram się czytac i ogarniac w miarę mozliwosci... wiem ,ze z moimi postami nienajlepiej statystycznie,ale... "evriting łil bi ok " :-D ;-)

Ciekawe która jeszcze nie oddala się Morfeuszowi dziś :-D??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry