reklama

Mamy z Irlandii!!

o maj friend :rofl2: niunia moze byc i wierz na kocie bylebys praktyki nabrała:-D
a tak powazniej ...to za duzy masz wybor najwidoczniej:-p ja mam swoją (naszą) jariske i jest the best ;-) dla mnie styka:tak:

reklama
Marcia
connie_45.gif
...

Kasiu..
moze rzeczywiscie przed tym Twoim "odlotem" uda nam się jakiś "botanik" zaliczyc;-) czy tez inne cudo ,oby tylko cieplusio było...chociaz troszkę...

Kasiu tak dokładnie,jak Wicia :-D:-D
Kochana jak tam przygotowania do powrotu?

Margaritko kochana Yariska nie na moje progi.Dobre i drogie auto,nawet to z 1999 :angry::-D
Może innaczej...ja jako pospolity zawalidroga i niebezpieczny L-kowiec na początku za bardzo sobie cenię karoserię i inne ustrojstwa by kupowac na sam początek droższe auto niż zakładane 1000 euro.
A widziałam teraz piękną maździnkę ale co z tego jak ubezpieczenie wyskoczyło ponad 3 tyś...a auto połowę tańsze....tego tu kurna nie kumam :confused2::eek::-D

Margot jak mi ładnie napisła
JC_flirt.gif
:-D no to tylko tera trza słonca o wyjście prosic :-D

anineczko haa.. czyli,ze szanowny mój dobry zakup zrobił... bo mam z 99 własnie i to za 1000 :-p ale to kolega (czytaj starszy pan około 65) i sie z moim "dagadal"... a teraz jak ją troszkę" upiększyłam" - yariske znaczy- to ów kolega załuje oj zaluje swej decycji sprzedazy :-D ale zadbana była i stan licznika był zadowalający.. dlatego sie wychyliłam i Ci "poleciłam" nie wiedząc,ze to ma jakiś "próg" :eek::-D:-D

reklama
:szok::szok::szok::szok: niemozliwe:eek::eek::eek: moze ta w tym ogłoszeniu ma jakiś skarb pod siedzeniem czy cós :eek:

a to kolega z pracy szanownego i to w sumie tak "ni stąd ni zowąd" sie temat wziął no to go "podchwyciliśmy" ;-)

edit. Tichonku helloł
00058.gif

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry