reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam się:-)
U nas prawie wiosna na dworze:tak:Oczywiście już pranie się pierze:sorry:Cały bęben ręczników.Chcę skorzystać z pogody i na dwór wywiesić:tak:Potem z młodym wyskoczę na spacer,może plac zabaw zaliczymy,a na pewno jazda próbna hulajnogi się odbędzie bo na święta dostał i jak na razie były tylko jazdy próbne po living roomie i przedpokoju:confused2:Czyli można powiedzieć-hulajnoga,nówka,nieśmigana;-)
lubiczanko,super,że dzieciaki powstały na nóżęta całe i zdrowe:tak:Od razu i mamuni żyć się chce:tak:Pozostaje życzyć,aby choróbska nie powróciły:tak:
jola24,fajne Twoje dziecię,aż się błyszczy:-DBo rozumiem,że o synka chodzi a nie o tego kudłatego jegomościa co go pilnuje?:-DJeszcze niedawno w ciąży byłaś a tu taki przystojniacha już:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dadzię 2.04.2005r-dzień po śmierci Papieża(mało nastrajające,ale pamiętne),
Didi-jak żadne dziewczyny nie są chętne to zbieraj Kamcię i nalatujcie do mnie:tak::-D

haha my Alberta tez zrobilismy po smierci Papieża..ale tydzien pozniej bo w tv ciegle o Papieżu i nic ciekawszego nie bylowiec trach ..haha

Kamcia musi mnie zabrac ze soba ..ale napewno odwiedzimy Cie tylko musimy zgadac sie z Kamcia kiedy

Druga rzecz,dostalam wczoraj zaproszenie na NK od instruktora jazdy z Galway,gdzie zachecajac do korzystania z jego uslug powiadamia rowniez iz od kwietnia,coby przystapic do driving test trzeba bedzie rowniez przedstawic zaswiadczenie od instruktora (zapewne bedzie norma godzin do wyjezdzenia,a tu chyba nie za tanie one:no:)- czyli polskie zasady sie klaniaja.
Lece bo dziecie cos zasnac nie moze.
Do pozniej!

z tego co teraz sie dowiaduje to na egzaminie na full pyta sie czy malas jazdy z instruktorem jak powiesz ze nie i nie mialas to oblewaja wiec wydaje mi sie ze wystarczy chociaz 1 godzinka..takich jazd i po sprawie

To i ja się moim synem pochwalę.Fotka najświeższa,zrobiona na potrzeby przedszkola;-)Pani prosiła przynieść zdjątka dzieciaczków,będą coś z nich kombinować:happy:

Załączniki

• SDC12961.jpg
    SDC12961.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 61
Dzien doberek...
Ja jak nigdy tak wczesniej:-) Wszyscy jeszcze spia a ja sama pije kawke chociaz tego nie nawidze. :no:
Andziulina to co, mozemy sie z Toba zabrac do Pauletty?:sorry:
Didi Jednak moj znajomy nie przywiozl mi zadnej masci bo poszedl do apteki a ta mu powiedziala ze nie ma na to masci... no w sumie racja bo ja mu napisalam zeby poszedl i kupil masc na wrastajace paznokcie a przeciez takiej nie ma. :zawstydzona/y: Sa ale usmiezajace bol, na opuchlizna, zeby sie zakarzenie nie wdaloitp., ale typowo na wrastajace paznokcie to nie ma. No i niestety nic mi nie przywiozl.:no:

:-DAleż Wam pociechy rosną dziewczyny:tak:.Jak ja coś "urodzę"(w sensie wrzucę na komputer)to też się pochwalę-nawet nie jednym a całą swoją trójeczką:tak::-)
Tichonek-a no mamie od razu weselej jak dzieci w pełni zdrowe,radosne(choć jak Dawid o szkole usłyszał,to mu się przypomniało,że chyba jeszcze go ucho boli:-p)
Didi-to widzę,że okres kwietniowy był owocny w nowe poczęcia:laugh2:(no cóż ktoś wielki umiera i na świat przychodzą kolejni wielcy)
Asieńko-ależ z Twojej córuni grzeczna dziewczynka-pozazdrościć...Nie żebym miała cos do zarzucenia swoim bąblom,ale tak jak wczoraj któraś mama napisała-wszystko możesz przy tej swojej córuni zrobić...Ja Danielka samego nie mogę zostawić,bo zaczyna się wyżalać,aż w końcu rozpaczliwie wyć:eek:
Madbebe-a może on specjalnie tak napisał-ludzie uwierzą i bedzie miał popyt:sorry:
Przed chwilą próbowałam dać mlesio z butelki Danielowi-próba nieudana...Tylko się zdenerwował,machał łapkami.eeeee-poczekamy jeszcze troszkę z nauką:tak:

reklama
Witam.
Lubiczanko cieszę się niezmiernie,że dzieciaczki zdrowieją :-):-)
Tichonku Radzio przystojniaczek i jaki ma szczery uśmiech :tak::tak:
Jolu Oluś słodziutki,no właśnie widzę,że psinka (wcale nie mała) pilnuje Olusia :-D

Madbebe właśnie czytałam o tym na gazecie i w sumie przydałoby się wykupic kilka jazd bo egzaminator jakimś sposobem poznaje czy miałaś lekcje u instruktora i ponoc to lepiej jak się wykupi kilka jazd.
No nie mało biorą,u nas 45 euro za godzinę....:eek:
Ale myślę,że ze 2 h warto wykupic :tak:
Bo instruktor wyłapie potencjalne błędy,które robisz nieświadomie np...
Dziewczyny ja po prośbie znowu :zawstydzona/y:
Co mogę kupic na prezent urodzinowy 32 letnim facetom?
Przyjaciele (bliźniaki ;-)) mają w sobotę imprezkę urodzinową i nie mam pojęcia.
Zaznaczam,że alkohol był poprzednim razem i odpada :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry