reklama

Mamy z Irlandii!!

pauletta - to szykuj się na nalot ok 11-12:tak:
Czekam :tak::-):-):-):-)

Witam miłe panie ;-) ale dzisiaj śliczna pogoda aż sie banan sam na twarzy pojawia :-):-):-) pranie mi się suszy na balkonie zaraz jeszcze wystawię drugą suszarkę wczoraj poszalałam :sorry: gulasz wołowy już sie dusi mniam :-) musze jeszcze troszkę ogarnąć przed nalotem w szczególności poodkurzać no i się ubrać :-D:-D:-D:-D także spadam :-D

reklama
Ciao dziewczynki!

Nie jestem niestety na bierzaco ale mam powod! Zeby! Alex juz trzeci dzien goraczkuje. Nie spi po nocach, jest marudny i placzliwy. Wychodze z siebie. Brakuje mi juz cierpliwosci i nerwow na te jego zeby. Po nocy goraczkowania do ponad 39 stopni rano wylazl mu trzeci zab. Gorna jedynka. Ale na tym sie nie skonczylo. Teraz idzie mu nastepna, dziaslo opuchniete, a ten ryczy i dalej rozgoraczkowany!:szok: Ja juz nie mam sily....:-(

W dzien zabiera mi mnostwo czasu uspienie go, w nocy wogole prawie nie spi...

Wogole w domu mamy szpital. Wczoraj dwa psy byly na 'ciachaniu'. Biedaki... Lucky nie bardzo moze siedziec na dupsku wiec stara sie spac na stojaco i balansuje....:sorry: Zoe ma gorzej. Rozcieta jest od przednich lap do ogona...wielka szrama....wyglada to okropnie. Wczoraj pol wieczora rzygala po tych wszytskich lekach. szkoda mi ich ale coz....has to be done! :-( Jeszcze kilka dni i zapomna ze mialy kiedys jakies jajka i inne damskie urzadzonka..;-)

Wczoraj bylismy pol dnia w miescie. Chcialam zalatwic socjal ale kurka, byl zamkniety!! Akurat jeden dzien wolny, zeby to zalatwic i kupa!:wściekła/y:

No nic...to se Al pospal!!! Szlag by to trafil!:wściekła/y::angry:

Misia ile was kosztowała sterylka?
A masz dla Ala tetha albo viburcol?
Możesz na noc mu zaaplikowac czopka z paracetamolu.
Biedni wy.No ale Gratki dla Ala za ząbki,idzie jak burza :tak::tak:

Pauletta widzę humorek się poprawił.To super :-)

Witam.
Lubiczanko cieszę się niezmiernie,że dzieciaczki zdrowieją :-):-)
Tichonku Radzio przystojniaczek i jaki ma szczery uśmiech :tak::tak:
Jolu Oluś słodziutki,no właśnie widzę,że psinka (wcale nie mała) pilnuje Olusia :-D

Madbebe właśnie czytałam o tym na gazecie i w sumie przydałoby się wykupic kilka jazd bo egzaminator jakimś sposobem poznaje czy miałaś lekcje u instruktora i ponoc to lepiej jak się wykupi kilka jazd.
No nie mało biorą,u nas 45 euro za godzinę....:eek:
Ale myślę,że ze 2 h warto wykupic :tak:
Bo instruktor wyłapie potencjalne błędy,które robisz nieświadomie np...
Dziewczyny ja po prośbie znowu :zawstydzona/y:
Co mogę kupic na prezent urodzinowy 32 letnim facetom?
Przyjaciele (bliźniaki ;-)) mają w sobotę imprezkę urodzinową i nie mam pojęcia.
Zaznaczam,że alkohol był poprzednim razem i odpada :-D
Dziękuję bardzo
Kochana-skoro to są znajomi to może coś z cyklu "coś śmiesznego"wiesz-jakieś kubki z biustem,czy fartuszki...Dla kolegów miałabym w czym wybierać-najgorzej znalezć coś dla swojego faceta:tak:.Wiesz,wydaje mi się,że nieważne ile wydasz,i coś takiego byłoby ok-a przecież nioe będziecie dublować...Właściwie zależy też od tego jak wielkie poczucie humoru maja owi panowie
Misia-bidulko(ja się cieszę,że miałam tylko jeden taki dzień)zdrówka dla Ala
Pauletta-ja chyba też ubiorę Młodego i na dwór.Pranie w pralce,obiad gotowy-zrobiłam wczoraj,bo nie byłam pewna jak długo moje dzieci bedą chore:sorry:Tak więc nie mam co robić...a spacer w taka pogodę dobra rzecz:tak:

Anineczka- 270e za dwa psy....:sorry:

Mam dla niego wszystko co moge! Calpol i nurofen na zmiane, zele tez. I dupa....goraczka wogole nie spada! A ten jeczy i jeczy...a ja sie az telepie z nerwow bo ile mozna ....nawet jesli sie wie, ze dziecko sie meczy....to i tak wlasna cierpliwosc sie konczy.:-(

Przynajmniej z psami mam spokoj....leza jak zabite. Nie maja biedaczyska sily chodzic...musze tylko pilnowac zey sie nie wylizywaly bo te kolnierze im ze lbow spadaja wiec sa bez...:tak:

EDIT: dziewczyny, czy orientujecie sie, czy mozna gdzies kupic nasiona rzezuchy????

Ostatnia edycja:
Misia mi coś kuzynka mówiła,że jak się jest na JB czy JA to za sterylkę psa płaci się 20 euro :sorry:
Nic Wam nie mówił wet?
I jeszcze taniej biorą jak się sterylizuje w schronisku ponoc...mówię ponoc bo sama nie sterylizowałam jeszcze Mili.:tak:
Wiem o czym mówisz z tą cierpliwością,ale jesteśmy tylko ludźmi i nam też nerwy mogą puścic ;-)
Szkoda,że Al tak ciężko to przechodzi.U Antka objawem zębów była tylko sraczka,ale maduryzmu niet.
Wsio wyszło do 2 roku życia,ale u Matta jeszcze nie widzę 3 piątek,choc i on nie najgorzej przechodzi to ząbkowanie.
I po co nam to....i tak kiedyś wypadną :confused2::-D

Lubiczanko no też o czymś takim myślałam...dla jednego bo wciąż kawaler,drugi dzieciaty i żonaty to coś innego wymyślę ;-)

misia,współczuję Tobie i Alowi,wiem doskonale co wychodzące zęby znaczą:sorry:Każdy jeden Radkowy pamiętam:confused2:Psiskom tez współczuję,ale niedługo będą mogły się oddawać cielesnym uciechom ile wlezie,bez strachu(czy nie?:eek:):-DŚliczny masz nowy suwaczek:tak:
A ja pranie wywiesiłam,idę się i dziecko ubrać i fiuuu...na dwór:happy:

Anineczka- moze i tak jest z JB i JA ale my ich nie mamy:tak: A schronisko tak po prostu ci psa nie wysterylizuje bo i dlaczego mieliby to robic. Zoe pochodzi ze schroniska. PO jego opuszczeniu wlasciciel sam juz placi za swoje psy. Gdyby dalej tam byla no to owszem tam by miala ciachanie zapewnione ale tak....to kazdy by do nich z psami chodzil.

Tichonku- a dziekujue dziekuje. Twoj tez jest bardzo piekny! Oby czas szybko lecial!!!! A potem oby szybko sie udalo!:-):tak: A psy to nie wiem czy beda mialy ochote na uciechy cielesne. Lucky to raczej zapomni do czego sluzy jego maly sausage! Tak przynajmniej bylo u kotow. Nie w glowie im bara bara....nie kumaja czaczy za grosz!!

Tak tak Misia wiem,że nie masz JB ,wiem,że już za późno bo chyba się starasz o to :tak:
Będziesz w domku w sobotę do południa?Podjechałabym po te zabawki?

reklama
z tego co teraz sie dowiaduje to na egzaminie na full pyta sie czy malas jazdy z instruktorem jak powiesz ze nie i nie mialas to oblewaja wiec wydaje mi sie ze wystarczy chociaz 1 godzinka..takich jazd i po sprawie
no nie wiem,przeciez kazdy moze powiedziec ze mial..:eek:

:-D
Madbebe-a może on specjalnie tak napisał-ludzie uwierzą i bedzie miał popyt:sorry:
Przed chwilą próbowałam dać mlesio z butelki Danielowi-próba nieudana...Tylko się zdenerwował,machał łapkami.eeeee-poczekamy jeszcze troszkę z nauką:tak:
mnie sie juz wczesniej to o uszy obilo,wiec jestem sklonna uwierzyc :tak:

Madbebe właśnie czytałam o tym na gazecie i w sumie przydałoby się wykupic kilka jazd bo egzaminator jakimś sposobem poznaje czy miałaś lekcje u instruktora i ponoc to lepiej jak się wykupi kilka jazd.
No nie mało biorą,u nas 45 euro za godzinę....:eek:
Ale myślę,że ze 2 h warto wykupic :tak:
Bo instruktor wyłapie potencjalne błędy,które robisz nieświadomie np...
Dziewczyny ja po prośbie znowu :zawstydzona/y:
Co mogę kupic na prezent urodzinowy 32 letnim facetom?
Przyjaciele (bliźniaki ;-)) mają w sobotę imprezkę urodzinową i nie mam pojęcia.
Zaznaczam,że alkohol był poprzednim razem i odpada :-D
nawet jesli wymogu nie bedzie,osobiscie polecam chociaz raz ie z instruktorem przejechac.Nie dosc ze powie Ci co zwracac uwage szczegolnie (duzo patrzec w lusterka;do skrzyzowania/ronda/wyjazdu itp. dojezdzac na 2ce-nie wrzucac na luz itp)Poza tym powinien dac zestaw pytan teoretycznych na egzamin i przede wszystkim przejedzie sie z Toba trasa, ktora bedziesz jechac na egzaminie. Powiem szczerze,ze ja bym pewnie nie zdala zeby nie instriktor,bo polowy rzeczy nie wiedzialam:no:

misia - biedulko:eek:Mozesz sie pocieszyc, ze kiedys to sie wreszcie skonczy.Mam nadzieje ze u mnie nie bedzie tragedii bo ja juz teraz nie sypiam well:eek:
O ile dobrze pamietam,to ja chyba w okolicy swiat widzialam juz wysiana do kupienia,ale reki sobie uciac nie dam:no:
Pogoda superowa,to fakt.Mam nadzieje ze do naszego czasu na spacerek sie nie popsuje :eek:
Milego dnia! (tradycyjnie:-D)
MartaF - lepiej juz choc tyci tyci?:-(:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry