reklama

Mamy z Irlandii!!

No no no... I moj, i moj!!!:-D
Powaznie:tak:
Podjelismy tylko jedna probe, bo stwierdzilam, ze jak za tym konkretnym jednym razem nie wyjdzie, to czekamy do lutego, zebym mogla spokojnie na komunie siostrzenca-chrzesniaka poleciec:tak:
To se polecialam:eek:
Ale dzieki temu, wiemy kiedy nasze drugie dziecko zostalo poczete, wiec jak kiedys spyta, to sypniemy data i godzina:-D A jak bedzie malo, to i tytulem filmu, ktory akurat lecial w tle:-D:-D:-D
:-D:-DA jaka akurat scena była w TYM momencie też pamiętasz?Pewne jest,że ktoś strzelał,tylko czy w filmie też?:-D:-D:-D
A czujesz już ruchy?Ja Radka poczułam już w 16-tym tygodniu:tak:

reklama
:-D:-DA jaka akurat scena była w TYM momencie też pamiętasz?Pewne jest,że ktoś strzelał,tylko czy w filmie też?:-D:-D:-D
A czujesz już ruchy?Ja Radka poczułam już w 16-tym tygodniu:tak:
No wiesz... Z ta scena, to ciezko bedzie, bo jakos malo mnie ten film w tym momencie obchodzil:-D Wiesz... To trzeba sie tak porzadnie skupic, zeby "calkiem dobre dziecko" wyszlo:-D:-D:-D
Ale calkiem mozliwe, ze strzelali albo... gazowali, bo to byla... "Lista Schindlera":zawstydzona/y::-D:-D:-D

Ruchy czuje juz jakies 2 tyg. Ale jeszcze nie takie wyrazne kopanie a bardziej takie obijanie sie, bulgotanie... Ciezko okreslic ale sama wiesz, o co chodzi;-)

Witam
Paczki u DIdi byly pycha:)
Lubiczanka nawiedzimy cie kiedys dont worry:)
Anieczka powodzenia z autem!!!!
Tichonku gratulacje!!
Pauletta super ze masz juz pralke , a sernik napewno pycha:)
To laski widze u was brak organizacji co do spotkanka nie macie ochoty na kregle lub drinka...?:)
Mamo ady duzo zdrówka dla malej.
Oki zmykam filmik wlaczyc , jutro do pracy
buziaki

Kamcia,dzięki
Mamo_ady:tak:U mnie to było tak jakby motylek skrzydełkami lekko mnie łaskotał:happy:Bąbelki też czułam:happy:Boszsz...jak ja bym chciała już to poczuć:sorry:
Żeby się udało,żeby się udało....:happy:

Tichonek moze troche przyspiesz ten suwaczek:-D :-D
A tak serio to szczerze gratuluje, Ty teraz pewnie o niczym innym nie myslisz

Pauletta to i moze ja Cie nawiedze jutro co Ty na to??? Fajnie jakby AAnia przyjechala bo przywiozlabym jej masc, ktora ja stosowalam, a mialam ten sam bolacy problem i to jeszcze na chrzciny malego, gdzie musialam w szpilki wskoczyc:-)
Anineczka wierze ze wybierzesz samochodzik odpowiedni dla Ciebie:-)jednym podoba sie to innym co innego, a czasami jak cos zobaczysz na zywo to wogole inne wrazenie, a jak wsiadziesz i sie brykniesz to juz wogole... ja tez mam moja corsinke ukochana, ktora nie robi wiekszego wrazenia:-Dhahah bo to babka prawie ale co tam dla mnie jest super i smiga jak ta lala no i co najwazniejsze dla mnie - automat:-Dbo ja nie lubie recznej roboty:-D
Mamo ady a moze to jeszcze nagraliscie???:-D:-D:-D:-D

Ja jestem wypompowana ostatnio
Maly tak mi daje czadu ze szok...ostatnio budze sie w nocy 3.30 - bo slysze jakies szmery, patrze i co widze???- moje dziecko stoi w lozeczku i zrywa swoje piekne naklejki ze sciany:wściekła/y::-Doczywiscie o spaniu juz nie bylo mowy i trzebabylo go zabrac do playroomu czt. livingroom i bawic sie z dzieckiem 2 godziny zanim znowu mu sie zachce spac....
pozdrowki :-)

Dziewczyny a ja mam pytanie takie trochę z innej beczki, jakie leki polecacie kupić w Pl których tu nie dostaniemy dla dzieci. Wiem na pewno o lekach na biegunkę, calcium dla dzieci, za wszystkie porady dziękuję:tak::tak::tak::-D

A ja ostatnio bez weny,dlatego prawie nie pisze.

wiesienka szczerze to uwazam,ze wszystko tu dostaniesz dla dziecka, tylko niektore rzeczy moga byc na recepte. Na biegunke tez dostaniesz,moja corcia dostala(na recepte).A nawet okazalo sie, ze moi rodzice przywiezli z PL lek na brzuszek o tym samym skladzie...Czopki tez tu sa.Mam z Polski flegamine dla dzieci, ale tutejsze wyksztusne syropki sa o podobnym skladzie. Wiec nie wiem, co Ci poradzic. Ja mam duzo lekow z Polski, ale tylko dlatego, ze mi zawsze rodzice przywoza...bez mojego pytania.Bo nie da sie im wytlumaczyc,ze tu wszystko dostane :-)

Ale dzieki temu, wiemy kiedy nasze drugie dziecko zostalo poczete, wiec jak kiedys spyta, to sypniemy data i godzina:-D A jak bedzie malo, to i tytulem filmu, ktory akurat lecial w tle:-D:-D:-D
:-D:-D:-D
hehe jak Szym spyta to tez moge mu powiedziec co i jka:-D:-D:-Dale mysle ze taki wscibski to nie bedzie;-)

Mamo_ady:tak:U mnie to było tak jakby motylek skrzydełkami lekko mnie łaskotał:happy:Bąbelki też czułam:happy:Boszsz...jak ja bym chciała już to poczuć:sorry:
Żeby się udało,żeby się udało....:happy:
Nie dlugo poczujesz...a moze jednak namow mezowskeigo aby przyspieszyl to wszystko.

Ja chyba lece sie kapac i lulu

reklama
Pauletta - skontaktuję się z Aanią, a jeżeli jednak nie będzie mogła zmienić planów, to najwyżej sama przyjadę...:sorry:

Pauletta to i moze ja Cie nawiedze jutro co Ty na to??? Fajnie jakby AAnia przyjechala bo przywiozlabym jej masc, ktora ja stosowalam, a mialam ten sam bolacy problem i to jeszcze na chrzciny malego, gdzie musialam w szpilki wskoczyc:-)

Nawiedzajcie mnie jak najbardziej :tak::tak::tak: póki jeszcze sernik mam bo już musiałam P dać po łapach bo znikał w zastraszającym tempie:sorry: nawet Witia jak zobaczył to się wdrapał na stół i dawaj... szamał prosto z blachy i to nawet bez użycia rąk:eek::-D:-D:-D:-D
A ja sobie teraz leżę w łóżeczku i ogladam filmy pełen relaksik :tak::-):-) a możę macie jakieś filmy godne polecenia ... takie lekkie, fajne i przyjemne ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry