lady_Zgaga
Fanka BB :)
Z tego co zrozumiałam dałaś jej syrop na kaszel na noc? Jeśli tak to dziś podaj zdecydowanie wcześniej bo takich syropów nie podaje się na noc by człowiek mógł spokojnie spać a nie kaszleć..
Mamo ady syropki na kaszel podaje się do godziny 17
Współczuję strasznie :-(
A jak teraz się miewa Ada?
Mamo Ady - dużo zdrówka dla Adulinki
Aaniaa - zbiorę się i przyjdę, jak tylko moje dziecię wstanie....;-)
Hmmmm:-) Teraz to juz wiem.Mamo Ady - tak jak mowia laseczki - syrop na kaszel najpozniej do 16-17 godziny, bo on ma dzialanie pobudzajace (czasem studenci hektolitry jego wypijaja przed egzaminami zeby mogli sie dluzej uczyc)
A lekarz kazal dawac 3 razy dziennie, no to dalam;-) A ten syrop, to chyba taki typowo na kaszel nie jest ale wyczytalam, ze faktycznie moze pobudzac. Chyba sobie odleje troszke na "czarna godzine"

No i dzieki za przydatna informacje

Bravoooo:-) PopieramEwelcia ok,ale czy muszę się decydowac na auto ,które mi się za cholerę nie podoba bo auto do niczego podobne nie jest?I niech mi nikt nie mówi,że jeździ autem byle by nic w nim nie robic i już nie ważne jest,że się komuś nie podoba?
Po za tym? Co jest większe? Clio czy Starlet?
No i jeszcze jedno.Za kwotę,którą sobie obrałam Toyota Starlet jest z roku 1993...dziadka sobie nie kupię![]()
I uwazam, ze czesto marka auta nie ma znaczenia, bo rownie dobrze mozna trafic na strasznie awaryjna Toyote jak i na idealnego "francuza".
I wtedy oczywiscie podpieramy sie tym doswiadczeniem przez cale zycie polecajac lub odradzajac innym

A i ja uwazam, ze poza marka, renoma auta wyglad ma ogromne znaczenie

Jestem z siebie dumna;-)