Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale ja i tak wiedziałam pierwsza
Zawsze mozesz sprobowac...

teraz tylko będziemy trzymać kciuki i czekać na niusy:-)
i pani może poprosić o twój dowód, paszport itp, może zapytać się o datę urodzenia itp. takie pytania z zaskoczenia. sprawdzają też podpisy... podejrzewam, że dużo było ludzi, którzy dostawali socjal i siedzieli w PL, a tutaj ktoś za nich odbierał i wpłacał na konto
więc siłą rzeczy musisz być cały czas w IRL, bo jeżeli nie odbierzesz kasy z poczty, to wstrzymają ci i musisz iść do socjala i tłumaczyć się, dlaczego nie odebralaś.. i dlatego masz prawo do 14 dni "urlopu" płatnego. możesz chyba też iść na bezpłatny... ale nigdy z tego nie korzystałam, więc nie wiem...
bo JB i JB jest dla osób "poszukujących pracy"...
Ja właściwie padam na...twarz-one mogłyby mnie postawić na nogi:-)...Może się wysilę i coś sama zorganizuję....

.A na zewnątrz facio mi zmienia szybę w aucie-nawet go nie zaproszę na kawkę(mam w zwyczaju zawsze proponować),bo taki mam domowy szpital,że lepiej nieeee
A u nas noc... O zgrozo
Polozylismy Ade spac przed 8. a zasnela przed 10.!!!
Ten syrop na kaszel chyba tak jakos pobudzajaco zadzialal, bo wg. naszych obliczen powinna byc padnieta...
Jak wreszcie zasnela, to po trzech godz. dostala ataku kaszlu i znowu jej temp. podskoczyla i juz byla pobudka i jakby koniec spaniaPozniej jeszcze wielki paw w nasza posciel, moja pidzame, Ady pidzame, mycie, przebieranko i takie tam...
Po 1,5 godz. zasnela. Spala z 30 min. znowu dostala ataku kaszlu i znowu paw...
Po kolejnym przebieraniu spala juz prawie do 8. w miare spokojnie.
I chyba nie musze pisac, ze jestem spiaca i zmeczona...
.
Didi-jak masz pączki to do mnie walcie;-)Ja właściwie padam na...twarz-one mogłyby mnie postawić na nogi:-)...Może się wysilę i coś sama zorganizuję....
![]()
mamy byc gorsze od mamusiek Galwayskich ktore juz nawiedzily cie