reklama

Mamy z Irlandii!!

Andzulina - przy JB dluzszy urlop jest mozliwy - ja podczas odbierania zasilku bylam na 4 tyg w Polsce - zglosilam odpowiednio wczesniej, i po prostu za 2 tyg zaplacili, a za drugie 2 nie. I tyle :D
o tym to akurat wiem:tak: ale mi chodziło, czy mam im zgłaszać, jak dopiero czekam na decyzję:sorry: pisałam już na wątku "sprawy socjalne.." - ale i tak dziękuję za odpowiedź.

reklama
Uff nadrobilam.
dziekuje wszystkim w imieniu Szymka za zyczenia:-).

Kiedys tez bzl juz walkowany temat ubezpieczenia na auta i podawalam adres stronz internetowej i nazwe brokera gdzie mz mamz ubezpieczenie wykupione.
Pamietam ze Marta tam miala wzkupione ubezpieczenie ale nie wiem czy nadal ma.
Nam wczoraj przyszlo 556e;-):-) na rok,ale moj m ma chyba juz 60% znizek bo z PL tez sciagal jak ubezpieczalismz pierwszy samochod.
Silnik 2.0 benzyna )moj nie lubi dieselow:eek:.....

Anineczko samochodzik fajny ale ja bzm nie kupowala renaulta:no:.
jak chcesz male i dobre to ja juz tu pisalam poszukaj Tozotz starlet.
Z 1998r sa fajne

Wszystkim chorowitka zycze zdrowka

Hej hej co ja widzę i czytam:szok::szok:
Tichonku jupiiii :rofl2::-D:rofl2::-D no wreszcie. Uwierz kochana że czekałam na taką wiadomość. Pamiętasz jak Ci mówiłam że w kolejne święta będziesz mieć brzuszek :tak::tak:ja to czułam. Gratuluje Wam tej pięknej decyzji. Oj już czekam na kawusie by o tym pogadać z Tobą.
asienko_r ja Ciebie tak podczytuje i stwierdzam że masz grzeczniutką perełke. Możesz sobie uprasować, posprzątać moja Agatka po 3,5 miesiąca taka nie była wręcz trzabyło przyniej siedzieć.
My właśnie z mamunią po szleństwach zkupowych, teraz tylko Agutka nam się rozmarudziła ale to za spr. 10 min drzemki. Teraz padam bo nogi mi w d...pe wchodzą idę kawuśke sobie zrobić.

Hejka :-) no ja właśnie po obiadku dopiero teraz bo miałam gości:tak: ja dzisiaj stwierdziłam że nie będe marnować nagrzanego piekarnika po kurczaczku to upiekłam sernik :tak:no i część już mi frog zakosiła :-D:-D kochana daj znać czy smakował :tak: ja dzisiaj fajny dzień miałam zabrałam Wiktorka do Monkey Business wyszalał się trochę tyle tylko że ja naiwna myślałam że jak tam się wyszaleje to w domku będzie spokojniejszy a tu zonk :eek: króliczek Duracell przy nim wysiada :sorry: spokojnie siedzi tylko wtedy jak usiądę koło niego na kanapie i włączę bajki ale ile można bajek oglądać :confused2: no i w końcu mi przywieźli nową pralkę jupiiiiii :-):-) zaraz będę ją wypróbowywać :tak:
Tichonek super wieści :-) no my też chcielismy tak zacząć co by na święta do PL pojechać więc zaczeliśmy w czerwcu ale nikt nie wziął pod uwagę że mam takiego snajpera w domu i ustrzelił za pierwszym podejściem no i na święta zostaliśmy bo ja mam skłonność do dużych brzuszków także już duuuuża byłam i nie chciałam się tarabanić w tym stanie po samolotach :sorry:
Wszystkim chorowitym dzieciusiom życzę duuuuuuuuuuuużo zdrówka ;-):tak:
Andzulina wpakuj jutro siebie i Aanię do samochodu i odwiedźcie mnie proszę :-)

Aha madbebe mąż gadał z tym gościem i po rozmowie z nim z kolegą mechanikiem z Galway i ponoc nie jest tak źle :eek:
Coś mówił,że 14 lat pracował jako inżynier przy autach i założył jakieś specjalne opony,felgi czy cóś.Nie znam się,ale napiszę jak M wróci z pracy :tak:
to taki z niego inzynier jak z d... traba:-D:-DJakie specjalne felgi o takim rozmiarze do takiego malego autka?:-Dja juz znam kilku "inzynierow" irlandzkich ;-) i widze ze jego mozna spokojnie przy nich postawic. Przeciez na chlopski rozum jak cos jest fabrycznie wstawiane w takim rozmiarze to przeciez wieksze to troche nie bardzo...:eek:Ale rozumiem-skoro pasuje to czemu nie :-D

Anineczko samochodzik fajny ale ja bzm nie kupowala renaulta:no:.
jak chcesz male i dobre to ja juz tu pisalam poszukaj Tozotz starlet.
Z 1998r sa fajne

Wszystkim chorowitka zycze zdrowka
Moja krew;-):tak::-D

asienko_r ja Ciebie tak podczytuje i stwierdzam że masz grzeczniutką perełke. Możesz sobie uprasować, posprzątać moja Agatka po 3,5 miesiąca taka nie była wręcz trzabyło przyniej siedzieć.
ja tez to stwierdzilam w duchu:tak:moje dziecie do najgorszych nie nalezy w sensie grzecznosci, ale charakterek to ona ma:tak:Po tatusiu...;-)
Ja jak zwykle obecnosc sprawdzam..-MartaF!do tablicy!Co tam porabiasz dziewczyneczko?;-):happy:

Witam wszystkie mamusie!
Oj widac,ze dzieciaczkow bedzie wiecej i wiecej....SUPER!!!!
Gratuluje gastone bo jeszcze okazji nie mialam!
Tichonku-extra suwaczek!Narobilas apetytu na brzusio.....
My jak na razie mamy jedna gwiazdeczke,moze kiedys zdecydujemy sie na drugi skarbek:-)
Bardzo mile wspominam czasy jak nasza niunia byla w brzusiu,pierwsze kopniecia,oj zaraz sie chyba rozkleje...
aaniaa-z domowych sposobow to wiem ze na stany zapalne najlepsze sa rozgniecione liscie z bialej kapusty,dobrze sciagaja rope.
kamcia-z doswiadczenia wiem,ze wszystkie firmy ubezpieczeniowe maja jakies swoje chore reguly,najlepiej jest dzwonic do wszystkich po kolei i negocjowac cene.
Ostatnio znajoma dzwonila do Hibernian, dwa razy rozmawiala z dwoma roznymi osobami,i kazda z osob przedstawila inna cene.
Ja osobiscie mam w ALIANZ i jestem zadowolona,wczesniej mialam samochod (z mniejsza pojemnoscia )ubezpieczony w hibernian i placilam wiecej.

Ostatnia edycja:
to taki z niego inzynier jak z d... traba:-D:-DJakie specjalne felgi o takim rozmiarze do takiego malego autka?:-Dja juz znam kilku "inzynierow" irlandzkich ;-) i widze ze jego mozna spokojnie przy nich postawic. Przeciez na chlopski rozum jak cos jest fabrycznie wstawiane w takim rozmiarze to przeciez wieksze to troche nie bardzo...:eek:Ale rozumiem-skoro pasuje to czemu nie :-D
:sorry::sorry:

Ewelcia
ok,ale czy muszę się decydowac na auto ,które mi się za cholerę nie podoba bo auto do niczego podobne nie jest?I niech mi nikt nie mówi,że jeździ autem byle by nic w nim nie robic i już nie ważne jest,że się komuś nie podoba?
Po za tym? Co jest większe? Clio czy Starlet?
No i jeszcze jedno.Za kwotę,którą sobie obrałam Toyota Starlet jest z roku 1993...dziadka sobie nie kupię ;)

reklama
Anineczka ja Cie nie namawiam Bron Boze zebys go kupowala,ja tylko napisalam ze to Ci moge polecic.
Wiadomo ze jednym ludzia podobaja sie jedne auta a drugim ludzia inne.
Kazdy z nas ma inny gust i inne upodobania,ale mysle ze jesli kupowac auto to juz poszukac takiego ktore jest najmniej awaryjne.
Bo coz z tego ze wyglad fajny a trzeba bedzie ciagle cos do niego dokladac:sorry:

a co do starlet to nie wiedzialam ze sa jescze tak w cenie:eek:
Znalazlam tak na szybkiego za 950e i to w Dublinie z 98r tylko ze trzy drzwiowa
http://cars.donedeal.ie/for-sale/cars/1161378

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry