reklama

Mamy z Irlandii!!

witam
mlody w przedszkolu ja sprzatam teraz mam przerwe i tylko odkurzanko zostalo

laski to kiedy jakies spotkanko
jak sie nudzicie to zapraszam na kawke i ciacho jakies..tylko mowicie a ja cos na szybko w piekarnik wrzuce..haha..

ja dzisiaj w domku wiec jesli ktoras ma ochote zapraszam
Witam się i Ja :-) dziś w dobrym humorze :tak: wczoraj sobie wszystko z m wyjaśniliśmy tzn raczej ja mu wyjaśniłam bo On spokojnie stał i słuchał moich wyżaleń później przytulił przyznał rację i przeprosił :tak:no i oczywiście wielkie postanowienie poprawy ale w to uwierzę jak zobaczę :tak::sorry: niestety nie było godzenia sie w łóżku :-( ale to z mojej winy bo od wczoraj czuję się jakby mi ktoś chciał wyrwać kość łonową i jakby brzuch chciał mi spaść :eek::eek: chyba małej się nudzi już w środku :confused2::laugh2:
a no nudzi sie ile mozna siedziec i do tego juz w zamalym mieszkanku a po 2 to wiosne czuje dziewczyna i chce napewno juz wyjsc

reklama
asieńka - żeby to było możliwe... w marcu mam sprawy u notariusza i muszę być osobiście:sorry: w maju - święcenia brata mojego A i na drugi dzień chrzciny..., połowa czerwca i połowa lipca - wesela w bardzo bliskiej rodzinie, na których muszę być:sorry: nawet nie myślę o kosztach - bilety, prezenty, stroje :no: a czekam na allowance, więc jak mi przyznają (oby) to nie będę mogła siedzieć w PL:no:
To mnie zaciekawiłaś z tym allowancem(rent-tak?).Czyli Ty nie pracujesz tylko mąż?

U mnie,jak zwykle-jedno pranie jeszcze z suszarki nie sprzątnięte a już drugie się pierze:sorry:Grochówki się mojemu P na dziś zachciało wiec robię,a jakże:-)(jak na razie groch się moczy w wodzie od wczoraj:-D)Za to na drugie szaleć nie będę:no:Grochówka syta to na drugie tylko naleśniki nasmażę.Niestety moje dziecię nie jedzące naleśników:sorry:Ale dla niego sosik z wczoraj mi został,coś pokombinuję:tak:No i weź tu chłopom dogódź!:confused2:Jeden to,jeden tamto....

Witam
Dzis mam wolne:)
Anieczka to jak juz bedziesz zmotoryzowana to wpadaj do mnie do Glaway:) Pokój do spania mam:)

Pauletta ciesze sie ze juz po burzy:)

Lubiczanka nie zazdroszcze nocki trzymaj sie.

LArcia to kiedy to spotkanko, kiedy robimy ci nalot?:)
LAski widze zero mobilizacji:)

Didi ja do ciebie wpadne na kawke wiec wrzucaj ciasto do pieca :)

Aha chce zmienic ubezpieczyciela w aucie mam w quinn direct i jest za drogo drugie auto mam a allianz. Co jeszcze polecacie poza Axa i HIbernian? Dzieki
Milego dnia

asieńka - jakoś damy radę;-)
lubiczanka - ja czekam na jobseeker's allowance, rent i medical card :sorry: jeżeli jesteś na JA / JB to masz prawo do 14 dni urlopu płatnego w ciągu całego roku... a jak z rentem to nie mam pojęcia. ja nie pracuję i raczej nie wrócę :-( a bardzo bym chciała...
tichonku - jaki ty masz fajny suwaczek...;-) czyżby mężowski dał się przekonać?

Oczywiście, że taka możliwość istnieje:-). Swoją drogą nie dziwię się, że mama na tak długo przyjedzie, ale ja bym ze swoja tyle nie wytrzymała:-p;-).
:-):-)ja ze swoja tez nie,ale nie wiem czy jednak jej o pomoc nie poprosze na wakacje,zobaczymy;-)

Moja Sofijeczka kaszle :wściekła/y:juz mam dosc tej choroby a mnie glowa boli od samego rana c:-(
"strzel se kawke" jak to misia mowi ;-):-)

Witam się i Ja :-) dziś w dobrym humorze :tak: wczoraj sobie wszystko z m wyjaśniliśmy tzn raczej ja mu wyjaśniłam bo On spokojnie stał i słuchał moich wyżaleń później przytulił przyznał rację i przeprosił :tak:no i oczywiście wielkie postanowienie poprawy ale w to uwierzę jak zobaczę :tak::sorry: niestety nie było godzenia sie w łóżku :-( ale to z mojej winy bo od wczoraj czuję się jakby mi ktoś chciał wyrwać kość łonową i jakby brzuch chciał mi spaść :eek::eek: chyba małej się nudzi już w środku :confused2::laugh2:
dobrze ze humor lepszy.To nie szalej tam ze sprzataniem/gotowaniem itp. tylko odpoczywaj! Niech sobie mala jeszcze posiedzi troche,im dluzej tym lepiej:tak:

Anineczka - pewnie ze możesz, tylko jak będziesz drugim kierowca nie będą Ci sie liczyć lata do zniżek. Wszystko będzie na Twojego męża:-(.
:szok::szok::szok:taa??nie wiedzialam!a ja myslalam ze i ja znizki bede miala.Bez sensu:no:

Tichonku - chwal sie tu szybko!Siedzisz cicho tylko suwaczek na sama gore zamieszczony i co:-Dmyslisz ze tak bez komentarza sie obejdzie??;-)Swoja droga fajnie ze nareszcie!

reklama
(...)tichonku - jaki ty masz fajny suwaczek...;-) czyżby mężowski dał się przekonać?

(...)Tichonku - chwal sie tu szybko!Siedzisz cicho tylko suwaczek na sama gore zamieszczony i co:-Dmyslisz ze tak bez komentarza sie obejdzie??;-)Swoja droga fajnie ze nareszcie!
:tak::tak::tak:Tak,powiedział mi w weekend,że podjął decyzję:-)Bardzo mnie kocha i chce drugiego dzieciaczka:laugh2:Oczywiście się poryczałam jak głupia:sorry:Postanowiliśmy,że zaczynamy działania około wakacji,bo być może na Boże Narodzenie do Polski skoczymy więc jeśli udałoby się już fasolkę zasiać nie będzie za późno na podróż dla mnie (nas) a przy okazji moglibyśmy z Polski parę rzeczy sobie wysłać(mam dużo ubranek po Radku:tak:i może wózio wybrać:-))Decyzja podjęta,a jak to wyjdzie w praniu to się zobaczy;-)A taka jestem szczęśliwa jakbym już w ciąży była:tak::tak::tak::rofl2:I znów mi się ryczeć chce:sorry:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry