didi
Fanka BB :)
witam
mlody w przedszkolu ja sprzatam teraz mam przerwe i tylko odkurzanko zostalo
laski to kiedy jakies spotkanko
jak sie nudzicie to zapraszam na kawke i ciacho jakies..tylko mowicie a ja cos na szybko w piekarnik wrzuce..haha..
ja dzisiaj w domku wiec jesli ktoras ma ochote zapraszam
mlody w przedszkolu ja sprzatam teraz mam przerwe i tylko odkurzanko zostalo
laski to kiedy jakies spotkanko
jak sie nudzicie to zapraszam na kawke i ciacho jakies..tylko mowicie a ja cos na szybko w piekarnik wrzuce..haha..
ja dzisiaj w domku wiec jesli ktoras ma ochote zapraszam
a no nudzi sie ile mozna siedziec i do tego juz w zamalym mieszkanku a po 2 to wiosne czuje dziewczyna i chce napewno juz wyjscWitam się i Ja :-) dziś w dobrym humorzewczoraj sobie wszystko z m wyjaśniliśmy tzn raczej ja mu wyjaśniłam bo On spokojnie stał i słuchał moich wyżaleń później przytulił przyznał rację i przeprosił
no i oczywiście wielkie postanowienie poprawy ale w to uwierzę jak zobaczę
niestety nie było godzenia sie w łóżku :-( ale to z mojej winy bo od wczoraj czuję się jakby mi ktoś chciał wyrwać kość łonową i jakby brzuch chciał mi spaść
chyba małej się nudzi już w środku
![]()
wczoraj sobie wszystko z m wyjaśniliśmy tzn raczej ja mu wyjaśniłam bo On spokojnie stał i słuchał moich wyżaleń później przytulił przyznał rację i przeprosił
niestety nie było godzenia sie w łóżku :-( ale to z mojej winy bo od wczoraj czuję się jakby mi ktoś chciał wyrwać kość łonową i jakby brzuch chciał mi spaść 

a czekam na allowance, więc jak mi przyznają (oby) to nie będę mogła siedzieć w PL
)Za to na drugie szaleć nie będę
;-).
juz mam dosc tej choroby a mnie glowa boli od samego rana c:-(

I znów mi się ryczeć chce