Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na rachunek nie narzekam-ale na drugi list-miałam taką nadzieję,że dostanę tą kartę....Life is brutal.A przed skończeniem się umowy nie możesz zrezygnować?witam!
a mnie oczeta pieka bo nie sypiam najlepiej i teraz siedze i dumam i grzebie w necie,ale nic nie wymyslilam.Otoz dziecie moje dzis np.budzilo sie co godzine,poprzednie noce tez nie naleza do przespanych (ja tam nie pamietam kiedy pospalam szczerze mowiac ).W dzien sie nie klade bo mi czasu szkoda,poza tym zawsze sie potem czuje jak rozjechana przez czolg:-(
Dzis mi do glowy przyszlo ze moze Wikta sie nie najada i stad te czeste pobudki,ale nie wiem czy powinnam jej juz zaczac dawac cos poza cyckiemzapewne powinnam o skonsultowac z GP,ale konsultacja z Wami jest za darmo wiec wole BB
Z drugiej strony w dzien sypia well - z 5-6 drzemek zalicza,raz krotszych raz dluzszych ale jednak (0.5h-1,5h).No i nie wiem
Wiem ze jesli spac nie zaczne to mi oczy wyschna i padne chyba na nos ostatecznie
gastone-sliczne te Twoje USG:-)Niech zdrowo rosna maluchy!Spacer chyba sobie dzis darujemy bo slonce swieci,ale wiaterek nieprzyjemny
lubiczanko-co do moich rachunkow to ja sie nie wypowiadam.Ja sie zarejestrowalam online w eircomie i dostalam powiadomienie ze wystawili mi juz rachunek,ale kwota jest totalnie z kosmosuNajlepsze jest to ze szczegoly nie sa dostepne
i nie wiem o co kaman.Ja juz nie mam sily na ten eircom.Co ja sie tam nadzwonilam juz przez ostatnie dwa miesiace
teraz juz nie bede mila i kulturalna,a poza tym to juz na bank jak mi sie tylko umowa skonczy mowie im bye,bye
Na prawko ze zmiana adresu czekam juz ponad tydzien.Ponoc dzisiaj wyslali..Kiedys to trwalo 3dni,a teraz jak sie nie upomnisz to masz g...
Dzizas, co to za ślamazary![]()
.A może Twojej córuni ząbki idą-jak już niektóre mamy pisały w częstych przypadkach dzieci strasznie to przechodzą
MamoAdy-no niewesoło i u Was widzęSzybkiego powrotu do zdrówka-Adulince i Wam również(a kota w spokoju zostawcie-tzn Wasze wiruchy)
Mamo Ady kurujcie się i uważaj na siebie:-)

:-)!!! I jakos tez nie dotarlas
Jak tylko sie podleczymy, to zapraszamy do nas.
a w jakim banku masz konto?Na rachunek nie narzekam-ale na drugi list-miałam taką nadzieję,że dostanę tą kartę....Life is brutal.A przed skończeniem się umowy nie możesz zrezygnować?
Dziś jestem na bieżąco jak nigdy-a Daniel ciągle śpi.A może Twojej córuni ząbki idą-jak już niektóre mamy pisały w częstych przypadkach dzieci strasznie to przechodzą
![]()
:-(
;-)

Aania dzięki za herbatkę, Didi pączki pyszne i zjadłam dwa 
Andzulina dzięki za ciuszki na bank się przydadzą
chciałam po obiadku pójść do parku na spacer a tu ZONK deszcz zaczął padać 
a tak sobie dzisiaj rano myślałam że jak fajnie już tak długo nie padało...no i wykrakałam 
ale przynajmniej mi trochę samochód obmyje bo od przyjazdu z Cashel się na myjkę wybieram i nie moge się wybrać 
a synek w sklepie zgarnął gazetę Bob Budowniczy i były tam 3 samochody i mam święty spokój nowe koparki na topie

ehhh te zachcianki 

No to czekam z niecierpliwością :-) ciekawe czy uda wam się zobaczyć mnie spakowaną czy rozpakowaną heheWieeeelkie dziękiCo do przyjazdu-jeżeli niew ten weekend to w następny.Zobaczę jak się sprawa z dziećmi rozwinie,ok?Udanego spotkanka

No i super że w końcu coś się ruszyło w tej sprawiePodziele sie z wami nowina: zadzwonili do mnie z socjala i ustalili mi interview na przyszla srode. Ja jestem happy bo mialam to spotkanie w pazdzierniku poszlam na nie w deszczu z chorym dzieckiem zglosilam sie w recepcji a Pan oswiadczyl ze skasowalam sobie to interview a jatakie galy zrobilam. Teraz tylko zastanawia mnie czy jesli mi przyznaja ten nieszczesny allowance to czy zwroca mi od lipca zalegle pieniazki , przyznam ze byloby super i wakacje bylyby wypasione:-)
Pauletta serniczek pysznosci znikl od razu. Fajnie ze spotkanko sie wam udalo;-)

Jak to przeczytałam to mi się przypomniało jak mi babcia mówiła że kiedyś aby było szybciej to dzieciaczkom dziąsła nacinali brrrrrrrrWiecej nie pisze bo ja zoombie jestem.....generalnie nad grobem chyba stoje....jeszcze chwila i sama mu te zeby wyjme z dziasel!!![]()

Misia, ja Cie nie chce martwic... Ale skoro Al tak ciezko przechodzi wykluwanie sie jedynek, to przy tych dalszych, to chyba... A zreszta;-) Moze bedzie na odwrotWiecej nie pisze bo ja zoombie jestem.....generalnie nad grobem chyba stoje....jeszcze chwila i sama mu te zeby wyjme z dziasel!!![]()

No ale jak ja mam to wycyrklowac, zeby ani przed drzemka jej nie dawac ani po 17

).Spróbuj...a swoją drogą my wkrótce też zaczniemy przygodę z rosołkiem i innymi takimi...Marcheweczka starta....