reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam!
a mnie oczeta pieka bo nie sypiam najlepiej i teraz siedze i dumam i grzebie w necie,ale nic nie wymyslilam.Otoz dziecie moje dzis np.budzilo sie co godzine:szok:,poprzednie noce tez nie naleza do przespanych (ja tam nie pamietam kiedy pospalam szczerze mowiac ).W dzien sie nie klade bo mi czasu szkoda,poza tym zawsze sie potem czuje jak rozjechana przez czolg:-(
Dzis mi do glowy przyszlo ze moze Wikta sie nie najada i stad te czeste pobudki,ale nie wiem czy powinnam jej juz zaczac dawac cos poza cyckiem:eek: zapewne powinnam o skonsultowac z GP,ale konsultacja z Wami jest za darmo wiec wole BB:-DZ drugiej strony w dzien sypia well - z 5-6 drzemek zalicza,raz krotszych raz dluzszych ale jednak (0.5h-1,5h).No i nie wiem:no: Wiem ze jesli spac nie zaczne to mi oczy wyschna i padne chyba na nos ostatecznie:szok:
gastone-sliczne te Twoje USG:-)Niech zdrowo rosna maluchy!Spacer chyba sobie dzis darujemy bo slonce swieci,ale wiaterek nieprzyjemny:no:
lubiczanko-co do moich rachunkow to ja sie nie wypowiadam.Ja sie zarejestrowalam online w eircomie i dostalam powiadomienie ze wystawili mi juz rachunek,ale kwota jest totalnie z kosmosu:szok:Najlepsze jest to ze szczegoly nie sa dostepne:no:i nie wiem o co kaman.Ja juz nie mam sily na ten eircom.Co ja sie tam nadzwonilam juz przez ostatnie dwa miesiace:no::szok:teraz juz nie bede mila i kulturalna,a poza tym to juz na bank jak mi sie tylko umowa skonczy mowie im bye,bye:tak:
Na prawko ze zmiana adresu czekam juz ponad tydzien.Ponoc dzisiaj wyslali..Kiedys to trwalo 3dni,a teraz jak sie nie upomnisz to masz g...:wściekła/y:
Dzizas, co to za ślamazary:wściekła/y::no:
Na rachunek nie narzekam-ale na drugi list-miałam taką nadzieję,że dostanę tą kartę....Life is brutal.A przed skończeniem się umowy nie możesz zrezygnować?
Dziś jestem na bieżąco jak nigdy-a Daniel ciągle śpi:szok:.A może Twojej córuni ząbki idą-jak już niektóre mamy pisały w częstych przypadkach dzieci strasznie to przechodzą:sorry:

Ania zjadła ziemniaczka na obiadek, dopiła mlekiem i padła:-). Wydawała mi się ciepława, więc chciałam jej zmierzyć temperaturę, bo taka bez humoru jest, ale nie dało rady:sorry:. Musimy poczekać na tatusia, bo jemu zawsze da zmierzyć a przy mnie się wygłupia:confused2::sorry:

MamoAdy-no niewesoło i u Was widzę:sorry:Szybkiego powrotu do zdrówka-Adulince i Wam również(a kota w spokoju zostawcie-tzn Wasze wiruchy)

Mamo Ady kurujcie się i uważaj na siebie:-)

Dzieki dziewczynki;-)

Juz wiem, co to ja chcialam...
Larcia, ty cholero!!!!
A ja Cie do siebie nie zapraszalam:confused2::angry::-)!!! I jakos tez nie dotarlas:tak:
Jakby co, to zaproszenie nadal jest aktualne ale chwilowo wstrzymane ze wzgledu na nasz stan zdrowia:-)
I to tyczy sie kazdej z Was:tak: Jak tylko sie podleczymy, to zapraszamy do nas.

Lubiczanko, jak odwiedzicie Galway, to moze udaloby sie Wam jeszcze o Dunmore zahaczyc?! Po trasie to srednio jest ale skoro i tak juz taki kawal przejedziecie, to czym bedzie te 50 dodatkowych kilometrow:-) w kazdym razie, jesli sie zdecydujecie, bedzie mi bardzo milo Was goscic:tak:

Na rachunek nie narzekam-ale na drugi list-miałam taką nadzieję,że dostanę tą kartę....Life is brutal.A przed skończeniem się umowy nie możesz zrezygnować?
Dziś jestem na bieżąco jak nigdy-a Daniel ciągle śpi:szok:.A może Twojej córuni ząbki idą-jak już niektóre mamy pisały w częstych przypadkach dzieci strasznie to przechodzą:sorry:
a w jakim banku masz konto?
Nie wiem,w prawdzie piachy w buzi czesto,ale innych oznak zebow brak.Poza tym nie jest tez marudna specjalnie,wiec ja stawiam na glod.Moze troche w tym mojej winy,bo jak sie obudzi to nie wstaje do karmienia tylko cyca wyciagam i dalej spie,bo nie mam sily..:no::-(

madbebe- no to zapodaj malej jedzenie dla ludzi! Toz ona juz ma 4 miechy (swoja droga...jak ten czas leci!!!). Nic jej jeszcze nie dawalas innego? Czas najwyzszy na zupe!:tak:;-)

Wiecej nie pisze bo ja zoombie jestem.....generalnie nad grobem chyba stoje....jeszcze chwila i sama mu te zeby wyjme z dziasel!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No ja już w domku po nawiedzinkach :-D Aania dzięki za herbatkę, Didi pączki pyszne i zjadłam dwa :tak::-D Andzulina dzięki za ciuszki na bank się przydadzą:tak::tak: chciałam po obiadku pójść do parku na spacer a tu ZONK deszcz zaczął padać :confused2::confused2: a tak sobie dzisiaj rano myślałam że jak fajnie już tak długo nie padało...no i wykrakałam :eek::sorry: ale przynajmniej mi trochę samochód obmyje bo od przyjazdu z Cashel się na myjkę wybieram i nie moge się wybrać :-D:-D a synek w sklepie zgarnął gazetę Bob Budowniczy i były tam 3 samochody i mam święty spokój nowe koparki na topie:tak::tak::tak:
Mamo_Ady szybkiego powrotu do zdrówka życzę :-) to może jak lubiczanka przyjedzie to też wpadniesz do mnie bo ja już jeździć w jakieś trasy nie zamierzam na razie :-(:-(:-(:sorry:
Chyba musze się zabrać za obiadek tzn ziemniaczki musze tylko obrać i ugotować bo z wczoraj mam sosik ale to chyba Witia dostanie bo mnie coś naszła ochota na smażone plasterki ziemniaków ze śmietaną mniam :sorry: ehhh te zachcianki :-D:-D

Wieeeelkie dzięki:laugh2:Co do przyjazdu-jeżeli niew ten weekend to w następny.Zobaczę jak się sprawa z dziećmi rozwinie,ok?Udanego spotkanka
No to czekam z niecierpliwością :-) ciekawe czy uda wam się zobaczyć mnie spakowaną czy rozpakowaną hehe:-D:-D
Podziele sie z wami nowina: zadzwonili do mnie z socjala i ustalili mi interview na przyszla srode. Ja jestem happy bo mialam to spotkanie w pazdzierniku poszlam na nie w deszczu z chorym dzieckiem zglosilam sie w recepcji a Pan oswiadczyl ze skasowalam sobie to interview a ja :szok::szok::szok: takie galy zrobilam. Teraz tylko zastanawia mnie czy jesli mi przyznaja ten nieszczesny allowance to czy zwroca mi od lipca zalegle pieniazki , przyznam ze byloby super i wakacje bylyby wypasione:-)
Pauletta serniczek pysznosci znikl od razu. Fajnie ze spotkanko sie wam udalo:-D;-)
No i super że w końcu coś się ruszyło w tej sprawie :tak::tak:
A serniczek u mnie też zniknął w błyskawicznym tempie;-):-)
EDIT:
Wiecej nie pisze bo ja zoombie jestem.....generalnie nad grobem chyba stoje....jeszcze chwila i sama mu te zeby wyjme z dziasel!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak to przeczytałam to mi się przypomniało jak mi babcia mówiła że kiedyś aby było szybciej to dzieciaczkom dziąsła nacinali brrrrrrrr :no::no::szok::szok::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
Misia, ja Cie nie chce martwic... Ale skoro Al tak ciezko przechodzi wykluwanie sie jedynek, to przy tych dalszych, to chyba... A zreszta;-) Moze bedzie na odwrot:confused2:

A u mnie w domu taki burdel i syf a ja nie mam natchnienia na sprzatanie:eek::baffled:
Jakby tak ktos na mnie sanepid naslal, to chyba by mi chate zamkneli;-):-D
No nie mam dzisiaj mocy na nic. A tu jeszcze golabki w planach mialam. I skad tu tego "peda" wytrzasnac:confused2:
Ide, bo sie Ada obudzila.
To se pospalo dziewcze... Wszystkiego razem z 30 min. bedzie... To chyba znowu przez ten syrop:confused2: No ale jak ja mam to wycyrklowac, zeby ani przed drzemka jej nie dawac ani po 17:confused2:

reklama
MamoAdy-nie omieszkam powiedzieć J,żew obiecaliśmy Ci odwiedzinki:tak:
Pauletta-hmmm-mam nadzieje,że jednak w dwupaku Cię zastaniemy,bo tak zaraz sie pakować to troszkę niemiłe(dla Ciebie i Maluszka).Zobaczymy:-)Ale napewno ten lub przyszły weekend:tak:
Marta-ależ się wku...rzyłam normalnie-dziady:wściekła/y:
Madbebe-w AIB:-(...Misia ma racje-jakis rosołek juz sie małej należy(jak to mój brat mówi jak psu zupa:-D).Spróbuj...a swoją drogą my wkrótce też zaczniemy przygodę z rosołkiem i innymi takimi...Marcheweczka starta....
Misia-odejdz od tego grobu,bo jeszcze nam tam wpadniesz;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry