lady_Zgaga
Fanka BB :)
Ja bardzo chetnie, jesli zbyt duzego zamieszania dodatkowe 2 osoby nie narobia;-)Mamo_Ady szybkiego powrotu do zdrówka życzę :-) to może jak lubiczanka przyjedzie to też wpadniesz do mnie bo ja już jeździć w jakieś trasy nie zamierzam na razie :--
-
sorry:
EDIT:
Jak to przeczytałam to mi się przypomniało jak mi babcia mówiła że kiedyś aby było szybciej to dzieciaczkom dziąsła nacinali brrrrrrrr![]()
No chyba, ze Lubiczanka z rodzinka jednak postanowia i mnie odwiedzic...
Wtedy ja chetnie odwiedze Ciebie w inny dzien;-)
Co do dziaselek, to o nacinaniu nie slyszalam ale moja kolezanka polecila mi troche kontrowersyjny ale ponoc wyprobowany sposob...
[Ja nie mialam jak go wyprobowac, bo Adzie zeby zawsze wychodzily od d... strony, niepokolei, i nie bylam w stanie przyczaic, na ktorego sie zaczaic:-)]
Mianowicie, napuchniete dziaselko najpierw smaruje sie zelem a pozniej masuje i mocno i energicznie naciska. Na pewno boli ale pomaga zebowi sie przebic. I bol jest chwilowy a nie kilkudniowy...
Polecilam ten sposob innej kolezance i powiedziala, ze dziala i pomaga...
Ale ja, jako ze sama nie sprawdzilam, mam mieszane uczucia...
No, ja pamietam;-):-)MamoAdy-nie omieszkam powiedzieć J,żew obiecaliśmy Ci odwiedzinki![]()
A ja nie wiem czy nie zapeszylam...
Ada wstala i znowu ma lekka temperature... Niby tylko 37,5' ale nie wiem czy nie bedzie rosla na wieczor
A mialo byc tak pieknie...:-(

.

)więc na obiadzio kopytka z sosikiem pieczarkowym-czyli zasoby z lodówki wykorzystuję.Danielek śpi,Starszaki molestują setny raz wszystkie części "pana Kleksa"...spokój.A i Danielek pierwszy raz od wczoraj po jedzeniu nie puścił pawia(sorki za bezpośredniość),więc mam nadzieję,że idzie ku lepszemu