reklama

Mamy z Irlandii!!

Mamo_Ady szybkiego powrotu do zdrówka życzę :-) to może jak lubiczanka przyjedzie to też wpadniesz do mnie bo ja już jeździć w jakieś trasy nie zamierzam na razie :-(:-(:-(:sorry:

EDIT:
Jak to przeczytałam to mi się przypomniało jak mi babcia mówiła że kiedyś aby było szybciej to dzieciaczkom dziąsła nacinali brrrrrrrr :no::no::szok::szok::baffled::baffled:
Ja bardzo chetnie, jesli zbyt duzego zamieszania dodatkowe 2 osoby nie narobia;-)
No chyba, ze Lubiczanka z rodzinka jednak postanowia i mnie odwiedzic...
Wtedy ja chetnie odwiedze Ciebie w inny dzien;-)

Co do dziaselek, to o nacinaniu nie slyszalam ale moja kolezanka polecila mi troche kontrowersyjny ale ponoc wyprobowany sposob...
[Ja nie mialam jak go wyprobowac, bo Adzie zeby zawsze wychodzily od d... strony, niepokolei, i nie bylam w stanie przyczaic, na ktorego sie zaczaic:-)]
Mianowicie, napuchniete dziaselko najpierw smaruje sie zelem a pozniej masuje i mocno i energicznie naciska. Na pewno boli ale pomaga zebowi sie przebic. I bol jest chwilowy a nie kilkudniowy...
Polecilam ten sposob innej kolezance i powiedziala, ze dziala i pomaga...
Ale ja, jako ze sama nie sprawdzilam, mam mieszane uczucia...

MamoAdy-nie omieszkam powiedzieć J,żew obiecaliśmy Ci odwiedzinki:tak:
No, ja pamietam;-):-)

A ja nie wiem czy nie zapeszylam...:eek: Ada wstala i znowu ma lekka temperature... Niby tylko 37,5' ale nie wiem czy nie bedzie rosla na wieczor:wściekła/y: A mialo byc tak pieknie...:-(

reklama
Lubiczanka to jak wolisz mnie w dwupaku to polecałabym raczej ten weekend choć nigdy nic nie wiadomo może i posiedzi młoda do następnego :-D:-D:-D co do AIB to jak długo masz tam konto?? bo mój P nie miał żadnych problemów rok temu dostalismy kredyt na wesele później kartę kredytową teraz zwiększyli nam limit o co poprosił to dostawał ale on ma już 3 lata regularnych wpływów :tak:
Mamo_Ady podejrzewam że dodatkowe dwie osoby większego zamieszania nie zrobią ale jak lubiczanka będzie chciała jechać do Ciebie to ja zapraszam w inny dzien of course :tak::tak::tak: i oby temp. sie nie podniosła :sorry:

Witam !
Chcialam napisac z rana:sorry:
Tak mi szybko czas leci ze szok.
mlody wstal o 7 i poszedl na drzemke o 13(zasnal przy obiedzie:eek:) i spal 30min:rofl2:.
Zaczelam Was czytac ale coz brak czasu zmusil mnie do przerwania....teraz lecimy na dworek.
Mlody juz przed poludniem walil w drzwi i nawet kurtke pod drzwiami polozyl:-D.

Zdarzylam doczytac ze Danielek chory:-(
Lubiczanko duzo zdrowka dla synka:tak:
Anineczko szkoda ze "Twoje" autko juz sprzedane,ale nie ma tego zlego coby....znajedziesz inne....jak same juz wiecie wybor ogromny.

Podobno dziasla sie nacina dziecku ktore skonczylo 16miesiecy i nie ma nawet jednego zeba,ale za nim to sie robi to najpierw rendgen;-)

Dobra lece....zajrze [poznioej

Witam !
Chcialam napisac z rana:sorry:
Tak mi szybko czas leci ze szok.
mlody wstal o 7 i poszedl na drzemke o 13(zasnal przy obiedzie:eek:) i spal 30min:rofl2:.
Zaczelam Was czytac ale coz brak czasu zmusil mnie do przerwania....teraz lecimy na dworek.
Mlody juz przed poludniem walil w drzwi i nawet kurtke pod drzwiami polozyl:-D.

Zdarzylam doczytac ze Danielek chory:-(
Lubiczanko duzo zdrowka dla synka:tak:
Anineczko szkoda ze "Twoje" autko juz sprzedane,ale nie ma tego zlego coby....znajedziesz inne....jak same juz wiecie wybor ogromny.

Podobno dziasla sie nacina dziecku ktore skonczylo 16miesiecy i nie ma nawet jednego zeba,ale za nim to sie robi to najpierw rendgen;-)

Dobra lece....zajrze [poznioej
Dzięki wielkie:sorry:A pewnie,że jak na dworze ładnie,to Szymuś mamę ciągnie
Pauletta-wszystko w "rękach"Danielka....I nie wiem czy czasem nie pojedziemy w ten weekend do Cork-zobaczy się:tak:
MamoAdy-no właśnie ja też pamiętam...
A to coś dla poszukujących dom-na podniesienie ciśnienia(gdyby ktoś miał za niskie)...mnie prawie zalało(z zazdrości)
http://www.rent.ie/houses-to-let/Toomevara-Nenagh-Co-Tipperary/829786/

Ostatnia edycja:
helloł

lubiczanko .. nie dobijaj mnie :confused2::confused2: tą chatą ofqrs ;-) ...normalnie...ehhh...
Misia współczuje i Tobie i Alikowi... sie biedak namęczy a TY przy nim...

Wiosna znow :eek:

gastone usg cudowne. Az ciezko sobie wyobrazic pewnie,ze masz dwoje dzidziusi w brzuchu :-) Pewnie to parka-chlopczyk i dziewczynka :-)

mama ady ja jestem za, ale odrazu jak rodzice odjechali,to Amanda mi sie pochorowala. Teraz jest juz prawie ok, wiec jak Twoja corcia wyzdrowieje, to z checia podjade na kawke.

Lubiczanko, ale chata:szok::szok::szok: i w jakiej cenie. Ania usnęłą prawie na siedząco. Była śpiąca, ale nie chciała leżeć. Siedziałyśmy sobie a ona nagle myk i śpi:-D

Witam mamunie.Pozniej was nadrobie.Naraze sie pochwale ze bylam wczoraj w klinice i dziciaczki maja sie dobrze.Nawet pokaze wam fotke:-) Przepisano mnie do Limericku ze wzgledu na usg.Narzie bede miala robione co 4 tgodnie ,pozniej co dwa.Juz mam za soba 3:-D
To tyle uciekam bo mam balagan koszmarny trza go ogarnac.
Swietne usg:tak::tak:

Tichonek-dobra jestem;-)Kilka postów wcześniej zastanawiałam sie o co kaman z tymi batonikami,ale tłumaczę sobie-dziewczyny z Galway pisały o pączkach,to może Dublińskie na batoniki się umawiają-potem spojrzałam i zajarzyłam-botanik:zawstydzona/y::-D:-D:-D
A ja bez zakupów(znowu:crazy:)więc na obiadzio kopytka z sosikiem pieczarkowym-czyli zasoby z lodówki wykorzystuję.Danielek śpi,Starszaki molestują setny raz wszystkie części "pana Kleksa"...spokój.A i Danielek pierwszy raz od wczoraj po jedzeniu nie puścił pawia(sorki za bezpośredniość),więc mam nadzieję,że idzie ku lepszemu:tak:
Batoniki - dobra jestes:-D:-D:-D:-D:-D........

Mamo Ady duzo zdrowka Wam zycze....

Polazilam z mlodym po dworzu i zasnal wiec chwilke mam i nadrobilam.
Zimno jakos ale na szczescie deszcz nie pada.....

reklama
gastone usg cudowne. Az ciezko sobie wyobrazic pewnie,ze masz dwoje dzidziusi w brzuchu :-) Pewnie to parka-chlopczyk i dziewczynka :-)

mama ady ja jestem za, ale odrazu jak rodzice odjechali,to Amanda mi sie pochorowala. Teraz jest juz prawie ok, wiec jak Twoja corcia wyzdrowieje, to z checia podjade na kawke.
Hehehehe, bo Gastone na dobra promocje trafila:-D Cos jakby BUY ONE GET ONE FREE:-D:-D:-D

Larcia, trzymam Cie za slowo i czekam na "lepsze czasy";-):-)

I zapomnialam dodac, ze Ada dwie male miseczki zupy jarzynowej zjadla :-) jupiii

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry