Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od razu widac ze chlopczyk i dziewczynka bedzie:-) Piekne fasoleczki:-)Witam mamunie.Pozniej was nadrobie.Naraze sie pochwale ze bylam wczoraj w klinice i dziciaczki maja sie dobrze.Nawet pokaze wam fotke:-) Przepisano mnie do Limericku ze wzgledu na usg.Narzie bede miala robione co 4 tgodnie ,pozniej co dwa.Juz mam za soba 3![]()
To tyle uciekam bo mam balagan koszmarny trza go ogarnac.
Misia zycze wytrwalosci i zeby te zebolki szybko sie pokazaly.Wiecej nie pisze bo ja zoombie jestem.....generalnie nad grobem chyba stoje....jeszcze chwila i sama mu te zeby wyjme z dziasel!!![]()
Buy one get one freeHehehehe, bo Gastone na dobra promocje trafilaCos jakby BUY ONE GET ONE FREE
![]()

dobre...:-)
Nie mowie juz jak bolalo
jeszcze bede smarowala mascia do soboty i jak nie przejdzie to jade na emergency
Tylko po szpitalach, lekarzach i gardzirzach w tym roku sie ciagam....
Już mam autkoanineczka widziałas to
99renaultclio1.2 for sale in Cork: €900 - DoneDeal.ie
a skoro cie namawiaja na toyote to moze ta
Toyota Starlet-- Glanza!! CASH ONLY!!! for sale in Offaly: €1,000 - DoneDeal.ie

Już mam autko
Hmmmm co prawda zupełnie nie takie o jakim myślałam,miało byc małe,zwinne,a jest Opel astra i to w combi
M mnie przegadał,że lepsze,lepsza widocznośc i wcale nie takie długie jak mi się wydaje....zobaczymy
Szczerze? To peniam się jak cholera wsiąśc do niego....![]()

trzymam kciuki:-)

,ale nie w ten weekend 

widze ze jednak faceci to solidarnosc plemnikow maja w genach chyba..Już mam autko
Hmmmm co prawda zupełnie nie takie o jakim myślałam,miało byc małe,zwinne,a jest Opel astra i to w combi
M mnie przegadał,że lepsze,lepsza widocznośc i wcale nie takie długie jak mi się wydaje....zobaczymy
Szczerze? To peniam się jak cholera wsiąśc do niego....![]()
I o to to to właśnie ja też czuję!widze ze jednak faceci to solidarnosc plemnikow maja w genach chyba..
moj mi tez trabi nad uchem ze wiekszy samochodzik bezpieczniejszy itd..a ja chce malutki zwinny ..a on mi tu o jakim vw ..bo taki lepszy itd..a ja mu ze malym czuje sie pewniej ..a on i tak swoje i strzelil focha i poszedl do lozka..haha...
moze skusze sie jednak na wieksze autko