reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dobry wieczor dzieweczki..

Witam mamunie.Pozniej was nadrobie.Naraze sie pochwale ze bylam wczoraj w klinice i dziciaczki maja sie dobrze.Nawet pokaze wam fotke:-) Przepisano mnie do Limericku ze wzgledu na usg.Narzie bede miala robione co 4 tgodnie ,pozniej co dwa.Juz mam za soba 3:-D
To tyle uciekam bo mam balagan koszmarny trza go ogarnac.
Od razu widac ze chlopczyk i dziewczynka bedzie:-) Piekne fasoleczki:-)

Wiecej nie pisze bo ja zoombie jestem.....generalnie nad grobem chyba stoje....jeszcze chwila i sama mu te zeby wyjme z dziasel!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Misia zycze wytrwalosci i zeby te zebolki szybko sie pokazaly.:tak:

Hehehehe, bo Gastone na dobra promocje trafila:-D Cos jakby BUY ONE GET ONE FREE:-D:-D:-D
Buy one get one free:-D:-D:-D:-D:-D:-D dobre...:-)

U mnie byly dziewczynki, dziekuje za odwiedzinki:tak:
A niedawno meczylam sie z paluchem. I rano ladnie wygladal (wydawalo sie ze masc aguska pomogla) ale po calym dniu na nogach znow to samo. Wymoczylam w wodzie z szarym mydlem i grzebalam tam chyba z godzine al nic nie wyciagnelam...:wściekła/y: Nie mowie juz jak bolalo:no::wściekła/y: jeszcze bede smarowala mascia do soboty i jak nie przejdzie to jade na emergency:crazy:
Wogole to teraz wieczorem jakiegos dola zalapalam....
wszystko mi na przekor... najpierw wymioty Kacpra, pozniej nas okradli, pozniej O zostawil 50 E w bankomacie, teraz ten moj palec... to przeciez jakas masakra jest:-( JA PIE***LE!!!!!!!!!!!!!!:angry: Tylko po szpitalach, lekarzach i gardzirzach w tym roku sie ciagam....:zawstydzona/y:

Już mam autko :tak:
Hmmmm co prawda zupełnie nie takie o jakim myślałam,miało byc małe,zwinne,a jest Opel astra i to w combi :eek::eek:
M mnie przegadał,że lepsze,lepsza widocznośc i wcale nie takie długie jak mi się wydaje....zobaczymy :szok:
Szczerze? To peniam się jak cholera wsiąśc do niego....:zawstydzona/y:

Pocieszam się tym,że bratowa też wsiadła do combi z pierwszym prawkiem.Może nie będę gorsza :zawstydzona/y:
Auto pod domem a M do Cork pojechał odwieźc sprzedającego.
Tutaj jest zdjęcie,nie wiem tylko czy da się to otworzyc:
http://www.ogloszenia.gazeta.ie/media/Image/mieszkanie/image_1266497553-800x800.jpg

Gastone śliczne dwie główki :-):-)
Kamcia uwierz mi chciałabym bardzo się spotkac.I zrobię wszystko by tak było,poszperam w pw może mam tam Twój numer telefonu to się zdzwonimy :tak:

Ja też się piszę na batoniki :rofl2:,ale nie w ten weekend :sorry:

Dzięki dziewczyny za kciuki....przydadzą się :laugh2:

Już mam autko :tak:
Hmmmm co prawda zupełnie nie takie o jakim myślałam,miało byc małe,zwinne,a jest Opel astra i to w combi :eek::eek:
M mnie przegadał,że lepsze,lepsza widocznośc i wcale nie takie długie jak mi się wydaje....zobaczymy :szok:
Szczerze? To peniam się jak cholera wsiąśc do niego....:zawstydzona/y:
widze ze jednak faceci to solidarnosc plemnikow maja w genach chyba..
moj mi tez trabi nad uchem ze wiekszy samochodzik bezpieczniejszy itd..a ja chce malutki zwinny ..a on mi tu o jakim vw ..bo taki lepszy itd..a ja mu ze malym czuje sie pewniej ..a on i tak swoje i strzelil focha i poszedl do lozka..haha...
moze skusze sie jednak na wieksze autko

widze ze jednak faceci to solidarnosc plemnikow maja w genach chyba..
moj mi tez trabi nad uchem ze wiekszy samochodzik bezpieczniejszy itd..a ja chce malutki zwinny ..a on mi tu o jakim vw ..bo taki lepszy itd..a ja mu ze malym czuje sie pewniej ..a on i tak swoje i strzelil focha i poszedl do lozka..haha...
moze skusze sie jednak na wieksze autko
I o to to to właśnie ja też czuję!
Mniejsze czyli do opanowania na początku :tak:
Ale chyba my baby tak tylko myślimy :eek::eek:
Najgorzej będzie z parkowaniem,już to czuję w moczu :confused2:
No ale....jeśli jednak moje wypłynie na wierzch to sprzedam i tyle :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry