lubiczanka
Fanka BB :)
Ależ mężczyzna z tego Twojego synciaA i zapomnialam dodac zdjecia z Polski w końcu![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ależ mężczyzna z tego Twojego synciaA i zapomnialam dodac zdjecia z Polski w końcu![]()

tylko czy sie zmiescimy?
;-)
jedzilismy po domu a on jakos tak glowe polozyl na tej rurce z przudu i gryzl ta oslonke ja za chwile patzre a on spi.
.
normalnie snieg znowu spadl
aja wiosny wygladam

Najnormalniej Anulka pokazuje Wam,że dorasta...I moze dobrze,że chce się bawić(dzieci tak szybko rosną).Może po kąpieli zróbcie sobie taki czas wyciszenia-opowiadaj jej bajeczki z odgłosami(np zwierząt)
A co do szybkiego rośnięcia-właśnie przeglądałam zdjecia
kiedy moje najmłodsze dziecię było maleństwem.....
![]()

ello
u mnie zimanormalnie snieg znowu spadl
aja wiosny wygladam
Dziewczynki czy ktoras z was leci na wielkanoc do PL? Jak tak to czym bo rayanair nie ma biletow powrotnych na kwiecien, moze sie orientujecie czy beda czy nie lataja, nie wiem czy czekac na nie
Milego dzionka
no i minimum godzina szybkiego spaceru po parku... w miarę możliwości oczywiście;-)
ale w PL jest większy i czasami jak mam jechać do miasta...:-( a co zrobił mój A? kiedyś była jakaś imprezka i musiałam być kierowcą - A wsadził mnie za kierownicę vana - coś w stylu forda transita - nie pamiętam, ale on był przeogromny
i jechałam ponad 20 km
dałam radę, ale to był ostatni raz... bo ja z metra cięta i "pedałów" prawie nie sięgałam
.I tak jak pisała Anineczka 10mg na kilogram

.Mam nadzieje,że jutro kluczyki bedą w naszych rasiach...Tylko problem-jak wytłumaczyc obecnemu landlordowi,że ni z gruszki ni z jabłka chcemy się wyprowadzić
I bez telebima też się obejdzie:-)