reklama

Mamy z Irlandii!!

:szok::szok::szok: normalnie szok prasowanie zajęło mi ponad 3 godziny :szok::szok::szok: od 10:30 dopiero teraz mam chwilkę na spokojne klapnięcie i spałaszowanie obiadku :tak: Wiktor na szczęście nie wygląda na chorego apetyt też ma dobry tylko ma wodospad z noska i to go troszkę denerwuje :-(:-(:-(a mi katar zanikł :eek:rano był teraz go nie ma :eek: nie żebym się nie cieszyła ale dziwne to :sorry:idę zjeść ;-)
Aania współczuje problemów :sorry:

reklama
Niedawno sprawdzaliśmy na stronie ryanaira.

Edit; Przed chwilą weszłam i od nas z Rzeszowa są normalnie loty

Jolu, ja przed chwilka z ciekawosci sprawdzilam Dublin-Gdansk na maj i na lipiec i sa loty. Do jakiego miasta Wy latacie? Sprawdz dokladnie na stronie Ryanair'a, bo moze wycofali jakies loty "z" albo "do"...

Lubiczanko, ciesze sie, ze moj pomysl zostal przyjety:-)

no tak ze ja na to nie wpadlam, pewnie wycofali nam do lodzi:-( dzieki za podpowiedz dziewczynki:tak:

Didi-lubiczanka sie zgadza-pod warunkiem,że w pierwsze dni maja-bo od połowy nas nie ma-WAKACJE
jak majówka to tylko pierwsze dni maja wiec spoko..ja juz wpisuje sie na liste

a moj Albert spi...hmm..juz wiem co to oznacza ze jakies chorobsko idzie..jak on spi popoludniu to cos zaczyna sie dziac..czyli jego katar zaczyna przemieniac sie w co innego..zobaczymy jak sieobudzi c bedzi e..jak narazie tylko spi..czolo normalne..

No to widzę party się szykuje:tak::-D
Pauletta-a co tak hurtowo tego prasowania?
Jola-i sprawa wyjaśniona:-p
Madbebe-chyba nie wyjdzie po chamsku,co?Poprostu korzystamy z nadarzającej się okazji:sorry:
Brykam,bo pralka czeka na rozładowanie:eek:Ależ mi się chce:-(

Ależ świetny pomysł-a ogród jest dużo większy niz ten obecny:tak:.A z krzesłami damy radę-kilka ich tam widziałam.A jakby było mało my mamy jeszcze takie składane z ogrodu i...leżaczki też
Dytko-a na obrzeżach miasta patrzyliscie?Bo ceny domków naprawdę się różnia w stosunku do tych w centrum:sorry:

Oglądaliśmy kilka domków na obrzeżach Swords,ale wszystko na takim zadupiu jak się tak wyrażę,ze potrzebowalibyśmy drugiego samochodu dla mnie a to też następny wydatek:sorry:
A ja Wam powiem,że powoli wymiękam:wściekła/y:Mały tak dokazuje,że mi łeb pęka:confused2:Czekam na mojego S jak na zbawienie.....

Dzizas ja to powaznie zaczynam sie bac ze wylysieje.Wlosy moje sa WSZEDZIE:szok::szok:ze juz o kapielach nie wspomne-garsciami mi wtedy wylaza.Czy to sie kiedys skonczy i czemu jeszcze nie teraz...?:eek:;-)
madbebe - nie bój się;-) widzę, że Wiki ma 4 m-ce... moje włosy zaczęły mocno wypadać, jak Igor skończył właśnie 4 miesiące... coś w tym musi być. ale na szczęście już mam spokój. to trwało ok 1,5 m-ca:sorry: zaczęłam brać skrzypovitę czy coś takiego:sorry:

Witam
Nalseniki zjedzone:)
Pobawilismy sie ciastolina z Olivierem on to uwielbia:)
Potrzebowałam troche ruchu hihi no i poszłam posprzatac auto i juz jest czyste:)
Zaraz jedziemy do znajomej w odwiedziny :)
Super pomysł tylko to pózno na parapetówe moze cos szybiej zorganizujemy:) a w lecie bedziemy drilowanie urzadzac:))))
zmykam

Madbebe-chyba nie wyjdzie po chamsku,co?Poprostu korzystamy z nadarzającej się okazji:sorry:
Brykam,bo pralka czeka na rozładowanie:eek:Ależ mi się chce:-(
Dokladnie tak jak mowisz:tak:Musisz patrzec na siebie,ja tez sie szczypalam jakis czas,ale postanowilam sie nie rozczulac.Znajdzie sobie kogos na Wasze miejsce:tak:
Andzulina-chyba i ja poprosze mame zeby mi zaslala te skrzypovite. U mnie to chyba z jakies pol miesiaca dopiero,nawet nie wiem:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry