reklama

Mamy z Irlandii!!

Ja pierniczę,prawie 11:30:szok:A ja przed kompem:sorry:
Muszę odkurzacz odpalić bo w domu masakra:baffled:,potem na mopa wsiąść bo sam odkurzacz nie pomoże:sorry:Radek chleb wtrynia więc jak na razie w jego rejonie nie opyl się sprzątać bo za moment będzie powtórka z rozrywki:sorry:Idę więc dalsze okolice mieszkania odkurzać:-D
Jeszcze obiecałam P dziś serniczek więc najwyższa pora ruszyć się sprzed kompa i zacząć działania:sorry:Dobrze,że obiad choć mam,ziemniaki tylko obrać:tak:
No i dalej siedzę i dziargam na BB a szare koty po mieszkaniu fruwają:eek:
Dobra,spadam....

reklama
Witam

lubiczanka zajefajny domek , ja mam dom parterowy troszke mniejszy ale nietrzeba duzo grzac, pozatym jak slonko swieci to juz wogole cieplutko w nim, jest kominek tez fajnie mozna sobie ogrzac salon...
SUPER ze Ci sie udalo znalesc domek od razu z Twoich postów bije radosc ;-)

Tichonek jeszcze troche i bedzie tak mowil do swojej siostry lub braciszka:-)
Moja mi ostanio mowi fajnie ze mam braciszka, ale jeszcze chce dziewczynke :szok: usmialam sie :-D:-D:-D

Moniadan heheheheh Eryk jest The Best

Joannn trzymaj sie juz niedlugo i bedziesz zdrowa...

Ogólnie to ona właśnie jakieś dwie godzinki przed nie śpi, zaczyna się śpiąca robić to ją kąpiemy i zwykle szla spać, czasem po pięciu minutach spała a teraz krzyczy na nas, że chce się bawić:-p

No to gratuluję chatki

Będzie z niego dobry starszy brat
Najnormalniej Anulka pokazuje Wam,że dorasta...I moze dobrze,że chce się bawić(dzieci tak szybko rosną).Może po kąpieli zróbcie sobie taki czas wyciszenia-opowiadaj jej bajeczki z odgłosami(np zwierząt):sorry:
A co do szybkiego rośnięcia-właśnie przeglądałam zdjecia
kiedy moje najmłodsze dziecię było maleństwem.....:confused2:

Anineczka- kurde okazalo sie, ze w sobote mam rade pedagogiczna po lekcjach wiec nie bedzie mnie w domu az do wieczora!!! A w niedziele mozesz podjechac.

Tymsamym odpowiedam na pyt. Julii- nie bedzie mnie w domu w sobote. Niedziela jak najbardziej, ale zapraszam po odbior do siebie. Ja niemobilna jestem wiec do miasta nie mam jak podjechac.

Wiecej narazie nie pisze bo u mnie cd ...koszmaru pt: Zeby....:-(

Ale za to ide dzis wieczorem do kina!!! Wreszcie zobacze AVATAR!:-)

Witam.
Pozniej was nadrobie bo znow mam takiego narwa ze masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wyobrazcie sobie ze we wrzesniu pozyczylismy dla znajomego 600 E na miesiac. Mija pol roku a tu cisza!!!! Juz piszemy do nich, dwoonimy i nic. Wiec napisalam do kolezanki co kolo nich mieszka zapytac co u nich ze cnic sie nie oddywaja i jak z kasa stoja... i okazalo sie ze oni zaczeli razem chlac:szok: i maja wiecej dlugow po ludziach niz wlosow na glowie:szok: A chcialam za to Kacprowi chrzciny w kwietniu zrobic. Bysmy mieli na bilety do Pl itd. Ale mam nerwa... Czy to sie nigdy nie skonczy...
Oni sa chyba qrwa nie powazni. Mamy dziecko, ja nie pracuje, a oni pewnie mysla ze jak my jestesmy w Ie to spimy na pieniadzach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry: Nie narzekam na brak kasy ale przeciez nikt nam nic nie dal, wszystko musielismy sami odkaldac... na wesele i na Kacperka...

Idioci jeb...ni...

Glowa mnie napi.....la i palec tez i normalnie mam ochote sie napic wody!!!! Ale Kacperek i masc z antybiotykiem mnie powstrzymuje.
:-(:-(:-(

Witam.
Pozniej was nadrobie bo znow mam takiego narwa ze masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wyobrazcie sobie ze we wrzesniu pozyczylismy dla znajomego 600 E na miesiac. Mija pol roku a tu cisza!!!! Juz piszemy do nich, dwoonimy i nic. Wiec napisalam do kolezanki co kolo nich mieszka zapytac co u nich ze cnic sie nie oddywaja i jak z kasa stoja... i okazalo sie ze oni zaczeli razem chlac:szok: i maja wiecej dlugow po ludziach niz wlosow na glowie:szok: A chcialam za to Kacprowi chrzciny w kwietniu zrobic. Bysmy mieli na bilety do Pl itd. Ale mam nerwa... Czy to sie nigdy nie skonczy...
Oni sa chyba qrwa nie powazni. Mamy dziecko, ja nie pracuje, a oni pewnie mysla ze jak my jestesmy w Ie to spimy na pieniadzach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry: Nie narzekam na brak kasy ale przeciez nikt nam nic nie dal, wszystko musielismy sami odkaldac... na wesele i na Kacperka...

Idioci jeb...ni...

Glowa mnie napi.....la i palec tez i normalnie mam ochote sie napic wody!!!! Ale Kacperek i masc z antybiotykiem mnie powstrzymuje.
:-(:-(:-(
Spokojnie i bez nerwów:tak:jak zwykle fajnie mówić,wiem,ale pomyśl,że Twoje nerwy się odbijają na synku...A może tak najedzcie im na chate i coś w zastaw wezcie?jeżeli cokolwiek cennego mają:eek:.Głowa do góry

Witam
No u nas wiosennie :-D

Lubiczanko chatka wypasik,już się piszę na parapetówę :tak::-D
A Dawid podobny do najmłodszego na zdjęciu ;-)
Madbebe dziękuję za miłe słowa :tak:;-)
annniaaa współczuję...no cóż...ja już się dawno przejechałam na znajomych :wściekła/y:
A jeszcze co do paznokcia.Pamiętaj by nie obcinac na półokrągło tylko na prosto.Wtedy boki nie będę się wrzynac.
Mojemu antkowi się wrzynał jak był mały,ale nie aż tak mocno jak Tobie.U nas wystarczyło właśnie obcinanie na prosto pazurka :tak:

Tichonku
ja też lecę na mopa :-D

Przy okazji rozstawię dzieciaki po kątach :angry:

Misia nie ma sprawy :tak:
Julia może umówimy się do Misi na jedną godzinkę i przywieziesz mi te rzeczy do niej?

Lubiczanka parapetówka super pomysł:)
Ale mi dzis wszystko powoli idzie....
Wlasnie robie inhalacje bo mnie zatoki męczą:(
Zaraz pójde usmazyc nalesniki:)

Aniaa tak to jest z pozyczaniem kasy juz nieraz sie przejechalam

Anineczka no mam nadzieje ze uda ci spotkac chociaz na kawke weekend mam wolny wiec śmiało dostalas mój numer na priv?

Oki ide cos podziałac:)

Nooo-widzę,że chętne są to i imprezkasię szykuje:-)
teraz i ja idę się domkiem zająć
Sofik-a jakże,jestem bardzo happy:tak:Mam nadzieję,że gość nas niewystawi-chciałam do niego zadzwonić i powiedzieć,że mogę depozyt wpłacić,żeby miał pewność,że chcemy ten domek,ale J powiedział-spokojnie,jutro:sorry:

reklama
A i zapomnialam dodac zdjecia z Polski w końcu:)

Załączniki

• P1020368fryz.jpg
    P1020368fryz.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 78
  • P1020427w śniegu.jpg
    P1020427w śniegu.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 79
  • P1020430nsnkacha.jpg
    P1020430nsnkacha.jpg
    45,6 KB · Wyświetleń: 76
  • P1020438z bałwanem.jpg
    P1020438z bałwanem.jpg