Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A. tez.Wypilam szklane Coli-zobaczymy:-(ogoda sie spsula i jakos tak niewyraznie sie zrobilo

witam
u mnie w koncu noc przespana starym rytmem.. nareszcie bo 2 noce to do d ..mialam
pewnie nie ma sprawy..tylko powiedz mi co to i jaki kolor nici potrzeba
![]()
na 100% czarna i cos ala stalowa;-). Moze jeszcze kurtke R sluzbowa-czerwona ale musisz zobaczyc ja czy dasz rade na swojej maszynie
Witamy:-)
U nas nocka kiepska przez Aniowy katar i ząbki. Obudziła się bidulka po pół godzinie spania wieczornego i długo nie mogła usnąć, ciągle popłakiwała:-( łezkami wielkimi jak groch, daliśmy jej troszkę Calpolu, ale niewiele pomogło, w nocy się wierciła, kręciła, nosek miała zatkany, ale dała sobie zaaplikować i Sterimar i kropelki. Miała 37,5 a gorąca była, że. Teraz od czwartej śpi, niespokojnie, ale śpi. Moje maleństwo kochane
i ja się melduję:-)
Frog - to ja dziękuję za gościnębrakowało mi takich luźnych pogaduszek o wszystkim i o niczym;-)
pogoda coś nie za bardzo, a tu trzeba wyjść na zakupy...i ten wiatr... ale wsadzę kamienie w kieszenie i pójdę;-)

d.dobry!
dzis mi/mnie z kolei flaki kreciA. tez.Wypilam szklane Coli-zobaczymy:-(ogoda sie spsula i jakos tak niewyraznie sie zrobilo
mamo_ady-miekkiego ladowania i spokojnego lotu!
wczoraj chcialam cos napisac wieczorkiem,ale mala sie pobudzila i juz dzis nie wiem comilego dnia!
I oby wiarty ktore nadeszly przewialy te wirusy poza IRL
. Wczoraj mezowi w aucie poszlo sprzeglo i du... blada zostalismy bez aut bo moje tez juz odmawia posluszenstwa z tym ze moje nie oplaca sie robic. Wyczailam wczoraj super autko i dzis jedziemy je ogladac bo jezdzic czyms do pracy musimy najwyzej juz zostanie dla mnie:-) choc mnie marzylo sie cosik nowszego no ale coz nie zawsze mozna miec co sie chce 

co do tego FIS to walczę z nimi od zeszłego roku przyznali mi FIS i mieli spłacić sumkę sporą...przyszła decyzję tylko kasy na koncie nie było
wydzwanialiśmy do nich powiedzieli że kasa jest wysłana i co my chcemy to im tłumacze że nie ma jej a oni że jest i że mam podać im numer kąta podałam a oni że to nie ten więc podałam M myślę może jego konto podałam oni że nie ten że jest inny
no to ja że nie mam innego a ona że to bank Irlandzki no to ja jej że nie mamy konta w tym banku
to mamy przysłać szybko nasze konto wysłałam płacą co tydzień ale tej spłaty nie było
więc znów do nich dzwonie oni mi że muszę czekać jak się cofną to mi wpłacą ok 6tyg
ok czekałam po 6tyg dzwoni M a oni co ja chce przecież mam na kącie te pieniądze więc na nowo nawija
wyzwał ich i powiedział że oddajemy sprawę do prawnika za chwilkę oddzwania przeprasza że sprawdzą :-) za tydz dostaje do oficera że mam przyjśc z papierami kiedy wrociłam do pracy ile M zarabia i wyciągi z kąt od czerwca do teraz przyjeła wysłała do FIS
wczoraj dostałam znów do oficer że ma przynieś wyciągi z kąta tego Irlandzkiego które nie jest moje poszłam do Banku był Polak wytłumaczyłam mu że chce jakiś papier że to nie moje konto on mi powiedział że nie może mi dać ale jak oficer sobie zażyczy to wystawią sprawdził mi to konto jest to Katarzyna ale nic więcej się nie zgadza co zrobią to jest pytanie? a maj się zbliża komunia za pasem ja pasa ściskam żeby odłożyć a za to by miałam super komunie...ta co dostała to się cieszyła ale jak dojdą do będzie musiała oddać
to na tyle paHej mamunie my dopiero do PL 22maja wyruszamy autem trochę się boje o Julcię jak to zniesie bo Klaudiusz okco do tego FIS to walczę z nimi od zeszłego roku przyznali mi FIS i mieli spłacić sumkę sporą...przyszła decyzję tylko kasy na koncie nie było
wydzwanialiśmy do nich powiedzieli że kasa jest wysłana i co my chcemy to im tłumacze że nie ma jej a oni że jest i że mam podać im numer kąta podałam a oni że to nie ten więc podałam M myślę może jego konto podałam oni że nie ten że jest inny
no to ja że nie mam innego a ona że to bank Irlandzki no to ja jej że nie mamy konta w tym banku
to mamy przysłać szybko nasze konto wysłałam płacą co tydzień ale tej spłaty nie było
więc znów do nich dzwonie oni mi że muszę czekać jak się cofną to mi wpłacą ok 6tyg
ok czekałam po 6tyg dzwoni M a oni co ja chce przecież mam na kącie te pieniądze więc na nowo nawija
wyzwał ich i powiedział że oddajemy sprawę do prawnika za chwilkę oddzwania przeprasza że sprawdzą :-) za tydz dostaje do oficera że mam przyjśc z papierami kiedy wrociłam do pracy ile M zarabia i wyciągi z kąt od czerwca do teraz przyjeła wysłała do FIS
wczoraj dostałam znów do oficer że ma przynieś wyciągi z kąta tego Irlandzkiego które nie jest moje poszłam do Banku był Polak wytłumaczyłam mu że chce jakiś papier że to nie moje konto on mi powiedział że nie może mi dać ale jak oficer sobie zażyczy to wystawią sprawdził mi to konto jest to Katarzyna ale nic więcej się nie zgadza co zrobią to jest pytanie? a maj się zbliża komunia za pasem ja pasa ściskam żeby odłożyć a za to by miałam super komunie...ta co dostała to się cieszyła ale jak dojdą do będzie musiała oddać
to na tyle pa
ale konowaly jak mozna przelac pieniadze nie sprawdzajac czy nr konta bank i dane osobowe sie zgadzaja. Trzymaj sie Emili mam nadzieje ze do maja sprawa sie wyjasni
:-)

Ja sie pytam jakim cudem skoro stoje tu przed nim, a on do mnie ze on to nie wie i NEXT PLEASE wola

. Drugie inerview mialam miesiac temu i bylo ok Pani mi powiedziala ze na decyzje mam czekac 3-4 tyg tu ponad i nic mnie juz krew zalewa bo w sumie nie korzystamy z innych doplat - bo glupia jestem
, a kaska by sie przeciez przydala. Uffff wyrzucilam z siebie 
sorki za przynudzanie. Jak sie nie odezwa do konca miesiaca ide tam ale chyba mila juz nie bede - 9 m-cy czekania Szok w trampkach

Frog ...a co z ta kurtka jest nie tak?

Madbebe-wiem,że to nie ten wątek-ale czy wysłałaś do szefa pismo o przedłużeniu(bezpłatnym)urlopu mac?I do sociala też?
myslalam ze szef z siebie wyjdzie - ma ch..za swoje.Jak Kuba Bogu...;-)
z tymi zasilkami to moze byc bida teraz.Juz od jakiegos czasu czytam ze robia co moga ze podeprzec sie prawem i zasilku imigrantom nie przyznac..Czasem nawet dostaje sie decyzje odmowna bezprawnie,mimo tego ze Ci sie wszystko nalezy-chyba tylko po to zeby wszystko odwlec i jeszcze narazic na koszty zwiazane z domaganiem sie wyplaty..Ja pikoleale konowaly jak mozna przelac pieniadze nie sprawdzajac czy nr konta bank i dane osobowe sie zgadzaja. Trzymaj sie Emili mam nadzieje ze do maja sprawa sie wyjasni
:-)
Ja mam problem z allowancem. Czekam na decyzje od lipca09 i jakos sie zdecydowac nie moga. Mialam interview w pazdzierniku. POszlam na nie z chorym dzieckiem bo nie mialam co z nim zrobic w ulewe i zawieje a pan w okienku powiedzial mi ze JA SOBIE CANCEL MY INTERVIEWJa sie pytam jakim cudem skoro stoje tu przed nim, a on do mnie ze on to nie wie i NEXT PLEASE wola
. Drugie inerview mialam miesiac temu i bylo ok Pani mi powiedziala ze na decyzje mam czekac 3-4 tyg tu ponad i nic mnie juz krew zalewa bo w sumie nie korzystamy z innych doplat - bo glupia jestem
, a kaska by sie przeciez przydala. Uffff wyrzucilam z siebie
sorki za przynudzanie. Jak sie nie odezwa do konca miesiaca ide tam ale chyba mila juz nie bede - 9 m-cy czekania Szok w trampkach
![]()