Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
spokojnie z tym sprzatanie bo na dupsko dostaniesz..a rane masz jeszcze swiezutka wiec ostroznie...
Pauletta Ty kobietko się oszczędzaj.. !![]()
No ja wiem że mam się oszczędzać i nie forsować kiedy ja na szanownej mej usiedzieć nie mogęPauletta przystopuj kobieto, sprzątanie nie zając, musisz dojść do siebie
a ręce aż świerzbią do roboty
ale przed chwilka jak odkurzałam to mi się tylko palec zmęczył a P to myślałam że mnie utłucze 
ja mam tak samo za każdym razem mi mętny wychodzi a teściowa przyjechała zrobiła rosół to taki fajny klarowny żółciutki i tłuściutki a składniki i woda ta sama
i bądź tu mądry i pisz wiersze 

Witam!
Ładnie słonko świeci, tylko wiatr nieprzyjemny
Kurcze, przed chwila rozmawiałam z mamą i podobno moja siostrzenica ma różyczkę!!! aaaaa!!!!![]()
a my we wtotek mamy byc w PL i nie wiem co teraz, nie chce zeby dzieciaki sie zaraziły, ale jak to świeta i mam sie w ogole nie spotkac z rodziną :--
-
-(
humor mi sie popsuł, jutro siostra idzie z mała do lekarza to zobaczymy co powie
ona co pojdzie do przedszkola to zaraz chora, albo zapalenie oskrzeli, albo angina a teraz różyczka