My po wizycie u lekarza.Taki on zaj****ty,że może to niestrawność,a może jelitówka

Kretyn jeden,przecież to dwie zupełnie inne choroby

Ale on zawsze pogięty był

Koniec końców przepisał jakieś czopki na te wymioty i paracetamol też w czopkach i tu się powtórzę:Kretyn jeden!

Wszystkich czopków jest 5 na dzień,jak on sobie wyobraża,ze ja to młodemu dam?Wiem,że pewnie chodziło mu o to,że skoro zwraca,lepiej dać coś,czego nie zwróci,ale 5 czopków to on mi w życiu nie da se do tyłka wsadzić

Daję mu zamiast Paracetamolu Nurofen w syropie.Na razie Młody śpi z jednym czopkiem już w tyłku i Nurofenem w brzuchu

Poza tym mam dawać Sprita pół na pół z ciepłą wodą
CrazyGirl wszystkiego najlepszego dla Ciebie i mężowskiego z okazji rocznicy podpisania paktu z diabłem
Didi,a Albert nie ma wolnego w przedszkolu?Radek ma od dziś 2 tygodnie
Cześć dziewczyny
Mam do Was ogromną prośbę, piszę pracę magisterską na temat emigracji zarobkowej do Anglii i Irlandii.
Czy dałybyście radę poświęcić parę minutek i wypełnić ankietę?
Będę baaaardzo wdzięczna
Oto link do ankiety:
Profesjonalna ankieta on-line jakiej potrzebujesz!
Ja wypełnię
dziewczyny oczywiscie z okolic dublina wybieraci sie ? :
Pomóż nam pobić rekord Guinnessa: ‘Największa liczba ludzi pchających wózki z dziećmi’
Kiedy: 24 kwietnia 2010
Gdzie: Phoenix Park, Furze Road, Dublin 8
Godzina: 10:30 (rejestracja), 11:00 (start)
Fundacja ds Zapalenia Opon Mózgowych zaprasza wszystkich rodziców do wzięcia udziału w biciu rekordu Guinnessa na dystansie 1 mili w Phoenix Parku. Zapewniamy dobrą zabawę, celebrytów, rozrywkę oraz prezenty dla wszystkich zarejestrowanych uczestników (koszt rejestracji Ź5, dalsze dotacje są mile widziane).
A,to może być fajna sprawa

Może jeśli pogoda dopisze to się skuszę