reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko-rozwód z nami bierzesz czy jakie co?;)))
Nie będę już marudzić,choć mogłabym:(
Madbebe-jaki znowu wydaTEK,CO SIĘ STANĘŁO?
CrazyGirl-przyjemnego wieczorku i wszystkiego dobrego z okazji rocznicy:)
Marta-a co?Ledwo 18ka stuknęła-żyć nie umierać:)))
Oczywiście,że chciałoby się więcej pisać,ale jak skoro Danielowi nie w smak:/

reklama
dziewczyny oczywiscie z okolic dublina wybieraci sie ? :
Pomóż nam pobić rekord Guinnessa: ‘Największa liczba ludzi pchających wózki z dziećmi’

Kiedy: 24 kwietnia 2010
Gdzie: Phoenix Park, Furze Road, Dublin 8
Godzina: 10:30 (rejestracja), 11:00 (start)

Fundacja ds Zapalenia Opon Mózgowych zaprasza wszystkich rodziców do wzięcia udziału w biciu rekordu Guinnessa na dystansie 1 mili w Phoenix Parku. Zapewniamy dobrą zabawę, celebrytów, rozrywkę oraz prezenty dla wszystkich zarejestrowanych uczestników (koszt rejestracji Ź5, dalsze dotacje są mile widziane).

My po wizycie u lekarza.Taki on zaj****ty,że może to niestrawność,a może jelitówka:wściekła/y:Kretyn jeden,przecież to dwie zupełnie inne choroby:wściekła/y:Ale on zawsze pogięty był:dry:Koniec końców przepisał jakieś czopki na te wymioty i paracetamol też w czopkach i tu się powtórzę:Kretyn jeden!:wściekła/y:Wszystkich czopków jest 5 na dzień,jak on sobie wyobraża,ze ja to młodemu dam?Wiem,że pewnie chodziło mu o to,że skoro zwraca,lepiej dać coś,czego nie zwróci,ale 5 czopków to on mi w życiu nie da se do tyłka wsadzić:no:Daję mu zamiast Paracetamolu Nurofen w syropie.Na razie Młody śpi z jednym czopkiem już w tyłku i Nurofenem w brzuchu:tak:Poza tym mam dawać Sprita pół na pół z ciepłą wodą:tak:
CrazyGirl wszystkiego najlepszego dla Ciebie i mężowskiego z okazji rocznicy podpisania paktu z diabłem:-D
Didi,a Albert nie ma wolnego w przedszkolu?Radek ma od dziś 2 tygodnie:tak:
Cześć dziewczyny
Mam do Was ogromną prośbę, piszę pracę magisterską na temat emigracji zarobkowej do Anglii i Irlandii.
Czy dałybyście radę poświęcić parę minutek i wypełnić ankietę?
Będę baaaardzo wdzięczna

Oto link do ankiety: Profesjonalna ankieta on-line jakiej potrzebujesz!
Ja wypełnię:tak:

dziewczyny oczywiscie z okolic dublina wybieraci sie ? :
Pomóż nam pobić rekord Guinnessa: ‘Największa liczba ludzi pchających wózki z dziećmi’

Kiedy: 24 kwietnia 2010
Gdzie: Phoenix Park, Furze Road, Dublin 8
Godzina: 10:30 (rejestracja), 11:00 (start)

Fundacja ds Zapalenia Opon Mózgowych zaprasza wszystkich rodziców do wzięcia udziału w biciu rekordu Guinnessa na dystansie 1 mili w Phoenix Parku. Zapewniamy dobrą zabawę, celebrytów, rozrywkę oraz prezenty dla wszystkich zarejestrowanych uczestników (koszt rejestracji Ź5, dalsze dotacje są mile widziane).
A,to może być fajna sprawa:tak:Może jeśli pogoda dopisze to się skuszę:happy2:

lubiczanka ale sie nasze chłopaki zgadali,mój dobry tylko jak śpi:/oczywiście całe 15 minut
aha i dowieżli mi olej i jestem zła bo cieknie z przewodu:/ a poza tym zamiast taniej to wyszło ze jest drożej niz w styczniu :(

Marta-oj te listopadowe chłopaki:/kurczę-a co z tym przewodem?Wam cieknie?Ładne rzeczy:/
Tichonek-powodzenia z czopkami-ja tam Danielkowi daję bez skrupułów-tyle tylko,że on nawet nie stęknie;)
Grusia85-ja też wypełnię:)))

grusia - w jednym z pytan,bodajze o czas pobytu, jest blad-pewnie zamiescisz ankiete w pracy wiec przyda sie poprawka.W ostatniej odp. w tym pyt. chyba powinno byc powyzej 5lat,a nie ponizej..
martaF - kerazyna podrozala ostatnio,my tez zaplacilismy wiecej...

Ostatnia edycja:
lubiczanka dzwonilam do K i on mówił ze to od tego ze mocno przechylił baniak,narazie jest zakręcone i jak wróci to zrobi :) tak apropo to przyszła do ciebie ulotka z cow&gate ale nie radze ci do nas przyjeżdzac:/ chyba ze masz ochote na wiruska:)swoją drogą to gadałam z faciem od oleju to teraz wszystkich dopada bo to w powietrzu jest

Marta-oj te listopadowe chłopaki:/kurczę-a co z tym przewodem?Wam cieknie?Ładne rzeczy:/
Tichonek-powodzenia z czopkami-ja tam Danielkowi daję bez skrupułów-tyle tylko,że on nawet nie stęknie;)
Grusia85-ja też wypełnię:)))
No,tak,jak Radek był mały to też bez problemu mu aplikowałam czopki,ale teraz to już kawał chłopa i nie jest tak prosto:no:Na szczęście pierwszy jakoś poszedł,ale może dlatego,że nie bardzo młody wiedzial o co chodzi,a co będzie z następnymi to już wieczorem się okaże:baffled:

Właśnie dowiedziałam się że ten okropny wirus już jest u nas...:wściekła/y::wściekła/y: Koleżanka w pracy mojego m ma...Jak ja bym się chciała od tego uchronić..... :-(

Dziękuje dziewczyny za życzenia :happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry