reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
1.gif
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ......DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTEK MARTA ZŁOZYLAM CI TEZ ZYCZONKA NA NK:)

nie ma...mawolny tylko Piątek i poniedzialek..a tak chodzi
To jakieś porządne przedszkole znalazłaś:-DW naszym już tydzień ferii był,teraz znów 2 tygodniowa Easter's break:baffled:Ale z tego co pamiętam Anineczki bąbel też ma 2 tygodniową przerwę:tak:Więcej się te dzieci w domu nasiedzą niż w przedszkolu pobędą:sorry2:

Tichonek-moja Dadzia ma przedszkole do środy,a we wtorek znowu otwierają
Marta-po ulotkę bym się nawet nie wysilała-możesz wyrzucić.mam nadzieję,że |K naprawi usterkę bez problemu:)
A ja zamiotłam cały dół-o odkurzaniu mowy nie ma:(,obiadzio nawet jakiś zrobiłam i to tyle jeżeli chodzi o zapas energii na dziś:/Od jutra mój J zaczyna nadgodzinki-dobrze,że ja jeszcze nie pracuje,bo mielibyśmy problem:/

Witam laski
STOOOOOO LATTT dla Nikosia i Martusi:)))))
Agusiek ja kurcze musze Cie odwiedzic dawno Cie nie widziałam Wy tam na tej Knocnakara trzymacie sie razem a o mnie zapominacie a ja chetna na spotkanka:)
Pauletta jutro mam wolne i w środe to można Cie odwiedzic?:)
Dużo zdrówka na chorowitków a widze jest ich troche:(
Pogoda suuuper nie ma co ..

Moze macie ochote dzis na wieczór u mnie jakis filmik likierek, zapraszam?:)
ok ide czytac dalej

No i całkowita chwilka luzu zaraz się legnę na kanapie pod kocykiem póki mam okazję :tak: obiadek zrobiony i zjedzony prasowanko uskutecznione ( lubiczanka na siedząco i powolutku bez forsowania się ;-)) a dzieci moej drogie śpią jedno na kanapie drugie w łóżeczku sama chyba się zdrzemnę czas jakoś fajnie dzisiaj zleciał :tak:
Wilwia dziękuję za odwiedzinki i miłe towarzystwo :tak:
Agusiek tort smaczny Wiktorek potwierdzi :-D
Ja gapa wszystkim dzisiejszym solenizantom życzyć chcę sto lat , spełnienia najskrytszych marzeń i aby szli jak burza przez życie bez problemów :tak:
Edit: Kamcia jasne czekam na cynk :tak:

Ostatnia edycja:
Moze macie ochote dzis na wieczór u mnie jakis filmik likierek, zapraszam?:)
ok ide czytac dalej

Kamila..moze ja ale bez likierku.. tylko ze ja smarkata jestem... hmm... dziecipoloze spac ..znaczy tomlodsze i wpadne na jakis flmik..ale zalezy jak bede sie czula...
no i w planach ma zamiar zribic to piankez bialek..bo jeszcze ich nie wykozystalam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry