reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
To wpadaj spoko siadziesz dalej ode mnie:)
JA tez musze te białka wykorzystac zapomnialam o tym:)

Laski śmiało zapraszam na wieczór filmowy:)!!!

dam znac jeszcze ..jesli nie zasne z dzieciakami..bo dzisiaj juz 2 razy mi sie zdazylo..haha..ledwo usiade i spie..
kurcze ubijam bialka na stywna piane i co no i co ..i spalil mi sie mikser....
i musialam trzepac recznie

cześć Dziewczynki,
ja właśnie godzinę temu wróciłam "do żywych" i zjadłam pierwszą kanapkę z masłem od 2 dni:-( noc masakra - zwijałam się z bólu, żadne tabletki nie działały, do tego temperatura - tragedia - a tu trzeba było wstać i zająć się dwójką dzieci... ale już jest o niebo lepiej:tak:
Agusiek - jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Nikosia:-) dziękujemy za imprezkę - to było pierwsze takie prawdziwe party dla Igora:tak:
MartaF - dla ciebie również wszystkiego najlepszego:-)
Gastone - :szok: ja niby nie wierzę, ale...
Larcia - nie ma problemu - jestem mobilna, a tak w ogóle to dużo zdrówka dla ciebie i z chęcią wpadniemy na kawkę
Tichonku - dla Radusia też dużo zdrówka:tak:
Misia - pewnie, że fotki wyślę :tak:właśnie zrzuciłam na kompa, więc możesz wieczorkiem sprawdzić skrzynkę. a Al jest boski;-) i wiesz co - mój A oglądał wczoraj zdjęcia i stwierdził, że "ładna ta dziewczynka z lokami, ma takie fajne duże oczka":sorry2: ale nie przejmuj się - ponoć mówią, że jak chłopak ma urodę dziewczynki, to będzie miał duże powodzenie u dziewczyn;-)
i nie wiem komu miałam jeszcze odpisać...
postaram się wpaść później

Jeszcze raz dziekujemy za zyczonka :)

Witam laski
STOOOOOO LATTT dla Nikosia i Martusi:)))))
Agusiek ja kurcze musze Cie odwiedzic dawno Cie nie widziałam Wy tam na tej Knocnakara trzymacie sie razem a o mnie zapominacie a ja chetna na spotkanka:)
Pauletta jutro mam wolne i w środe to można Cie odwiedzic?:)
Dużo zdrówka na chorowitków a widze jest ich troche:(

Moze macie ochote dzis na wieczór u mnie jakis filmik likierek, zapraszam?:)
ok ide czytac dalej

Kamcia wiesz, bo my mieszkamy bliziutko i ktoras rzuci haslo i za trzy minuty jest kawka:-D wiec..... sprowadzaj sie na knocknacarre i juz:-D:-D:-D

Pauletta sory ze taki wybrakowany byl :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry