Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
Witam się poświatecznie ;-)
W sumie miśka moja ma jeszcze wolne do konca tygodnia to i wstawac nie musimy jeszcze tak rano.
Dziewczynki jak czytam o tych wirusach, chorobach i wszelkich takich to az zal normalnie:-( zdrówka dla wszytskich chorujących!!!
Własnie moja siostra (która ma juz 2 odchowanych nastoletnich dzieci a która m-c temu urodziła corcie) dopytuje sie o moje zdanie na temat szczepien tymi pneummokokami i rotawirusami - ale ile ludzi tyle opinii w sumie- nie umiem jej doradzic- naprzesyłałam jej linki z wiedza na ten tamat i sama musi podjąc decyzję prawda?
a jakie te szczepionki drogie w PL 
U nas wsio ok raczej. Pisze raczej bo dziewczynki sie smarały troszku ,ale nic to w porównaniu z Waszymi wirusami, takze nie narzekam zbytnio.
ewelcia sie pociesz,ze te pozniejsze ząbki czyli np 4-ki 5-ki nie są juz tak "odczuwalne" .Pisze tak , bo moja NIki własnie jest na etapie 5-tek. I gdyby nie wkladala namiętnie paluchów tam głeboko do buzi i ciągle i wciąz to nawet bym nie wiedziała, ale przy myciu zauwazyłam ,ze sie wyzynają bez jej maridzenia, gorączkowania i takich tam- takze... będzie lepiej
"aj hołp soł "
MarciaF ehh- na "szczescie" nie jest tak tragicznie w nocy jak bylo jeszcze pare m-cy temu...obyście zbytnio nie zmarzli
i zdrówka duzo dla dzieciaszków.
Lubiczanko czy Ty zawsze i o kazdej porze masz w sobie tyle nieustającej pozytywnej energii?? skąd czerpiesz jej pokłady?? ;-) bo ,ze z dzieci to ja wiem,ale czasem.... sama wiesz

anineczko małż kompa naprawil?? jak sie czuje biedny syncio? dajcie spokój z jednej choroby w drugą
cierpliwosci i zdrówka.
Kamcia avatarek łał ,ze tak powiem;-)
moniadan oby to nic powaznego....
Czy ja witałam nowe foremki??
jesli nie to witam witam w naszych jakze zacnych progach 
no to do ..następnego.
W sumie miśka moja ma jeszcze wolne do konca tygodnia to i wstawac nie musimy jeszcze tak rano.
Dziewczynki jak czytam o tych wirusach, chorobach i wszelkich takich to az zal normalnie:-( zdrówka dla wszytskich chorujących!!!
Własnie moja siostra (która ma juz 2 odchowanych nastoletnich dzieci a która m-c temu urodziła corcie) dopytuje sie o moje zdanie na temat szczepien tymi pneummokokami i rotawirusami - ale ile ludzi tyle opinii w sumie- nie umiem jej doradzic- naprzesyłałam jej linki z wiedza na ten tamat i sama musi podjąc decyzję prawda?
a jakie te szczepionki drogie w PL 
U nas wsio ok raczej. Pisze raczej bo dziewczynki sie smarały troszku ,ale nic to w porównaniu z Waszymi wirusami, takze nie narzekam zbytnio.
ewelcia sie pociesz,ze te pozniejsze ząbki czyli np 4-ki 5-ki nie są juz tak "odczuwalne" .Pisze tak , bo moja NIki własnie jest na etapie 5-tek. I gdyby nie wkladala namiętnie paluchów tam głeboko do buzi i ciągle i wciąz to nawet bym nie wiedziała, ale przy myciu zauwazyłam ,ze sie wyzynają bez jej maridzenia, gorączkowania i takich tam- takze... będzie lepiej
"aj hołp soł "MarciaF ehh- na "szczescie" nie jest tak tragicznie w nocy jak bylo jeszcze pare m-cy temu...obyście zbytnio nie zmarzli
i zdrówka duzo dla dzieciaszków.Lubiczanko czy Ty zawsze i o kazdej porze masz w sobie tyle nieustającej pozytywnej energii?? skąd czerpiesz jej pokłady?? ;-) bo ,ze z dzieci to ja wiem,ale czasem.... sama wiesz

anineczko małż kompa naprawil?? jak sie czuje biedny syncio? dajcie spokój z jednej choroby w drugą
cierpliwosci i zdrówka.Kamcia avatarek łał ,ze tak powiem;-)
moniadan oby to nic powaznego....
Czy ja witałam nowe foremki??

jesli nie to witam witam w naszych jakze zacnych progach 
no to do ..następnego.

. Anusia się właśnie obudziła i sobie rozmawia z lalą:-). Nocka dobrze, miała lekko podwyższoną temperaturę i obudziła się około 21, żeby się poprzytulać do mamy i taty
:-(
i błagam lubiczanka nie wspominaj o kominku bo mam palca spalonego