Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Baardzo mi przykro:-(ALe trzymam kciuki za następny razTichonek tak mieszkam w Swords, a dokladnie Applewood...Bylam niedawno na Listopad 2010 ale w piatek wszystko sie zmienilo...takie zycie. Teraz szukam dobrego ginekologa aby dobrze sie przebadac i niedlugo znow sprobowac.
Nie uciekaj nam z forum,służymy i poradą i przytulaskiem jak trzeba a i swoim towarzystwem również
Jak będziesz miała ochotę,możemy się kiedyś spotkać może w Pawilonach na kawci.Ja za niedługo też zaczynam się starać o dzidzię
Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze,ale obawy już też mam niemałe
Trzymajcie się dzielnie i daj znać co tam?Mam nadzieję,że wszystko dobrze.jedziemy z Emusia na pogotowie :-(

mam nadzieje ze nie pomarzniecie za bardzo:-(chyba nie bedzie tak zimno w nocy,przynajmniej nie wyglada..

Raz happy raz nie.. I mężowi się dostało.. A za co? Bo się nie odzywał do mnie jak ogladał tv..
Czasami sama nie wiem o co mi chodzi... To chyba dlatego że ja tu ciągle sama:-( Dziewczyny zapraszam do mnie jak macie ochotę.. daleko ale może akurat będziecie jechały i będzie po drodze..
slepa ze mnie baba:-(...podzialala a le na chwiloe wlasnie zaczyna od nowa plakac:-(