reklama

Mamy z Irlandii!!

Ne temat ginekologa w Dublinie się nie wypowiem bo nigdy tu nie byłam,nie pomogę więc,niestety:no:
P był u lekarki,na szczęście ona jest normalna,konkretna babka a nie ten konował,do którego z Radkiem trafiliśmy:sorry2:Powiedziała,że to wirus jelitowo-żołądkowy,że na to leków nie ma,po prostu będzie haftał i miał biegunkę tak długo,aż organizm się z tego paskudztwa nie oczyści.Żadne leki tu nie pomogą,nie należy jeść na siłę,jeśli organizm nie przyjmuje.Pić po troszkę wodę,herbatkę,jeść może jeśli już jest bardzo głodny,ewentualnie ryż i organic chicken breast.I taki też mu obiad zaserwowałam.Jest już lepiej bo nie lata tak do klopa jak ostatnimi dniami.Zjadł i zostało w brzuchu:tak:Ma zwolnienie bo powiedziała,że widać,że jest osłabiony a ma pracę fizyczną,musi sił nabrać:sorry2:
Jakby któraś potrzebowała fachową nazwę jelitówki to: viral gastroenteritis:tak:Mam nadzieję,ze jutro pogoda już pozwoli mi na wyjście z Radkiem gdzieś bo dostajemy pi*****ca już w domu:baffled:

reklama
spacer z mlodym zaliczylam ale musialam wrocic na m jak milosc...ooo wlasnie sie konczy...lecimy chyba znow na dwor....

Justkabor ja bylam u Antepowicz w medicusie i moje znajome rowniez....jestesmy zadowolone z babki......
a niemogłas wcześniej napisac coooooo??????????????????????zapomniałam o powtórce a wczoraj nie moglam obejrzec:(

Ne temat ginekologa w Dublinie się nie wypowiem bo nigdy tu nie byłam,nie pomogę więc,niestety:no:
P był u lekarki,na szczęście ona jest normalna,konkretna babka a nie ten konował,do którego z Radkiem trafiliśmy:sorry2:Powiedziała,że to wirus jelitowo-żołądkowy,że na to leków nie ma,po prostu będzie haftał i miał biegunkę tak długo,aż organizm się z tego paskudztwa nie oczyści.Żadne leki tu nie pomogą,nie należy jeść na siłę,jeśli organizm nie przyjmuje.Pić po troszkę wodę,herbatkę,jeść może jeśli już jest bardzo głodny,ewentualnie ryż i organic chicken breast.I taki też mu obiad zaserwowałam.Jest już lepiej bo nie lata tak do klopa jak ostatnimi dniami.Zjadł i zostało w brzuchu:tak:Ma zwolnienie bo powiedziała,że widać,że jest osłabiony a ma pracę fizyczną,musi sił nabrać:sorry2:
Jakby któraś potrzebowała fachową nazwę jelitówki to: viral gastroenteritis:tak:Mam nadzieję,ze jutro pogoda już pozwoli mi na wyjście z Radkiem gdzieś bo dostajemy pi*****ca już w domu:baffled:
Tichonek konowal nie konowal ale racje niestety ma.Na jelitowke nie ma lekarstw.Kazdy madry lekrz powie ci za przeproszeniem ze trzeba to wysr....ac.W polsce ewentulnie daja ci smecte probiotyki i tyle. Antybiotykow nie ma na takie wirusy.Moje dzicie majc 5 miesiecy mialo wirusowa biegunke 12 dni i zyje.Faktycznie wycienczony byl ale nie odwodniony bo pilnowalam.I wyzdrowial.Wiec nie denerwuj sie kochana bo tak jest ze sralno zygalnymi wiruchami.A twoj mezu wroci do siebie szybciej bo dorosly jest, z dzieciem jest gorzej bo do wszystkiego zmuszac trzeba.

Tichonek-dobrze,że zaczyna być lepiej:)A jak tort?
Ewelcia-ja niestety nie mogłam wyjść na dwór-zanim się zebrałam znowu padało:/
Tort będzie w sobotę bo robimy imprezkę urodzinkową:tak:Mam nadzieję,ze będzie pyszny!
justkabor,a Ty też ze Swords?Bo prócz mnie są tu jeszcze dwie dziewczyny właśnie ze Swords i dwie z okolic i myślimy niedługo się gdzieś na kawce spotkać,jak masz ochotę to zapraszamy:tak:W sumie to dzięki forum się poznałyśmy,tak więc Baby Boom zdaje egzamin na 6!:-D
Gastone,źle mnie zrozumiałaś!Jak Radek był chory byliśmy u takiego konowała,który nie wiedział co mu jest i powiedział,że może to jakieś zatrucie,a może coś innego,a może to jest to a może tamto:eek:Mówimy do niego,że może to właśnie jelitówka a on:Być może,że tak:eek:A teraz P był u naszej pani GP,która wie co robi i od razu powiedziała,że to jelitówka i że nie ma na to lekarstwa:tak:Tak więc się cieszę,że do niej trafił bo jest konkretna babka a ja wiem,że leki nie pomagają bo sam jelitówkę przeszłam.:tak:

Ostatnia edycja:
Witam!
Co to sie dzieje z tymi chorobami :szok:

Moja Emma juz nie wymiotuje, alle ma biegunke i jest tak slaba ze caly dzien tylko lezy, nie ma sily nawet usiasc lub wstac :-(:-(:-( nic nie chce jesc, pije troszke

Eryk na raziei ok, dzis sie bawil z kuzynkami, boje sie ze zlapie go w dzien wylotu i bedziemy miec rewolucje w samolocie :baffled:

Zdrowka wszystkim chorowitkom

Frog
Happy Birthday

Marta mi sie przypomnialo ze jest powtorka m jak milosc jak bylam na dworzu i z kolezanka przez telefon gadalam i ona mowi ze zaczyna sie m jak milosc,.no to ja hop do domu;-).

Lubiczanko a u nas nie pada od 14...jest cieplutko,slonko swieci-poprostu miodzio,przed chwila wrocilismy,bylismy drugi raz ale tylko na pol godziny :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry