reklama

Mamy z Irlandii!!

ja za Wami nie nadążam kobiety!:) witam po swietach i dobrze ze juz koniec bo pękam:/ po tyłach jestem fest a fest z forum i czasu mało mam na przejrzenie , wiec wybaczcie, ale napisze tak : wszystkim solenizantom najlepszego!!!!!:) a chorowitko zdrowia!!!! milego dnia dziewczyny :)

reklama
Witam poświątecznie:blink:
Tichonek-a mąż Ci niespodziankę zrobi i dziś zamiast do lekarza wstanie jak "młody Bóg"i będziecie mieć dzień dla siebie:)O ile pamiętam to dziś są P urodzinki?Jeżeli tak to dla niego też ogromniaste życzenia:)
Ja Dadzi też dziś nie zaprowadziłam do przedszkola-raz,że leje jak z cedra dwa-my bez autka i nie widzi mi się spacer po kałużach:/a poza tym jej też się nie kwapi kiedy wie,że Dawid ma jeszcze wolne:(
:no:No tak dobrze to nie jest.P wstał i pojechał do lekarza,ale troszkę lepiej się już czuje,przespał całą noc,z małymi przerwami nad ranem na odbieranie esów z życzeniami:dry:Co i mnie budziło:dry:Ale wybaczam mu bo nie dość,że świąt nie miał wcale to jeszcze dziś jego 30-te urodziny:tak:
...I nieważne,że ja mam więcej:baffled::wściekła/y:...Zawsze wolałam młodszych chłopaków,a on starsze babki:happy2:

tichonku mój Damian???:confused::-D:-D:-Dtoc to takie cielę,ślimakowaty i gdzie on do bab:-D:-D:-Dwłasnie proszę zeby z góry zniósł mi Szymka butelke a on nie wie którą!!!!!!!!!!!!!:eek::no:
:-D:-DOsz,Ty matko!Syna w ślimaka zamieniła:-D:-DNie wiem jaki on jest,ale taką ma urodę,jak napisałam,przystojniaka łobuziaka:tak:
Frog:Wszystkiego naj,naj pod słonkiem.Spełnienia marzeń najskrytszych.
BirthdayWishes.jpg

Tichonek-następna marudząca:(Nawet 18razy2 nie masz:P)...W sumie mój J też prawie o rok ode mnie młodszy,bo ja ze stycznia a on z grudnia tego samego roku:)))Młode babki a wiek sobie same wypominają:/

Frog a ja mam dla Ciebie 7 życzeń;-)
ZDROWIA...
...życzę dziś Tobie,
okazja taka nie co dzień się zdarza,
aby wyrazić słowami,
co serce w ciszy co dzień powtarza.
SZCZĘŚCIA...
...życzę Ci również
takiego, jak Ty sam pragniesz,
bo dobrze, gdy będzie przy Tobie,
a Ty - czym ono jest - odgadniesz.
MIŁOŚCI...
...życzę Ci szczerze,
bo ona filarem jest życia.
Śpiew ptaków kochaj i ludzi,
a w każdym sercu Ty miłość wzbudzisz.
STU LAT...
... w miłości i zdrowiu,
niech towarzyszy Ci szczęście.
Twój bagaż życiowy - mądrość-
przykładem dla innych niech będzie.
SPEŁNIENIA MARZEŃ...
... najskrytszych,
niech będą realne i jasne.
Marzenia spełniają się często,
niech spełnią się też Twoje własne.
RADOŚCI...
... też życzę Ci tyle,
by Twoją twarz uśmiech zdobił.
A jeśli się czasem zasmucisz,
to tylko na krótką chwilę.
WYTRWAŁOŚCI...
...życzę Ci także,
w realizacji pragnień i celów.
Cierpliwym bądź i odważnym,
by rzeczy dokonać wielu.

U nas nocka w porządku :) Pogoda do d...Ale musimy niestety zrobić wycieczkę do banku....:baffled:

Dzięki dziewczyny juz mi lepiej przelezałam 2 dni na diecie, juz tylko zoładek musze uspokoic i bedzie ok. Ale zamiast sie objadac na Święta to czuje że z wagi spadłam:( Apetytu nie mam wogóle. Zarcie sie marnuje w lodówce.Olivier ma sraczke 2,3 razy dziennie ale nic poza tym byłam z nim dzis u GP i powiedziala zeby lepiej mu nic nie dawac niech pije duzo wody i jak do dwóch tyg nie przejdzie to przyjsc jeszcze raz.

Didi duzo zdrówka dla Alberta ogóelnie w Galway jest jakis bug, masakra.

Frog stoooo lattt!!!

Dzisiaj nic nie robie relaks
Milego dnia

Kamcia... n no ale skad on to ma..siedzial tydzien przed swietami w domu bo katarzysko ma ..a teraz to..no masakra..teraz tylko lezy taki bez energii i pije herbatke malinowa i nic wiecej... nie ma apetytu .. ..no ale juz rosolek prawie gotowy wiec moze wypije kubeczek..bo wole niedawac mu z makaronem..

Witam dziewczynki!:-)

Swieta, swieta i po swietach....
Bardzo szybko mi te 2 dni zlecialy, w niedziele byla u nas rodzinka a w poniedzialek to my bylismy w gosciach.Bylo fajnie, wesolo, pojedlismy, popilismy, w sumie tak jak przystoi na swieta, a od dzisiaj dietka!:tak:
Pogoda troche nie dopisala, wczoraj wjalo, ze szok!!!:szok:
Dzisiaj tez nie lepsza, od samego rana pada deszcz, mam nadzieje, ze pozniej sie wypogodzi. Biedne te nasze dzieci tylko w domach sie kisza.:-(:wściekła/y:

MartaF-wszystkiego naj dla Twojego przystojniaka!!!!

Frog- all the best!!!!

julia28- wypij sobie meliske przed snem, chemia to ostatecznosc!!!

Tichonek- szkoda mi Ciebie kobieto, ze swieta mieliscie do bani, mam nadzieje, ze Twoj kochany szybko dojdzie do formy!
Zycz mu duzo zdrowka!!!

Witam sie i ja z rana.U mnie swieta minely spokojnie,jednak dzis znow sie chorosko jakies zaczyna.Dziecko nie chce wstac z lozka,wlasnie znowu zasnal.Tylko pije.Goraczki nie ma,narazie sie nic nie dzieje ale ze z lozkanie wstal to zly znak.a ja leze razem z nim bo niepozwolil mi wstac.Jesze na domiar tego nie zdazylam sie wykapac ileze w lachach pizamowych i nie wykapie sie dopuki on nie wstanie bo bojler chalasuje jak sie kapie a nie chce go budzic.No i superowo.

reklama
Witam

100 lat dla Wszytkich solenizantów...

Ja wlasnie wrpcilam od Gp - Fi w nocy miala 39.7 :( do tego katra i akszel - nocka nieprzespana teraz juz 3 kawa ... ale dostala lekk do wziewów i mamy dawac 4 raz dzinnie przez 5 dni zobaczmy czy pomoze!!!

zmykam cos zjesc bo od rana nic nie jadłam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry