reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dla Damianka
Ile gwiazdek jest na niebie
Ile listków jest na drzewie
Ile latających ptaków
Ile jest na łące maków
Ile stron w internecie
Ile liter jest w gazecie
Tyle ja ci życzę przecie
Najlepszego w świecie
Tortu czekoladowego
Do tego musu wiśniowego
Budyniu waniliowego
Z serca mego całego
Moc gorących życzeń
Przepraszam, że nie zliczę
Ale ci je wszystkie życzę

Marta jak skończę karmić dołączam się do AA :-D dzisiaj to tylko łyczek piwka od małża spiłam;-)

Witam!
Nie dosc ze katar i zabkowanie, to jeszcze Emme dopadl znow wirus zaladkowy :-(:-(:-(:-(
wczoraj pol nocy wymiotowala i dzis caly dzien, moja mama, babcia i 2 siostrzenice tez :-(

co za pech, ale mam humor popsuty :-(

Witam sie z Wami
Dyngusa to my mamy na dworze:(
Od wczoraj wieczora do dzis do 17 godziny spalam tak sie zle czuje goraczka bóle kosci i miesni na nic sily nie mam masakra jakas:(
Misia ja tam lot?
Martaf stoooooooooooooo lattttt dla synalka:)
MoniaD nie zazdroszcze Olivier tez ma sraczke od kilku dni podalam mu smecte przez chwile było lepiej a wczoraj znów nocnik i płacz:)
Gastone dobranoc:)
Ja tez zmykam do wyrka wygrzac sie bo mnie dreszcze oblewaja.
MartaF auto to dla Ciebie?:)
Didi gratulacje dla małej, nie ma jeszcze roczku wiec i tak szybko zaczęła smigac:)
ok lece do wyrka

Monidan-współczuję...Być w pl i takie wariacje:(wielka szkoda:(((
Kamcia-a Tobie co teraz-grypka???Buziak i szybko stawaj na nogi:)
Marta-szerokiej drogi:)
Tichonek-dobrze,ze jeszcze wykorzystałaś wczorajszą noc,bo nie wiadomo P dojdzie do siebie

dziewczyny przy was czuje sie jak AA :/ ja wczoraj piłam cococabane :D:DD: nie mam buziek bo net mi sie wiesza więc wybaczcie:/
madbebe u nas z oszczędności wyłańczją pompy i przed sekunda włączyli,poprostu pięknie:/
tichonku uśmiech od ucha do ucha hahaha moj sycio uwielbia życzenia:D
No to super,że się ucieszył.A swoją drogą,powiem Ci,że coś czuję,że będzie on łamał serca dziewczynom,oj będzie!:tak:Ma urodę przystojniaka łobuziaka:happy2:

Monidan-współczuję...Być w pl i takie wariacje:(wielka szkoda:(((
Kamcia-a Tobie co teraz-grypka???Buziak i szybko stawaj na nogi:)
Marta-szerokiej drogi:)
Tichonek-dobrze,ze jeszcze wykorzystałaś wczorajszą noc,bo nie wiadomo P dojdzie do siebie
Niom:tak::-)
P zadzwonił do menagera,że nie będzie go w pracy i idzie do lekarza:sorry2:Rano się zarejestruje:tak:
U nas wieje,że aż huczy:shocked2:Na jutro w necie jeszcze gorszą pogodę prognozują:dry:
Lecę herbatkę mężowi zrobić,która i tak z prędkością ponaddźwiękową wyląduje w klopie:baffled:

reklama
hej wieczorem

Kamcia duzo zdrowka dla was

moj Albert zasnal popoludniu juz wiedzialam ze cos sie swieci no i po godzinie obudzil sie i pawiki puszcza juz nie ma czym w sumie nie mial czym od poczatku bo dzisiaj nic nie jadl mowil ze nie ma apetytu ..wczoraj tez malo zjadl a dzisiaj pawie az slina.. kupa luzna a taaaki zapaszek ze szok ale tylko 1 a pawikow ok 5 no masakra jakas ... jutro mial isc do przedszkola i nie idzie ...kurcze wiecej go tam nei ma niz jest
biedny tez moj syncio a ja to juz zawalow 50 ..noc juz mam z glowy..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry