reklama

Mamy z Irlandii!!

crazygirl ja jak miałam swój czarny modem to nigdy problemów nie miałam,teraz godzinke czekałam az stronki zaczną chodzic także nie jest źle,a moje dziecię własnie po 2 godzinkach wstało :)
Marta a jak ten modem wyglada?Taki maly prostokat?my mielismy kiedys taki czarny,ale zrezygnowalismy bo nie bylo zasiegu za bardzo,a modem zostal:tak:Teraz sa jakies inne?Zapytam malza czy ma go w posiadaniu to Ci dam,jesli to taki jak mialas.
Chcialam wrzucic linka z naszym,ale widze ze nie maja takiego w O2.Tamten byl na kabel,a nie podpinany bezposrednio..

Ostatnia edycja:
reklama
dziekuje w imieniu corci
Didi gratuluje Ewuni ;-) Szybko zaczęła :D Chociaż może mi się wydaje.. Moja miała 14 miesięcy jak zaczęła chodzić..

:D
wiesz ona i tak pozno..bo Albert mial 9 i pol miesiaca jak juz biegal... u nas w rodzinie wszycy jakos wczesnie chodzilismy...a ona taka leniwa .hahah

jeny co za pogoda

lece na farme obrobic troszke

Didi fajny prezent ci ewcia zrobil-gratu;luje:)

Misia juz pewnie w Polandii,ciekwawe jak tam lot?

Ja jakas inna chyba jestem bosrednio sie boje latac....jakos nie mysle o locie,wsiadamdo samolotu zapinam pasy i mysle o czym innym;-)

Yichonku nie smutaj...aleswoja droga szkoda ze macie takie zrabane swieta...

GAstone sliczny brzusio/

ooo szym wyje chyba walnal sie wcos:-(:baffled:

Witam sie

Marat Wszytkeigo najlepszego dla Damiana!!! 100 lat

Didi Gratki dla Ewci!!

Wszytkim chorowitka zdówka - u nas dlaj choroba mma dosc, Fi zaczyna kaszle i to tak powaznie ...buuuuuuuuuuuuuu te zęby sa straszne ....katra sie robi potem kaszel i slinienie...

Marta - mam wiec wszczac poszukiwania modemu?Tam sie chyba karte wklada i dziala,nie?100 lat Damiankowi,zapomnialam zyczyc:sorry2:
Nie chorujcie juz!zdrowka wszystkim!

Marta, przepraszam... Wczoraj pamietalam rano ale zanim naskrobalam posta, to mi z glowy wylecialo
100 lat dla Twojego przystojnego malego mezczyzny :-) Niech rosnie zdrowy, duzy i grzeczny i niech Ci przysparza wiele dumy i radosci kazdego dnia :-)

Witam i ja u schyłku Świąt
Gastone-czy mi się wyświetla inne zdjęcie(cia)niż dziewczynom?Jak na moje oko to mały brzusio-biorąc pod uwagę,że to21tydzień(czyli już z górki)i z dwoma istotkami:)Wyglądasz uroczo-i szczupło.Tylko gdzie buzkę wycięło?
Madbebe-no ja faktycznie fotki nie wklejałam,ale tylko dlatego,że nie robiłam takowych-a sernik oczywiście był i powiem szczerze rozpływał się w ustach-jeżeli jest chętna to zapraszam
Marta-echhh-ten internet-szkoda słów:(Gratki dla Szymka-mały siłacz.Długo wczoraj siedzieliście?
Tichonek-na pocieszenie powiem tylko,że jak P skończy to juz wszyscy będziecie "po"-czyli koniec rozdziału wiruchowatego:)
Frog-przesyłam pozytywne myśli...Madbebe-Tobie też.Dobrze,że jest internet,to człowiek nie zwariuje z samotności
Misia-wyladowaliście?Mam nadzieję,że wszystko poszło szybko i sprawnie:)
A u nas pomału robi się poświątecznie-bigos,devolajki,ciasta popakowane i pozamrażane...Tyle człowiek się nastał,narobił-jeden dzień i koniec świętowania...Jak po każdych kolejnych stwierdzam-w następne już się tak nie będę wysilać-a jeszcze mamy szaszłyki zrobić:/chyba cycuchy kurowe też zamrożę-no chybaże znajdzie się ktoś chętny-zapraszamy:)

reklama
Didi Twoja mała to leniuszek :D ale się uśmiałam :-) To co dopiero moja:-D.. Ale ona późno zaczęła bo ciężka była... Moja mała w ogóle "dużym" dzieckiem jest;-)

Właśnie zjadłam duże czekoladowe jajo które moje dziecko wczoraj dostało i jeszcze dwa małe ze środka.. i zasłodziłam się :baffled:troszkę:sorry2:

Idę poszukiwać skarbów na FB:-D

Marta i ode mnie 100 latek!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry