reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejoooooo:-) ja z rana przywitałam mojego m wylewając mu zimna wodę za koszulkę biedak sie nie spodziewał :-D niestety odwdzięczył mi się tym samym :dry::-D później przeatakowaliśmy Wiktorka ale mial frajdę hehe:-D szkoda tylko że pogoda taka do bani miałam nadzieję że wyciągniemy Hammera i młody sobie pojeździ i na wspólny spacerek się wybierzemy ale przy takim wietrzysku to ja dziękuje :baffled:
Didi gratki dla Ewuni :-)
Tichonku tulim:tak:

didi-gratulacje dla Ewci!
Tichonku-nie smutaj,smutek nic tu nie da niestety:no:ja tez dzis samotnie..
Marta -to kto Ci tego neta za..bral ;-)Wiec wesola gromadka Wam sie wczoraj zebrala?fajnie macie.U mnie tylko wiatr w kominie z tych glosniejszych odglosow..:-(

madbebe mysle ze to wina o2 bo lubiczanka nadal neta nie ma::-(a mielismy wesoło,miała byc tylko 1 koleżanka ale na moją pyszną sałatke to całe cashel sie zleciało:-D:-D:-D i juz mam zamówienia na sobote:dry:

tichonek ja tez sama ale to akurat mnie cieszy bo nic nie robie,bo mi sie nie chce:P a tak to by mi tylko piszczał nad uchem ze na kompie siedze:(

Ostatnia edycja:
MartaF z o2 tak jest.. Bardzo często nie miałam neta po kilka dobrych godzin..:/

Ja też dziś sama i dokładnie taka sama sytuacja.. Zaraz M by mi truł nad głową...:-D

Didi gratuluje Ewuni ;-) Szybko zaczęła :D Chociaż może mi się wydaje.. Moja miała 14 miesięcy jak zaczęła chodzić..

Tichonek ale Was ten wirus załatwił..Zdrówka życzę jeszcze raz..

Misia Ty pewnie już w Polsce.. Widzę że nie tylko ja mam takie koszmary i wizje katastroficzne... Nawet dziś śniło mi się że już lecę do Polski (a to za miesiac dopiero) I obudziłam siei byłam wściekła że już mi się zaczyna śnić.. Ja w ogóle nie chcę o tym mysleć.. niechcę śnić..

Gastone brzuszek śliczny! Zazdroszczę:sorry:

A moje dziecko chyba chce juz spać..... Już żadna bajka jej nie pasi i tylko się wścieka.. Ide ją położę..

A w sumie to czemu nie.. :) musze pochwalić swojego m. Pomógł mi bardzo dużo :) Sprzątał, zajmował sie małą, omagał w gotowaniu.. Normalnie jestem zadowolona z niego :D

No na reszcie jestem i ja:)\
Net mi nie chcial dzialac:(
Weszlam wczesniej na farme zebralam plony i dalej kiszka....teraz na razie dziala mamnadzieje ze cosik poczytam...\
M pojechalna fuche a ja siedze z mlodym...na dworze wieje nawet na spacer mi sie nie chce isc....w ogole jakiegos dola zalapalam:(.\

reklama
crazygirl ja jak miałam swój czarny modem to nigdy problemów nie miałam,teraz godzinke czekałam az stronki zaczną chodzic także nie jest źle,a moje dziecię własnie po 2 godzinkach wstało :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry