reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
no widzę, że cisza tutaj - wszystkie mamuśki pewnie siedzą, jedzą i cieszą się rodzinką:)
ja niestety święta spędzam sama, bo A. w pracy... jeszcze wczoraj coś mnie brało i dzisiaj rano już całkiem się rozłożyłam... maskara jakaś. ledwo na oczy widzę.
Misia - spokojnego lotu i zdrówka dla Ala
Gastone - jaka ty wielka baba??? bo na zdjęciach to ja nie widziałam... a brzuszek ładny;)
uciekam pod kocyk...

:-)Witam i ja swiatecznie
Ja po pracy padnieta, opuszczona przed chwila przez meza bo poszedl do pracy, mlody spi a ja na chwilke wpadlam zobaczyc co u was:-)

Misia no wspolczuje ci z tym przeziebieniem u Ala i ciebie a najgorsze ze jutro lot. Ja na wszelki wypadek podalabym na noc nurofen dla dzieci Alowi bo to rowzniez przeciwzapalne jest:tak: tak od wielkiego ... co by sie nic powazniejszego nie zdazylo wylegnac. Zdrowka dla was kochana i i spokojnej podrozy ci zycze:happy2:

Andzulina zdrowka dla ciebie a mialam nadzieje ze uda ci sie wpasc z Igorkiem na male pogadychy

Larcia niestety widzialam dzis grafik i jutro pracuje wiec nie dam rady cie odwiedzic:sorry2::-(

Zmykam zrobic sobie jakas kawke bo tez nocke zarwana mialam pierw polozylam sie pozno a jak w koncu zasnelam to mlody sie obudzil i spac beze mnie nie chcial wiec ja od 3.30 do 6.30 na junior bed spalam:wściekła/y: ale wstalam polamana, mlody ze mna i zmuszona bylam zabrac go do swojego lozka:baffled::baffled::wściekła/y:Jakis koszmar... A do tego do pracy trzeba bylo isc:dry:

Milej niedzieli kobietki

Witam sie Światecznie...
Przezyłam noc bez M troszku sie bałam hehehehe

Misia u mnie w piekarniku dochodzi kuraczka z twojego przepisu.

Wszytkim CHOROWITKA zycze zdówka ...

Tylko Gastone zawitala- no musze Ci kochana powiedziec,ze brzunio sliczny no i jak na 20 tyg to juz faktycznie spory! No ale w koncu 2 kurczaczki w tym koszyczku siedza no to musi byc!!:biggrin2::tak:

to prawa dosc spory ale sa dwa kurczaczki ;-) brzusio super!!!

My po spacerku - mowie musze gdzies wyjsc bo w domu mozna zwariowac juz ponad 2 tyg. prxez te chorbska siedzimy...

miłego dnia

Witam.
U mnie z tym siedzeniem cały dzień z rodziną to nie bardzo:sorry2:Mój P wczoraj z wieczora zaczął haftać i się rozwolnił na całego:wściekła/y:I wirusik na święta położył go do łóżka:wściekła/y:Ja się zastrzelę,nie dość,że z nikim się spotkać nie mogę to jeszcze sama siedzę jak palec:-(P do tej pory oglądał jakieś filmy na lapie więc nie miałam dostępu do netu,teraz położył się spać,Radkowi znudziło się już układanie klocków z mamą i przegrałam z grą:baffled:Co za cholerstwo ten wirus,obskoczył nas wszystkich:angry:P z nami przy śniadaniu tylko posiedział,herbaty się napił i tyle,jakbym wiedziała,że i jego dopadnie nic a nic bym na te święta nie robiła:-(A pogoda taka ładna:wściekła/y:Chcieliśmy nad morze gdzieś skoczyć:-(Szlag!
gastone,szczerze to Ci powiem,że wyglądasz na tych fotkach jak szczupła babka z brzuszkiem ciążowym:tak:Nic tam sporego prócz brzuszka nie widzę,wyglądasz świetnie:tak:

o qrcze dziewczyny,ale Was porozkladalo:szok:Zdrowka zycze!
ewelcia-oczywiscie ze Twoj mialam na mysli..Czemu napisalam o lubiczance:confused:nie mam zielonego pojecia:sorry2:
Tichonek-no to nie fajnie sie porobilo:no:ten wirus to jakas masakra:szok: [tulam]
Gastone-sliczny brzuszek;ja tez nie wiem o czym Ty mowisz-fajna babka z Ciebie:tak:
Ja jednak z malzem dzisiaj :-) Za to jutro pewnie jak wybedzie,to wieczorem wroci:-(
Ale sie obzarlam..Ide jeszcze na kawke i ciastem sie dopcham:-)
Milego popoludnia..

Hejo :-)

Jak tam, lezycie najedzone do gory brzuchami? ;-)

Mojej Emmie wyszedl 3 zabek, a dwa nastepne sa w kolejce, przez to marudna jest w nocy budzi sie czesto i placze, mleka pic nie chce, do tego jeszcze katar caly czas ja meczy :-(

W Pl dzis fajna pogoda, chodzimy z M codzinnie do parku z Emka, jak za dawnych czasow, tyle ze wtedy bylo bez dziecka :-D

Emma spi w lozeczku po Eryku i ma wyjete szczebelki, w nocy wychodzi i przychodzi do naszego lozka, jest to dla niej ogromna atrakcja i odrazu sie rozbudza i chce sie bawic :baffled:

Ide wyjac plywaka z wanny, milego wieczoru

Hejoooooo:-) ja jakaś padnięta jestem nawet drzemkę na kanapie zaliczyłam normalnie nie mogłam powiek w górze utrzymać padłam jak długa :baffled: śniadanko nam całkiem sympatyczne wyszło bez jakiegoś wielkiego obżarstwa:tak: na zajączka dostałam opryszczkę dolną wargę mam spuchniętą i do tego jeszcze w kąciku i ciężko mi usta otwierać bo boli no i zęby mnie bolą cała prawa strona mnie napieprza :baffled::dry: przez co jestem troszkę drażliwa ale nie jest źle ;-)
Gastone brzusio cudowny :tak: ja tam żadnych nadprogramowych kg nie widzę:-)
Andzulina cholercia zdrowiej mi tu bo ja czekam na Ciebie w tygodniu ;-) buziaki i tulaki oby szybko przeszło:tak:
Misia zdrówka życzę dla Was oraz szczęśliwej i spokojnej podróży życzę:tak:
Moniadan zdrówka dla Emci :tak:
Tichonek zdrówka dla męża ;-)
Frog jak Ci się nudzi wpadaj do nas :-)

Mam nadzieję że jutro będzie jakaś fajniejsza pogoda bo mam ochotę na spacerek :sorry2:

To jaki my mieliscmy dzisiaj dzien to sie w pale nie miesci.....
Alex ryczal pol dnia- jak nie wiecej....wszytsko bylo na nie, zle, niedobrze. lalo mu sie z nosa non stop. zaczynamy obstawiac,ze ida mu kly....Bo takie placze to u niego typowo na zeby. A katar swiadczylby o gornych.

Jak on jutro bedzie tak w samolocie to ja sie chyba poplacze.....

POzatym zaczynam miec koszmary..ja sie tak boje latac.....a jak lece z Alem to zawsze mam tamysl,ze cos sie stanie...wiecie...katastrofa jakas...i moj biedny, maly synek.....ach- szkoda gadac! Al narazie jakos zasna ale co bedzie potem, zaraz to ja nie wiem...spakowana jestem jako tako....ni wiem jak ja z tymi walizami i wozkiem!!!:szok: No nic....tak zaczelam panikowac,ze musialam sobie drinka na rozluznienie zrobic i ide poogladac TV.

Trzymajcie za mnie kciuki dziewczynki!

Odezwe sie z Polandii!!

Spedzajcie milo smingusa!!:-)

reklama
Ja tylko dosłownie na momencik wpadłam, złożyć Wam życzenia świąteczne:zawstydzona/y:

Z okazji Świąt Wielkiej Nocy

składamy Wam serdeczne życzenia
zdrowia i pełnego optymizmu wiosennego nastroju,
oraz rodzinnie spędzonego czasu :)
E.O.V.O. Wilk

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry