Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak od wielkiego ... co by sie nic powazniejszego nie zdazylo wylegnac. Zdrowka dla was kochana i i spokojnej podrozy ci zycze
:-(
ale wstalam polamana, mlody ze mna i zmuszona bylam zabrac go do swojego lozka

Jakis koszmar... A do tego do pracy trzeba bylo isc
Tylko Gastone zawitala- no musze Ci kochana powiedziec,ze brzunio sliczny no i jak na 20 tyg to juz faktycznie spory! No ale w koncu 2 kurczaczki w tym koszyczku siedza no to musi byc!!![]()
Mój P wczoraj z wieczora zaczął haftać i się rozwolnił na całego
I wirusik na święta położył go do łóżka
Ja się zastrzelę,nie dość,że z nikim się spotkać nie mogę to jeszcze sama siedzę jak palec:-(P do tej pory oglądał jakieś filmy na lapie więc nie miałam dostępu do netu,teraz położył się spać,Radkowi znudziło się już układanie klocków z mamą i przegrałam z grą
Co za cholerstwo ten wirus,obskoczył nas wszystkich
P z nami przy śniadaniu tylko posiedział,herbaty się napił i tyle,jakbym wiedziała,że i jego dopadnie nic a nic bym na te święta nie robiła:-(A pogoda taka ładna
Chcieliśmy nad morze gdzieś skoczyć:-(Szlag!
Nic tam sporego prócz brzuszka nie widzę,wyglądasz świetnie
Zdrowka zycze!
nie mam zielonego pojecia
ten wirus to jakas masakra
[tulam]

śniadanko nam całkiem sympatyczne wyszło bez jakiegoś wielkiego obżarstwa
na zajączka dostałam opryszczkę dolną wargę mam spuchniętą i do tego jeszcze w kąciku i ciężko mi usta otwierać bo boli no i zęby mnie bolą cała prawa strona mnie napieprza 
przez co jestem troszkę drażliwa ale nie jest źle ;-)
ja tam żadnych nadprogramowych kg nie widzę:-)

No nic....tak zaczelam panikowac,ze musialam sobie drinka na rozluznienie zrobic i ide poogladac TV.