Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też mam jeszcze sernik z brzoskwiniami,ale nie napoczęty jeszcze więc już fotki nie wrzucam.Idę się kąpnąć i wrzucę przepis na babkę na odpowiedni wątek
A najlepsze,ze Wam napisałam-babka tęcza a to Babka Tulipan

Tak czy siak kolorowa jest
Ja jeszcze jutro przed śniadankiem szybko zrobię parę jajek faszerowanych pieczarkami i parę parówkami
Też wrzucę przepisik,są bardzo łatwe i szybkie w wykonaniu
Ja juz smakowalam komisyjnie Misi zebre i zdala egzaminWitam
Kamcia Zebra super!!!!!!!!!!!!! ja dzis wieczorem bede piec ale w formie typowo dla babki!!!
Misiaja Twoja zebra?, wiesz to Ciasto jest b.dlugo wilgotne ale trzeba go przykryc!
Pauletta uwazaj na siebie !!! nie przemeczaj sie ...
Ja juz wyszłamz kuchni i mam wsio! duzo nie robiłam bo M dzis do pracy na 17wiec sama dzis bede! Nie lubie ma K. nie ma w domu w nocy
jeszcze raz
WESOŁYCH ŚWIĄT!!
Zobacz załącznik 232394
A tak mialam pytac... Duzy masz brzusio czy taki przecietnie normalny?:-) Mi jakos na dniach wylazl i czuje sie oficjalnie w ciazyWpadlamtez pozyczyc wam kochane
Wesolych Swiat,tradycyjnie smacznego jaja i mokrego dyngusa.Oby pogoda nam dopisala.
Tichonek ..mnie sie zart nie podobal....
Lece,jestem juz zmeczona,dziciaczki w brzuchu sie strasznie dzis buntuja,czuje sie jakbym wazyla z tone..ale jutro siadam i swietuje!!!

A Ty dodalas tego pora oprocz cebuli czy zamiast? Pytam, bo moze jeszcze na poniedzialek smigne ta salatke, bo A. ciotka z wujkiem do nas przyjezdzaja... No i doinformowana za wczasu musze bycmamo ady sałatka wyszła przepyszna:-)własnie sie nią zajadam
ja tez juz mam wszystkoi portfel pusty tez
bo ja podwójną imprezke jutro bo święta i Damiana urodzinki:-)

Renni... to gdzie Ty w koncu jestes? W kuchni czy w lesietichonek-super wyglada ta Twoja babka!!! Pewnie sztuczna,zartuje, jest perfect!!!
Ja caly czas w kuchni, lece bo jestem jeszcze w lesie....

Tak sie jakos zlozylo, ze sie spoznilismy na swiecenie... I sie nie udalo
Troche balagan po nas zostal ale Misia napewno wybaczy
;-):-)

Tzn. przy sniadaniu
to super!!! moze byc 5 ;pJa juz smakowalam komisyjnie Misi zebre i zdala egzamin![]()
Moze nie na 6, bo tak wysokie oceny maja u mnie tylko i wylacznie serniki na zimno ale 5 spokojnie sie nalezy:-)