reklama

Mamy z Irlandii!!

dziewczyny Damian bardzo wam dziękuje a jak sie cieszy jak mu czytam:D:DD:D:D:
tylko ten net mi sie wiesza więc madbebe bylabym wdzięczna za pomoc:)))))))))))
lubiczanka do 24 :/ i padłam jak kawka, K tylko kursowal odwożąc gości:/

reklama
MArta ale ja ciemnota:baffled:
Wszystkiego naj dla Twojego synka...100latek;-):tak:...

Szym kima prawie godzine a ja FB buszuje i BB....lenia mam i nic mi sie nie che...mojego m jeszczenie ma:-(

Marta -to ja poszukam jak A. wroci i albo Ci podesle,albo przywieziemy w maju:tak::ninja2:
mego tez nie ma i nie wiadomo kiedy bedzie :-(
ewelcia-odpoczywaj!swieta w koncu!A ze swietowac musimy tak a nie inaczej.no coz.BB tez rodzina;-)
PS.sernik spalaszowalas juz?:sorry2::-p

Madbebe jeszcze mam: zapraszam serdecznie.....
wczoraj zabralam troche do znajomych to w 5min zniknal,mowili ze pachnie im malizna:-D:-D:-D

wypilam wczoraj wiski ze spritem i lodem a pozniewj z cola i lodem i jakos w nocy zanac nie ,moglam,ale na szczescie dzis czuje sie ok.
A wy [popijalyscie cosik?

hehe ewelcia-jakbym jakiegos wiatrolota miala to w 5min bym sie pojawila na ten sernik:-DA ze im malo bylo to jakos nie trudno mi uwierzyc;-)Ja bym chetnie skosztowala trunkow (whisky nie lubie,blee),od dawna juz mam chec sie napic..Ale karmiaca jestem i d.. A lubie czysta.. :) - duzo nie pijam oczywiscie:-D
Marta-w takim razie w maju Ci przywieze skoro Ci nie spieszno:tak:Mialam juz wczesniej pytac?O co chodzi z ta woda u Ciebie ze jej nie masz czasem:confused:
edit: Tichonek - to by dopiero bylo
:-D Ale mowisz choroba P. Ci nie straszna-nie dasz mezowi dojsc do siebie?boszzzzzz:-D:-D
crazy girl-trza czasu i bedziemy Ci sie po nocach snily,zobaczysz
:-D

Ostatnia edycja:
Marta,to jeszcze ode mnie Damiankowi przeczytaj:Wszystkiego naj,najlepszego z okazji urodzinek:-)
U mnie szpital nadal:baffled:P zadzwoni niedługo do menagera,że nie przyjdzie jutro do pracy bo dętka z niego,że szok.Nawet jeśli jutro będzie lepiej to chłop sił nie ma na pracę:baffled:Nogi ma jak z waty:baffled:
Żeby mu tylko co innego na dłużej nie zwaciało:baffled::-DWczoraj jeszcze się dobrze sprawowało:-D

reklama
dziewczyny przy was czuje sie jak AA :/ ja wczoraj piłam cococabane :D:DD: nie mam buziek bo net mi sie wiesza więc wybaczcie:/
madbebe u nas z oszczędności wyłańczją pompy i przed sekunda włączyli,poprostu pięknie:/
tichonku uśmiech od ucha do ucha hahaha moj sycio uwielbia życzenia:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry