Crazy Girl
Fanka BB :)
O kurcze.. Biedny Albercik...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

toc to takie cielę,ślimakowaty i gdzie on do bab

własnie proszę zeby z góry zniósł mi Szymka butelke a on nie wie którą!!!!!!!!!!!!!

;-)

, mam nadzieję, że Damianek i ode mnie życzenia przyjmie mimo, że spóźnione. Wszystkiego najlepszego
prężyła się stękała pierdziała bekała ... przez to moje cycki są zmasakrowane ale pospać trochę się dało na szczęście nie płakała;-)a ja próbuje dojść co to było czy biała czy krokiety wielkanocne czy sałatka jarzynowa bo nic innego nie jadłam
Cieple mleczko,ewentualnie z miodem i terapia odstresowa, bo to pewnie stresy jakes spac Ci nie daja.Ja tez mialam taki okres,okolo tygodnia.bralam leki i psychotropy i ziolowe i nic!Tak ,jak sie nagle pojawilo,tak i przeszlo.To byl tydzien,kiedy umierala moja babcia,wierze ze to przez to...
Moja Wikta juz od jakiegos czasu mowi ba-ba i ma-ma,ale teraz tak jakos bardziej swiadomie i jak ja wezme na rece,to ona 'mamuje'
:-)Pewnie i tak jescze nie do konca zdaje sobie z tego sprawe,ale to i tak slodkie:-)