reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam

noc minela calkiem dobrze ... bez jakis tam wyskokow..mlody spal... w sumie przespal tez pol dnia ale noc spokojnie obudzil sie i pil wode... teraz jeszcze spi do przedszkola nie idzie.. mowi ze czuje sie lepiej i ze brzuszek nie boli... oby juz mijalo ...moze jakas niestrawnosc..albo taki jednodniowy wirus mial..oby

Ewa oglada bajki i zaklada pieluche naglowe i mowi ku ku...haha...

Frog....sto lat sto lat

BirthdayTatty..jpg

Witam i ja
Frog świętuje?-wszystkiego najlepszego-szczęścia i spełnienia marzeń:))
Didi-może to faktycznie takie jednodniowe załamanie:)
Kamcia-a jak u Ciebie?Wnioskuję,że w związku z Twoim samopoczuciem z szukania jaj wczoraj były nici:/
Tichonek-a mąż Ci niespodziankę zrobi i dziś zamiast do lekarza wstanie jak "młody Bóg"i będziecie mieć dzień dla siebie:)O ile pamiętam to dziś są P urodzinki?Jeżeli tak to dla niego też ogromniaste życzenia:)
Ja Dadzi też dziś nie zaprowadziłam do przedszkola-raz,że leje jak z cedra dwa-my bez autka i nie widzi mi się spacer po kałużach:/a poza tym jej też się nie kwapi kiedy wie,że Dawid ma jeszcze wolne:(

frog wszystkiego najlepszego!!!!! witam sie z ranka juz po swiatecznych obzarstwach i lenistwie heheh czas do pracy ....pogoda za oknem nie bardzo u mnie wszyscy jeszcze spia tylko ja jak zwykle na chodzie wogole w nocy nie moge spac !!!!!!dziewczyny czy macie jakies sprawdzone tabletki zeby pomogly zasnac!!!

witam;-)
FROG 100 LAT!!!:-)
kamciu dużo zdrówka dla ciebie a autko to mam swoje kochane i drugiego mi nie trzeba,koleżanka kupowała nowe:tak:
tichonku mój Damian???:confused::-D:-D:-Dtoc to takie cielę,ślimakowaty i gdzie on do bab:-D:-D:-Dwłasnie proszę zeby z góry zniósł mi Szymka butelke a on nie wie którą!!!!!!!!!!!!!:eek::no:
didi zdrówka dla Alberta:tak:;-)

Witam poświątecznie:-)
Pogoda straszna, a ja miałam z Anusią na dwór iść, szlag... Człowiek się kisi w domu:no:

Martuś, zapomniałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, mam nadzieję, że Damianek i ode mnie życzenia przyjmie mimo, że spóźnione. Wszystkiego najlepszego

Frog i dla Ciebie najserdeczniejsze życzenia:-):-):-)
Tichonku i dla Twojego P wszystkiego najlepszego
Kamciu i wszystkie chorowitki zdróweczka

Hejoooooo:-) kurcze coś z tych świątecznych potraw mnie gazowało przez dwa dni a jak mnie to i małą też choć dzielnie to znosiła a łapało ją tylko w nocy :baffled: prężyła się stękała pierdziała bekała ... przez to moje cycki są zmasakrowane ale pospać trochę się dało na szczęście nie płakała;-)a ja próbuje dojść co to było czy biała czy krokiety wielkanocne czy sałatka jarzynowa bo nic innego nie jadłam:confused::sorry:
Frog mam dla Ciebie trzy życzenia 1)w zdrowiu żyj sto lat 2) spełnij swe marzenia 3) podbij cały świat :-)

D.dobry po swietach!;-):-)
frog-100 lat!
julia-ja tez sie podpisuje pod lubiczanka:tak:Cieple mleczko,ewentualnie z miodem i terapia odstresowa, bo to pewnie stresy jakes spac Ci nie daja.Ja tez mialam taki okres,okolo tygodnia.bralam leki i psychotropy i ziolowe i nic!Tak ,jak sie nagle pojawilo,tak i przeszlo.To byl tydzien,kiedy umierala moja babcia,wierze ze to przez to...
Ja sie wzruszam co chwile:zawstydzona/y:Moja Wikta juz od jakiegos czasu mowi ba-ba i ma-ma,ale teraz tak jakos bardziej swiadomie i jak ja wezme na rece,to ona 'mamuje':blink::-)Pewnie i tak jescze nie do konca zdaje sobie z tego sprawe,ale to i tak slodkie:-)
asienko-ja juz nie pamietam kiedy z mala bylam na spacerze.Pogoda tragedia:no:

Milego dnia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry